Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! εχω ενα gaming pc για την ακριβεια το συστημα μου ειναι; motherboard της asus 8-core processor μνημη 3GB GPU: nvidia gt 640 και το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο που ανεφερα στον τιλο.. λοιπον τον τελευταιο καιρο ειχα ενα προβλημα το pc Μου δεν ανοιγε.. για την ακριβεια πριν μερικεσ μερες παω να ανοιξω το pc Μου και δεν ανοιγε ξαναδοκιμαζω ξαναδοκιμαζω τιποτα.. μετα βγαζω το καλωδιο απο την τροφοδοσια και το ξανασυνδεω.. τοτε το pc ανοιξε και δουλευε κανονικα, την επομενη μερα παλι το ιδιο και εκανα την ιδια πραξη με το καλωδιο και ξαναδουλεψε.. την παρα επομενη μερα ομως, δεν ανοιγε καθολου οτι και να εκανα το αλλαξα πριζα εκανα χιλια δυο μα τιποτα. μετα υπεθεσα οτι μπορει να φταει το καλωδιο της τροφοδοσιας και το αντικατεστησα,... αλλα το προβλημα παρεμεινε.. εφοσον δουλευε και μετα οχι, υπεθεσα πως ειναι αδυνατον να εχει καει η μιτρηκη αλλα μαλλον φταει το τροφοδοτικο.. τωρα θελω να αγορασω ενα καινουργιο τροφοδοτικο.. και απο οτι εψαξα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που ειχα για να παρω το ιδιο ειναι αρκετα ακριβο και λεφτα δεν υπαρχουν! εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο τροφοδοτικο? αλλα να μην εχω προβλημα στο gaming... σκεφτομουν να κοιταξω το προηγουμενο δηλαδη το corsair gs700  που εχει γυρω στα 70 ευρω! αλλα δεν ξερω απο τα 800 στα 700watt μιπως πεφτει η αποδοση του η κατι τετοιο.. δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος απο αυτα.. για αυτο please help!! :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόβλημα στο gaming αν θα έχεις, θα έχεις από την κάρτα σου που είναι ακατάλληλη για τέτοια δουλειά και όχι από το τροφοδοτικό. Είναι σε εγγύηση? Το πήγες εκεί που το πήρες?

Αν όντως θέλει αλλαγή από ποιά καταστήματα μπορείς να αγοράσεις? Έχε υπόψιν σου ότι το μηχάνημά σου δεν ζητάει πάνω από 300-350 watt πάντως.

Δημοσ.

βασικα η εγγυηση ειναι ακυρη διοτι το pc το πηρα απο εναν ιδιωτη.. και μετα το πηγα αλλου για να βαλω καρτα γραφικων.. τελος παντων ειναι μεγαλη ιστορια.. το θεμα ειναι οτι η εγγυηση ειναι ακυρη... τωρα για θεμα gaming δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα.. φαντασου παιζω black ops II σε φουλ γραφικα και το fps δεν πεφτει ουτε κολλαω καθολου... αν κανονικα θελει 300-350watt τοτε ποιος ο λογος που μου εβαλε 800???

Δημοσ.

βασικα ειχε ενα αυτοκολλητο το pc απο πισω στα σημεια που πιανουν οι βιδες και ελεγε απο την ημερομηνια παραλαβης μεχρι την ημερομνια της ληξης.. και μου ειχε πει πως αν ανοιχτει το κουτι η εγγυηση λιγει..Τωρα το S/N?? βρικες ανθρωπο να ρωτησεις! :-D

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση έλεγξε το τροφοδοτικό σου σε ένα άλλο PC να δεις αν όντως φταίει αυτό

Επίσης δες την μητρική σου αν έχει πάνω της καθόλου φουσκωμένους πυκνωτές. Το φαινόμενο βγάζω καλώδιο και μετά παίρνει μου κάνει πολύ για κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Λογικα εννοουσε οτι η εγγυηση δεν ισχυει αν ανοιχτει το κουτι του psu. Ανοιξε το κουτι και δες το τροφοδοτικο, εχει καπου ενα αυτοκολητο 

ψαξε για τα γραμματα "S/N" και σημειωσε καπου τα γραμματα κ αριθμους που λεει μετα. Congrats μολις βρηκες το S/N  B) 

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με το site της corsair, βρηκα πως ξεκινας διαδικασια αντικαταστασης αλλα εσενα για την ωρα σου ειναι αχρηστο. Παντως λογικα εισαι ακομα εντος εγγυησης καθως τα GS εχουν 5 χρονια και το συστημα σου ειναι αρκετα καινουργιο απ'οτι καταλαβα.

Δημοσ.

Ξεκινάς από εδώ και στην πορεία θα σου απαντήσουν αν δέχονται το rma

http://www.corsair.com/en/support

Αλλά πριν από αυτό σιγουρέψου οτι το πρόβλημα στο κάνει το τροφοδοτικό,βάζοντας ένα άλλο πάνω στον υπολογιστή σου έστω και δανεικό η φτηνό. Το σύστημα σου δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις και 350-400w να βάλεις για δοκιμή είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...