Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια αγορά μιας web καμερας μέσω eBay Αμερικής.

Γνωρίζει κάποιος αν θα έχω έξοδα τελωνειου η όχι;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Εξαρτάται από το κόστος της κάμερας και τα μεταφορικά της, εάν, βέβαια, ο ιδιώτης ή το κατάστημα στέλνει στην Ελλάδα.

Δημοσ.

+ πως θα γίνει η αποστολή

Με courier, feedex, ups κλπ η επίσκεψη σου στο τελωνείο ειναι εξασφαλισμένη. Αν μπορείς να το αποφύγεις, απέφυγε το, ειδάλλως με πολύ τύχη θα έχεις κάνει μια καλή αγορά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γνώμη μου πάντα! Μακριααα...

Εγω δεν θα έπερνα ποτε ΟΘΟΝΗ απο αμερικανικο amazon...

Φαντάσου μια κουτα τετοιων διαστάσεων να περνα απο το τελωνείο! Τι κάνει νιάου -νιάου στα κεραμίδια! Έχω ακούσει για παπούτσια, για σκληρούς, για καμια κάρτα...αλλά η οθόνη φίλε μου κάνει μπαμ!

Άσε που, και μόνο όλο το ταξίδι απο Αμερική μέχρι εδώ να προσπαθήσω να φανταστώ...με πιάνει πόνος!

:shock: Έλεος!

Άσε που

175 Ε απο Amazon.com τελική με φόρους και μεταφ.

187 Ε απο Amazon.de

και 151 Ε + μεταφορικά  απο Ελλάδα στο Skroutz

Πάρτην απο Amazon.com :X

...αστειευομαι!

Δημοσ.
HP 2311gt αν λες αυτή ..πάλι πιο φτηνή είναι απο Ελλάδα!

Ψάξτο πάντως...ακόμα και να είναι φθηνότερη απο Amazon.com...ισχύουν όλα αυτά που σου έγραψα απο πάνω!

καλή τύχη και καλές αγορές

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα....

Η αγορά που θέλω να κάνω ειναι η παρακατω και θα ήθελα απο κάποιον έμπειρο σε τέτοιες να μου πει αν ειναι απο Αμερική τελικα(είμαι στο eBay.uk) η αν ειναι απο Ευρώπη και αν τελικά θα μπλέξω με τελωνεια και παραπάνω εξοδα...HELP.......

http://www.ebay.co.uk/itm/Logitech-HD-Pro-Webcam-C920-1080p-Widescreen-Video-Calling-Recording-/300775326295?pt=PCA_Video_Conferencing_Webcams&hash=item46079b4257

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Είναι από την Αμερική (San Jose, California), κοστίζει (70+13=) $83, δηλαδή 62 ευρώ περίπου, με σημερινή ισοτιμία, και αφού η αξία είναι πάνω από 45 ευρώ θα επιβαρυνθείς, στη χειρότερη περίπτωση με ΦΠΑ και λοιπά έξοδα.

Επειδή, όμως, έρχεται με USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο), είναι ενδεχόμενο να περάσει χωρίς περιπέτειες τη διαδικασία του τελωνείου και αν ζητήσεις από τον πωλητή να αναγράψει συνολική αξία (κόστος και μεταφορικά) λιγότερο από $65 δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Αξίζει να παιδευτείς τόσο για μι WB Camera?

ΔΛΔ πόσο την βρίσκεις στο co.uk?

Απο eBay.co.uk ειναι η κάμερα που με ενδιαφέρει αλλά ο πωλητής λέει οτι ειναι Αμερική.....

Η τιμή της ειναι σχεδόν 25-30€ διαφορα

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέει ο πωλητής. Το δέμα θα έρθει απο Αμερική.

Η USPS καλύπτει (μερικώς) το ενδεχόμενο να ΜΗΝ περάσει τελικά απο τελωνείο, αλλά κανείς δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει και 100%.

Οι πιθανότητες σου είναι απο 80% και πάνω!

Και εγώ έχω πάρει πραγματάκια απο Ασία και απο Καναδά (δλδ. θα έπρεπε να περάσουν απο τελωνείο), αλλά όλα είχαν μικρότερη αξία απο 50$ μαζι με τα μεταφορικά. Επίσης όλα ήταν πολυ μικρές συσκευασίες (μνήμες, μπαταρίες, κλπ) που δεν τραβάνε το μάτι. Το δικό σου είναι στο όριο, 20χ20 περίπου!

Η απόφαση έιναι δικιά σου, αλλά επειδή έχω ακούσει για αγορά παπουτσιών, κινητών κλπ, που όλα περιπου έχουν το ιδιο μέγεθος, με τη camera σου, θα έλεγα οτι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...