Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ωραιες οι απαντησεις σας αλλα εγω ρωτησα σοβαρα τι ειναι το ποιο σωστο γενικα. Οποιος θελει

να απαντησει σοβαρα τωρα ας απαντησει :-(

Οι αριστοκράτες μπαίνουν πρώτα αυτοί και ετοιμάζουν την είσοδο για την κορασίδα.
  • Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ποσο αρχαιος ειναι ο brickoman, i wonder...

Οι αξιωματικοί είμαστε κύριοι με όλη την σημασία της λέξης. Είμαστε ένα με το σαβουαρ βιβρ.

Δεν είμαι αρχαίος. Απλά έχω τρόπους.

Δημοσ.

Οπότε

Αυτοκίνητο

Απέφυγε να της ανοίξεις την πόρτα για να μπει αν ήδη είσαι μέσα, αν φτάσετε μαζί στο αυτοκίνητο επιβάλλεται να ανοίξεις την πόρτα της.

Εστιατόριο-καφετέρια

Κατά την είσοδό σας στο χώρο, θα ανοίξεις εσύ την πόρτα αλλά εκείνη θα μπει πρώτη και εσύ πίσω της. Το ίδιο και στην έξοδο

Δημοσ.

παιδια ωραιες οι απαντησεις σας αλλα εγω ρωτησα σοβαρα τι ειναι το ποιο σωστο γενικα. Οποιος θελει

να απαντησει σοβαρα τωρα ας απαντησει :-(

Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αλλιώς θα συμπεριφερθείς στο κλαμπ, αλλιώς στην ταβέρνα "Ο Δημήτρης", αλλιώς σε κυριλέ εστιατόριο, αλλιώς σε μια δεξίωση της βασίλισσας της Αγγλίας, αλλιώς στα Αραβικά Εμιράτα.

Εδώ πέρα δηλαδή δεν παίζει μεγάλο ρόλο.

Δημοσ.

Οπότε

Αυτοκίνητο

Απέφυγε να της ανοίξεις την πόρτα για να μπει αν ήδη είσαι μέσα, αν φτάσετε μαζί στο αυτοκίνητο επιβάλλεται να ανοίξεις την πόρτα της.

Ουτε καν.Ειμαι δεν ειμαι μεσα,αυτη θα ανοιξει την πορτα.Μην το ξεφτυλισουμε.

Στο μαγαζι παντα τις αφηνω να μπουνε πρωτες.Χερακια να ανοιξουν την πορτα εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινεις σε μια καφετερια η μπαρ... εσυ και μια γκομενα. Ποιος πρεπει να μπει πρωτος? αφηνεις τη γκομενα να μπει για να κανει εντυπωση και μετα μπαινει ο "μαλ*κας" για αυτους που βλεπουν η μπαινεις πρωτα εσυ και μετα η γκομενα? τι λετε ? :-)

Τι το ψαχνεις ρε πρασσινοματα.

Αμα υπαρχει χημεια, τι σημασια εχει ποιος μπαινει πρωτος? :-)

Ρωτα τον ΛΥΚΟ να σου πει, που τα ξερει αυτα :P

Αυτο που σου λεω τωρα θα το καταλαβεις μονο αμα εισαι η ιδια greeneye απο το basketforum.gr και το basketballforum.gr

• Like 1
Δημοσ.

FIFO ή LIFO?That is the question...

First in Last out , known as FILO

στην αρχή μπαίνεις εσύ να της δείξεις τον δρόμο, και στο τέλος αφού τον έχει μάθει είναι αυτό που λέμε «προηγούνται οι κύριες»

Δημοσ.

Εστιατόριο-καφετέρια

Κατά την είσοδό σας στο χώρο, θα ανοίξεις εσύ την πόρτα αλλά εκείνη θα μπει πρώτη και εσύ πίσω της. Το ίδιο και στην έξοδο

Αυτό που δε θα μάθουμε ποτέ είναι αν αυτό καθιερώθηκε από ευγένια ή απλώς για να έχουμε άλλη μία ευκαιρία να τσεκάρουμε τον κώλο τους.

• Like 2
Δημοσ.

Και οι 2 ταυτόχρονα και σπρωξίδι στην πόρτα αν δεν έχει αρκετό χώρο.

Εναλλακτικά ο άντρας να είναι ιππότης και να μην αφήνει την κυρία να πιάσει το πόμολο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...