staurosss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θελω να αλλαξω σκληρο για αυτο το λογο κ για να μην μπαινω στην διαδικασια ξανα προγραμματων κλπ! Εαν το εχει κανει κανεις να μου πει με πιο προγραμμα κ ποση ωρα περιπου για εναν σκληρο περιπου στα 200γιγα! Ευχαριστω
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 acronis true image, norton ghost δεν ειναι free αλλιως clonezilla τωρα οσον αφορα ποση ωρα αναλογα με το συστημα και το μεγεθος των αρχειων. 1
staurosss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 acronis true image, norton ghost δεν ειναι free αλλιως clonezilla τωρα οσον αφορα ποση ωρα αναλογα με το συστημα και το μεγεθος των αρχειων. ειναι περιπου στα 200 γιγα, εσυ πιο θα προτεινες για καλυτερο κ εαν το εχεις κανει πες μου ετσι απλα ενα χρονο με τα δικα σου δεδομενα, εαν ειναι να κανω 5 ωρες τοτε δεν υπαρχει λογος θα κανω εγκατασταση ξανα!!!
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ acronis true image λέω. δε θυμάμαι χρόνο γιατί σε μένα έκανε λίγο παραπάνω γιατί έστελνα το αρχείο σε άλλον υπολογιστή στο δίκτυο. σε κάθε περίπτωση πάντως κερδίζεις πολύ χρόνο σε σχέση με το να κάνεις εγκατάσταση απ την αρχή. νομίζω κανα 20λεπτο μου είχε πάρει για 15GB. αλλά δεν είμαι και σίγουρος 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οταν λες 200 γιγα τι εννοεις? 200 ειναι το μεγεθος του σκληρου? η 200 γιγα ειναι ολα τα τα αρχεια που εχει μεσα? και τι αρχεια εχει? μονο τα προγραμματα και το λειτουργικο η αρχεια ηχου εγγραφα και ταινιες? αν εχεις παρα πολλα αρχεια ηχου και ταινιες καλο ειναι να τα κανεις copy paste σε ενα εξωτερικο σκληρο και να αφησεις μονο το λειτουργικο με τα προγραμματα να κανεις clone, απλα θα κανεις backup ολο το partition με το λειτουργικο και τα προγραμματα χωρις τα υπολοιπα αρχεια, για παραδειγμα εγω εχω 30gb λειτουργικο και προγραμματα backup σε ξεχωριστο partition εγκατεστημενα και αλλου εχω τα δεδομενα τα οποια δεν μου παιρνει πανω απο 10-15 λεπτα σε backup και restore, τωρα αν εσυ τα εχεις ολα μαζι δεν σε συμφερει να τα κανεις ολα μαζι backup απλα θα πρεπει να μεταφερεις τα υπολοιπα δεδομενα σε εξωτερικο drive 1
giannispaok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 θελει και ερωτημα? achronis true image 2013 1
staurosss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οταν λες 200 γιγα τι εννοεις? 200 ειναι το μεγεθος του σκληρου? η 200 γιγα ειναι ολα τα τα αρχεια που εχει μεσα? και τι αρχεια εχει? μονο τα προγραμματα και το λειτουργικο η αρχεια ηχου εγγραφα και ταινιες? αν εχεις παρα πολλα αρχεια ηχου και ταινιες καλο ειναι να τα κανεις copy paste σε ενα εξωτερικο σκληρο και να αφησεις μονο το λειτουργικο με τα προγραμματα να κανεις clone, απλα θα κανεις backup ολο το partition με το λειτουργικο και τα προγραμματα χωρις τα υπολοιπα αρχεια, για παραδειγμα εγω εχω 30gb λειτουργικο και προγραμματα backup σε ξεχωριστο partition εγκατεστημενα και αλλου εχω τα δεδομενα τα οποια δεν μου παιρνει πανω απο 10-15 λεπτα σε backup και restore, τωρα αν εσυ τα εχεις ολα μαζι δεν σε συμφερει να τα κανεις ολα μαζι backup απλα θα πρεπει να μεταφερεις τα υπολοιπα δεδομενα σε εξωτερικο drive σωστος αυτα ηθελα να μαθω!!! Κανω ηλιθιες ερωτησεις για να παρω καλες απαντησεις ευχαριστω!!! θελει και ερωτημα? achronis true image 2013 υπαρχει κανα λινκ να δω την διαδικασια?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 για το μεγεθος κανε δεξι κλικ στο σκληρο και ιδιοτητε και βλεπεις ποσο χρησιμοποιειται και ποσο ειναι ελευθερα, οσο για tutorial δες εδω http://www.youtube.com/results?search_query=acronis+true+image+how+backup+and+restore&oq=acronis+true+image+how+backup+and+restore&gs_l=youtube.3...1432.37365.0.37721.55.41.3.11.12.2.377.4972.8j21j5j1.35.0...0.0...1ac.1.TbA8o0lP-zc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα