Evilbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα εχω ενα θεμα αυτες τις μερες με μια ενοχλιτικη μυρωδια πλαστικου που προερχετε απο το τροφοδοτικο το οποιο ειναι 650watt ομως λειτουργει κανονικα εδω και μερες..το ανοιξα να δω τι πεζει και ειδα το μονο ιποπτο αυτο το κιλινδρικο με το τιλιγμενο σιρμα να νε πιο μαυρισμενο..οποιος γνωριζει μπορει να μου πει τι φταει και πως να διωξω αυτη τι μυρωδια ι να παω με τη μια για καινουργιο??
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Σβήνεις το pc και ΔΕΝ το ξανανάβεις μέχρι να πάρεις καινούργιο. Να φανταστώ κάποιο noname τροφοδοτικό ε? Πες budget και τι hardware φορά το pc για να πας σε άλλο
Evilbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Σβήνεις το pv και ΔΕΝ το ξαναανάβεις μέχρι να πάρεις καινούργιο. Να φανταστώ κάποιο noname τροφοδοτικό ε? Πες budget και τι hardware φορά το pc για να πας σε άλλο ολο το pc εκτος του τροφοδοτικου ειναι καινουργια σχετικα cpu:i5 2500k mobo:gigabyte z68xp ud3p καρτα:saphine 7750 8gb corsair ram HD:solid state intel το τροφοδοτικο noname οντος αλλα τα πραματα που εχω πανω τα εχω απο το περασμενο φλεβαρη δεν ειναι αγορασμενα τωρα τα parts σκεφτομε αυτο εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-650W-CP-9020051-EU-CP-9020051-EU.htm
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα σου πω την γνώμη μου.Έχεις στήσει ένα πολύ καλό pc αλλά του έχεις βάλει ένα noname τροφοδοτικό κάτι που δεν του αξίζει. Εγώ θα έπαιρνα ένα επώνυμο τροφοδοτικό γύρω στα 500 watt για να είμαι καλυμμένος.Τώρα η απόφαση είναι δικιά σου.Αν είσαι σε εγγύηση το πας πίσω και βλέπουμε και ΔΕΝ λες ότι το άνοιξες.Το τροφοδοτικό έχει πουθενά γύρω καμιά ταινία ασφαλείας γιατί αν έχει και είναι κομμένη τότε έχασες την εγγύηση. Επειδή η σειρά VS της Corsair είναι σχετικά καινούργια και δεν γνωρίζω τι παίζει θα σου πρότεινα Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-Builder-Series-CX500-500W-PSU-80-plus-Bronze-CP-9020047-EU-CP-90200.htm">αυτό .Πάντως περίμενε και απαντήσεις από άλλα πιο έμπειρα άτομα από εμένα.
Evilbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα σου πω την γνώμη μου.Έχεις στήσει ένα πολύ καλό pc αλλά του έχεις βάλει ένα noname τροφοδοτικό κάτι που δεν του αξίζει. Εγώ θα έπαιρνα ένα επώνυμο τροφοδοτικό γύρω στα 500 watt για να είμαι καλυμμένος.Τώρα η απόφαση είναι δικιά σου.Αν είσαι σε εγγύηση το πας πίσω και βλέπουμε και ΔΕΝ λες ότι το άνοιξες.Το τροφοδοτικό έχει πουθενά γύρω καμιά ταινία ασφαλείας γιατί αν έχει και είναι κομμένη τότε έχασες την εγγύηση. μπα μεταχειρισμενο ειναι αλλα σου πα εκανε τη δουλεια του και δεν εδινα βαση στο ρευμα για δες το λινκ αξιζει αυτο??
Red Devil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 εγω προτεινω αυτο http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1643&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=57 αλλα πες μας ποσα λεφτα διαθετεις 1
evoracing Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μπα μεταχειρισμενο ειναι αλλα σου πα εκανε τη δουλεια του και δεν εδινα βαση στο ρευμα για δες το λινκ αξιζει αυτο?? Όταν ώμος θα σου γίνει φλογοβόλο, τι θα κάνεις ΠΑΝΤΑ προτιμάμε επώνυμα προϊόντα ιδικά άμα πρόκειται για κάτι που μπορεί να μας σκοτώσει...
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 εγω προτεινω αυτο http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1643&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=57 αλλα πες μας ποσα λεφτα διαθετεις Μα ποτέ να μην μπορώ να θυμηθώ το όνομά του.
doakes Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ..το ανοιξα να δω τι παιζει και ειδα το μονο υποπτο αυτο το κυλινδρικο με το τυλιγμενο συρμα να ναι πιο μαυρισμενο..οποιος γνωριζει μπορει να μου πει τι φταιει και πως να διωξω αυτη τι μυρωδια ή να παω με τη μια για καινουργιο?Εννοεις το εξαρτημα του λινκ που επισυναπτω? http://image.made-in-china.com/2f0j00pBWtgJEchVqZ/Toroidal-Annular-Inductor.jpg Αν ναι, ειναι καμενο πηνιο και ειναι σοβαρη βλαβη.Σταματα να χρησιμοποιεις το pc σου ωσπου να παρεις αλλο τροφοδοτικο.Εναλλακτικα πρεπει να πας σε ενα ηλεκτρονικο να το ξεκολλησει και να τυλιξει νεο συρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα