laikos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 νεολερα σο λεει μετα. βαλε στοχους ρε αλλιως το μελλον ειναι δεδομενο.... λίγο δύσκολο να βάλεις σε τέτοιους καιρούς.είμαι μπερδεμένος
tsifotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 τι να γίνω όταν μεγαλώσω;Δεν έχω ιδέα και δεν μου κινεί τίποτα το ενδειαφέρων(απο επαγγέλματα ενοώ). Θα γίνεις καλύτερος στην ορθογραφία ξεκινώντας από σήμερα, αρκεί να το πιστέψεις - τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Δεν θα βγεις χαμένος ;-) 1
Superuser Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Πρώτα μάθε ξένες γλώσσες και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους Προτείνω αγγλικά και γερμανικά
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 τι να γίνω όταν μεγαλώσω;Δεν έχω ιδέα και δεν μου κινεί τίποτα το ενδειαφέρων(απο επαγγέλματα ενοώ). Hint. Ψάξε μέσα σου και θα βρεις αυτό που ψαχνεις για κίνητρο να κουνηθείς από τον καναπέ. Το'χεις. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ταβανοσκόπος...
laikos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Θα γίνεις καλύτερος στην ορθογραφία ξεκινώντας από σήμερα, αρκεί να το πιστέψεις - τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Δεν θα βγεις χαμένος ;-) προσπαθώ αλλα δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό το θέμα της ορθογραφίας.Απλά γράφω παντού στα ελληνικά. >Πρώτα μάθε ξένες γλώσσες και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους Προτείνω αγγλικά και γερμανικά μαθαίνω Γερμανικά (αργά αλλα μαθαίνω λίγα) και Αγγλικά στο σχολείο μόνο ότι κάνουμε. προσπαθώ να μάθω και απο εκεί πολλά αλλα είναι δυσκολο.Αν δε πληρώσεις ΚΑΠΟΙΕΣ φορές δε μαθαίνεις (δυστυχώς). ταβανοσκόπος... είμαι ήδη απο αυτό, όταν κάνουμε χημεία.
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=AlsuMXA07ck
deesnider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Στειλε μου pm εχω κατι για σενα. Αρχαιολόγος; Ξεναγός; Βεδουίνος; Μην είσαι τόσο μυστικοπαθής... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αρχαιολόγος; Ξεναγός; Βεδουίνος; Μην είσαι τόσο μυστικοπαθής... Δούλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα