sphinxgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εισοδηματίας στοχαστής ή διαφορετικά πούλα έρωτα σε θειάδες με αντάλλαγμα κάμποσα μοβ. Αν την έχεις και μεγάλη, θα ευδοκιμήσεις ευκολα
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Νεκροθάφτης και δε θα ξεμείνεις από δουλειά ποτέ! Νομιζεις ετσι απλα γυνεσαι ξερεις τι κλικες υπαρχουν εκει!!! πούλα έρωτα σε θειάδες με αντάλλαγμα κάμποσα μοβ. Αν την έχεις και μεγάλη, θα ευδοκιμήσεις ευκολα Mωβ με τέτοια κρίση πορτοκαλί άντε πράσινο στην καλύτερη Υ.Γ Μου θυμησε εναν γνωστο που ειχε γραψει σε εκθεση οτι θελει να γυνει νταβατσης χαχαχ
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Νομιζεις ετσι απλα γυνεσαι ξερεις τι κλικες υπαρχουν εκει!!! Make-up artist / μακιγιερ νεκρών. καλή και ήσυχη δουλειά και μπορείς να έχεις και τα τυχερά σου. Άσε που που είναι κοινό μυστικό πως τηρείται απόλυτη εχεμύθεια απο τους πελάτες. Οπότε μπορείς ακόμα και οικογένεια να κάνεις και να μην κινδυνευεις να διαλυθεί ο γάμος σου απο τις ατασθαλίες σου. Όχι βρες μου καλύτερο επάγγελμα. Καλά χρήματα, ελευθερο ωράριο, ήσυχο περιβάλλον,άφθονο σεξ με ότι ηλικία προτιμάς και όσους συμμετέχοντες γουστάρεις χωρίς πιθανότητα απόρριψης, απόλυτη εχεμύθεια και φυσικά είσαι και ένας καλλιτέχνης και έτσι οι δικοί σου θα περιφανευονται για σενα... Μόνη εναλλακτική να γίνεις ροκ σταρ, αλλά και πάλι μπορεί να σε απορρίψουν κάποιες στενόμυαλες. Οπότε είναι μονόδρομος Νομίζω μπορεί να κλειδωθεί το τοπικ. Το επάγγελμα βρέθηκε
Superuser Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Στο είπα και πριν.. Χωρίς πλάκα.. μάθε ξένες γλώσσες άπταιστα... Όσο καλύτερα ξέρεις-μιλάς την γλώσσα τόσο καλύτερη δουλειά θα βρεις
Panos.Powers Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Hint. Ψάξε μέσα σου και θα βρεις αυτό που ψαχνεις για κίνητρο να κουνηθείς από τον καναπέ. Το'χεις. γκομενες?
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 tatoo artist Σε γραφείο τελετών φαντάζομαι...
cris41 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Επισης μπορεις να γινεις και "Επαναστατης του καναπε" ή και οι κλασσικοι "Δεν εχω λεφτα, αλλα δινω 700€ για το αιφον". 2
Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Που_ _ _ς μην γίνεις, γίνε ότι άλλο θες Σουβλατζής ξέρω γω... ΥΓ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα