shadow_man Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα,σήμερα τελικά συνέλεξα όλα τα κομμάτια εκτός από τη κάρτα γραφικών, για να συνθέσω το καινούργιο μου pc.amd fx8350 , asus m5a97R2.0, 8 gb ram. Μόλις έστησα το pc το βάζω μπροστά με κάρτα nvidia geforce gt 220 και ανάβει κανονικά . Πηγαίνω στα bios όλα υπερκομπλέ. cpu στους 40 βαθμούς , τη μνήμη τη βλέπει όλη , σκληρός μια χαρά γενικά όλα δουλεύουν σωστά. ΜΕΤΑ από 3 λεπτά όμως κάνει ένα θόρυβο (σαν να επιτάχυνε το ανεμιστηράκι της) η vga και σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη ενώ το Pc εξακολουθεί να δουλεύει normal. Κάνω επανεκκίνηση ανοίγει κανονικά μετά από λίγο όμως πάλι το ίδιο. Τελικά μετά από μερικές προσπάθειες to pc δεν δίνει καθόλου σήμα στην οθόνη. Άλλαξα θύρα pCI και τίποτα!!!!!!Έβαλα τη κάρτα στο παλιό pc και ΔΟΥΛΕΥΕΙ μια χαρά. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοήθεια|!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ. είμαι κοντά στον εμετό. 1
vasiliskamagr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 κάτι μαλών στην μητρική φταίει. τσέκαρε αν παίρνει σωστά την τροφοδότηση η την σύνδεση.
shadow_man Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 http://s8.postimage.org/vx28z0xad/image.jpg ειναι πολυ καινούργια η μητρική .τι εννοεις και στα 2 μέρη;; και πως ακριβως θα κανω update χωρις καρτα;;;
ninos30 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ξεκίνα με ένα bios-reset σε πρώτη φάση. (σε παρακαλώ πες μου πως η GT220 είναι προσωρινή...)
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το ότι είναι καινούρια δεν λέει κάτι ,σημασία έχει με πιο bios τα παρελαβες .. τώρα το χωρίς κάρτα δεν μπορείς να βρεις μια απλή δεύτερη ?
shadow_man Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 φυσικά και είναι προσωρινή περιμένω την 7850 αλλά μάλλον το βλέπω για ελαττωματική μητρική και άντε βγάλε άκρη με εγγυήσεις τώρα
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μην το γκαντεμιαζεις και μην προτρεχεις αδίκως.. τόσα έχουν φτιάξει γιατί όχι και το δικό σου ?
shadow_man Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη κάρτα,να ξέχασα να συνδέσω κάτι δε παίζει αφού δούλεψε για μερικά λεπτά, να κάηκαν ταυτόχρονα και οι 2 pcie θύρες δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα.συμφωνείς και εσύ για bios reset moviemaker;
ninos30 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 LOL. ΝΑΙ, ΜΜ συμφωνείς και εσύ? Μα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα η μητρική σου. Από τα βασικά πράγματα που κάνουμε είναι όταν έχουμε HW προβλήματα
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ναι συμφωνώ παρ'οτι δεν νομίζω ν'αλλαξει κάτι.. αλλά δεν έχεις να χάσεις κ απολύτως τίποτα. Do it.
ninos30 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Σαν επόμενο βήμα θα σου πρότεινα να τα βγάλεις όλα έξω, να ακουμπήσεις την ΜΒ πάνω στο κουτί της με το αντιστατικό σακουλάκι που έχει ανάμεσα και να ξαναδοκιμάσεις. 1
izolden Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου , είχες προλάβει να βάλεις drivers στην κάρτα γραφικών ? Προσπάθησες να κουμπώσεις μια άλλη να δείς εάν δουλέψει ? Κάνε και ένα reset στην μητρική καλού κακού . Πριν λίγο καιρό είχα μια amd 6950 asus direct cuII και μόλις έκανα μια αναβάθμιση στους drivers παρατήρησα το εξής , οταν άνοιγα το pc η κάρτα γραφικών δούλευε σαν τρελή ,σαν να την είχα στρεσάρει στο φούλ ,τα ανεμιστηράκια παρόλο που ήταν 2 , απορώ πώς δεν πέταξαν . Ετσι έσβησα τους συγκεκριμένους drivers και έβαλα τους παλιούς και ξαναδούλεψε ρολόι . Βέβαια οι drivers της nvidia δεν εχουνε θέματα συνήθως ,αλλά ώφειλα να στο πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα