Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με matroskes με audio και υποτιτλους


KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω κατι ταινιες σε mkv και μερικες σε mp4 και ειναι σχεδον ολες σε 1080p και αλλες 720p...το θεμα ποιο ειναι..μερικες εχουν τον αγγλικο ηχο μεσα μαζι με ρωσικα για παραδειγμα...και ενσωματωμενους υποτιτλους...και εβαλα το mkvmerge για να αφησω μονο τον αγγλικο ηχο και μονο τους ελληνικους υποτιτλους...ξετικαρα με λιγα λογια τα περιττα και αφησα αυτα που επρεπε...πατησα να κανει muxing...και voila δημιουργηθηκε η ταινια..το προβλημα ειναι το εξης...αργει η ταινια..για παραδειγμα την βαζω να παιξει και οταν παταω να παει σε ενα σημειο πιο μπροστα κολλαει καποια δευτερολεπτα και μετα πηγαινει ρολοι...ενω πριν την πειραξω την ταινια πηγαινε ενταξει...τι παιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που λες guardian είναι εν μέρη σωστό αλλά δεν είναι θέμα muxing.

Το toolnix από κάποια έκδοση και μετά είχε ενεργοποιημένο από default το header compression για ήχο και εικόνα. Αυτό δημιουργούσε αρκετά προβλήματα σε κάποιους media player. Στο egreat που έχω δεν παίζει ήχο με αυτήν την λειτουργία.

Η λύση είναι απλή, επιλέγεις τον ήχο και στο extra options να επιλέξεις στο compression το None.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα , αλλά νομίζω ότι πέραν αυτου που λές  , υπήρχε και πρόβλημα με το muxing και με τα font και styles σε κάποιες εκδόσεις. Τουλάχιστον απότι θυμάμαι που διάβαζα σε site που έβγαζαν v2 για να διορθώσουν τα προβλήματα. Τώρα για το seeking πράγματι το header compression μπορεί να κάνει την διαφορά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

micos εκανα αυτο που ειπες...αλλα οταν ειχα και τους υποτιτλους τικαρισμενους κολλουσε...οταν τους εβγαλα και εκανα αυτο που ειπες και αφησα μονο video και το audio ηταν ενταξει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις ενα δικιο...αυτο πρεπει να το κανω μονο με το αρχειο audio? δεν πρεπει να πατησω none και στο video? η δεν χρειαζεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...