jimmakosthrylos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα έχω αυτό http://support.acer-euro.com/drivers/desktop/veriton_x270.html και σαν λειτουργικό είχε τα Xp. πρόσφατα έκανα format με τον τρόπο Alt+F10 αλλά αυτό έβαλε τα Vista. Η ερώτηση μου είναι Μπορώ να ξαναπεράσω τα XP με τον ίδιο τρόπο (Alt+F10) ,αν ναι,πώς??
cabdik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ποια τεχνικα χαρακτηριστικα εχεις ακριβως? http://support.acer.com/acerpanam/desktop/2010/acer/veriton/VeritonX270/VeritonX270sp2.shtml
jimmakosthrylos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 core2duo 5300 ddr 2 - 2gb mvidia geforce 7100 320gb & 220watt με ρωτάς για να δείς αν σηκώνει τα 7??
benign Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν το χρησιμοποιητε επαγγελματικα παντως,θα μπορουσατε να βαλετε linux. (Ubuntu 12.04)Εχει γινει πλεον πολυ ευκολο στην εγκατασταση και στην χρηση.Υπαρχει και διανομη μαλιστα που μιμειται τα Windows στο gui και λεγεται Zorin Os. Αξιζει να δοκιμασετε. Αν χρειαζεστε τα Windows παντως καλο θα ηταν να κανετε,αν γινεται,μια αναβαθμιση με 2 giga επιπλεον μνημης.
darksoho33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 κατεβασε τα WIN 7 γραψτα σε ενα δισκακι και κατα την εκκινηση του υπολογιστη πατα DELETE για να μπεις στο bios, επιλεγεις στα boot options το dvd-rw και το βαζεις πρωτο. μολις θα ξεκινησει θα τα βρει και θα στα εγκαταστησει. τωρα αν για καποιο λογο επιμενεις να πας στα xp κανεις την ιδια διαδικασια
chrismilo91 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 αν οντος θες πολυ τα xp κατεβασετα πειρατικα γρψτα σε ενα cd η στικακι οτι προτιμας (το στικακι να ειναι τουλαχιστον 4gb) και μετα κατα την εκινηση μπες στο bios και επελεξε απο που θες να κανι εκινηση αναλογος τη εβαλες
jimmakosthrylos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δεν είναι το πρόβλημά μου η εγκατάσταση.έχω windows XP γνήσια.το θέμα μου είναι οτι τα acer ίσως και κάποα άλλα laptop,htcp δεν έχουν δισκάκι μέσα αλλά πατώντας έναν συνδυασμό κουμπιών, στην περιπτωσή μας ALT + F10 , κάνει μόνο του format και εγκτατάσταση drivers αλλά αυτό αντί να μου βάλει πάλι τα XP μου έβαλε τα VISTA και δεν ξέρω αν γίνεται να ξαναβάλω τα XP με έναν διαφορετικό συνδυασμό κουμπιών ίσως....
cabdik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μηπως εννοεις οτι εχει τα Windows, μεσα στο σκληρο δισκο, σε δικο τους διαμερισμα, και με ενα συνδυασμο κουμπιων, ξεκιναει η εγκατασταση τους απο εκει? αν εχεις το δισκακι των XP εσυ, και φυσικα, το πισι σου αν εχει ενα DVD player, μπορεις να κανεις ολοκληρωτικο φορματ, και να βαλεις οποια Win θελεις εσυ!
achilles_g_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πάντως μου φαίνεται περίεργο ενώ είχες πάντα xp να έκανες restore και να περάστηκαν τα vista.
baskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το μηχανημα το ειχες αγορασει καινουριο? Ειναι εντελώς απίθανο να ειχε περασμένα τα xp οταν στο ειδωλο συστήματος(δεν ειναι φορματ-εγκατασταση,ειναι επαναφορά ειδώλου συστήματος αυτό που κανει και για αυτο εχει drivers Κλπ περασμενα) ειχε τα vista.. Ειτε το ειχες παρει μεταχειρισμένο και αυτός που το πουλησε ειχε περασει xp, είτε κάτι πολύ περίεργο εγινε
jimmakosthrylos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μηπως εννοεις οτι εχει τα Windows, μεσα στο σκληρο δισκο, σε δικο τους διαμερισμα, και με ενα συνδυασμο κουμπιων, ξεκιναει η εγκατασταση τους απο εκει? α ,μπράβο..... είναι συνήθες διαδικασία αυτή,το έχω συναντήσει σε netbook,laptop,htpc τα οποία δεν συνοδεύονται με cd windows ούτε drivers(υποθέτω για το κόστος) και με αυτόν τον απλό συνδυασμό κουμπιών κάνει format και περνάει τα drivers μόνο του. έχω κάνει αμέτρητες φορές format και με τον γνωστό τρόπο και με τον τρόπο που περιέφραψα αύτο που εγίνε και για μένα είναι πρωτοφανές τον υπολογιστή τον πήραμε καινούργιο και απο μαγαζί γνωστό.... ορίστε ένα βιντεακι με την ίδια διαδικασία αλλα αυτό αντί να μου βάλει τα XP μου έβαλε τα VISTA
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φίλε με το συστημά σου, δεν μπορείς να σηκώσεις 7. Καμία αναβάθμιση RAM (κανα γίγα) θα ήταν καλύτερη.
doakes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρα μπορει να τα σηκωσει τα 7 με 2GB DDR2.
spirosd2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δες αυτο http://support.acer.com/acerpanam/desktop/2010/acer/veriton/VeritonX270/VeritonX270sp2.shtml Ο υπολογιστής είχε vista μάλλον του περάσετε xp και δεν το θυμάσαι, οπότε ειναι λογικό να σου πέρασε vista όταν έκανες επαναφορα απο το κρυφό partition. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα