Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω αυτό http://support.acer-euro.com/drivers/desktop/veriton_x270.html και σαν λειτουργικό είχε τα Xp.

πρόσφατα έκανα format με τον τρόπο Alt+F10 αλλά αυτό έβαλε τα Vista.

Η ερώτηση μου είναι Μπορώ να ξαναπεράσω τα XP με τον ίδιο τρόπο (Alt+F10) ,αν ναι,πώς??

Δημοσ.

Αν δεν το χρησιμοποιητε επαγγελματικα παντως,θα μπορουσατε να βαλετε linux. (Ubuntu 12.04)Εχει γινει πλεον πολυ ευκολο στην εγκατασταση και στην χρηση.Υπαρχει και διανομη μαλιστα που μιμειται τα Windows στο gui και λεγεται Zorin Os. Αξιζει να δοκιμασετε.

Αν  χρειαζεστε τα Windows παντως καλο θα ηταν να κανετε,αν γινεται,μια αναβαθμιση με 2  giga επιπλεον μνημης.

Δημοσ.

κατεβασε τα WIN 7 γραψτα σε ενα δισκακι και κατα την εκκινηση του υπολογιστη πατα DELETE για να μπεις στο bios, επιλεγεις στα boot options το dvd-rw και το βαζεις πρωτο. μολις θα ξεκινησει θα τα βρει και θα στα εγκαταστησει. τωρα αν για καποιο λογο επιμενεις να πας στα xp κανεις την ιδια διαδικασια

Δημοσ.

αν οντος θες πολυ τα xp κατεβασετα πειρατικα γρψτα σε ενα cd η στικακι οτι προτιμας (το στικακι να ειναι τουλαχιστον 4gb) και μετα κατα την εκινηση μπες στο bios και επελεξε απο που θες να κανι εκινηση αναλογος τη εβαλες

Δημοσ.

δεν είναι το πρόβλημά μου η εγκατάσταση.έχω windows XP γνήσια.το θέμα μου είναι οτι τα acer ίσως και κάποα άλλα laptop,htcp δεν έχουν δισκάκι μέσα αλλά πατώντας έναν συνδυασμό κουμπιών, στην περιπτωσή μας ALT + F10 , κάνει μόνο του format  και εγκτατάσταση drivers αλλά αυτό αντί να μου βάλει πάλι τα XP  μου έβαλε τα VISTA και δεν ξέρω αν γίνεται να ξαναβάλω τα XP με έναν διαφορετικό συνδυασμό κουμπιών ίσως.... 

Δημοσ.

μηπως εννοεις οτι εχει τα Windows, μεσα στο σκληρο δισκο, σε δικο τους διαμερισμα, και με ενα συνδυασμο κουμπιων, ξεκιναει η εγκατασταση τους  απο εκει?  

αν εχεις το δισκακι των XP εσυ, και φυσικα, το πισι σου αν εχει ενα DVD player,  μπορεις να κανεις ολοκληρωτικο φορματ, και να βαλεις οποια Win θελεις εσυ!

Δημοσ.

Το μηχανημα το ειχες αγορασει καινουριο?

Ειναι εντελώς απίθανο να ειχε περασμένα τα xp οταν στο ειδωλο συστήματος(δεν ειναι φορματ-εγκατασταση,ειναι επαναφορά ειδώλου συστήματος αυτό που κανει και για αυτο εχει drivers Κλπ περασμενα) ειχε τα vista..

Ειτε το ειχες παρει μεταχειρισμένο και αυτός που το πουλησε ειχε περασει xp, είτε κάτι πολύ περίεργο εγινε :)

Δημοσ.

μηπως εννοεις οτι εχει τα Windows, μεσα στο σκληρο δισκο, σε δικο τους διαμερισμα, και με ενα συνδυασμο κουμπιων, ξεκιναει η εγκατασταση τους  απο εκει?  

α ,μπράβο.....

είναι συνήθες διαδικασία αυτή,το έχω συναντήσει σε netbook,laptop,htpc τα οποία δεν συνοδεύονται με cd windows ούτε drivers(υποθέτω για το κόστος) και με αυτόν τον απλό συνδυασμό κουμπιών κάνει format και περνάει τα drivers μόνο του.

έχω κάνει αμέτρητες φορές format και με τον γνωστό τρόπο και με τον τρόπο που περιέφραψα αύτο που εγίνε και για μένα είναι πρωτοφανές

τον υπολογιστή τον πήραμε καινούργιο και απο μαγαζί γνωστό....

ορίστε ένα βιντεακι με την ίδια διαδικασία 

αλλα αυτό αντί να μου βάλει τα XP μου έβαλε τα VISTA 

Δημοσ.

Φίλε με το συστημά σου, δεν μπορείς να σηκώσεις 7. Καμία αναβάθμιση RAM (κανα γίγα) θα ήταν καλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...