InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σας, ειμαι εξωτερικος συνεργατης σε μια εταιρεία με 8ωρη απασχοληση. Στην ουσια ειμαι υπαλληλος τους απλα εχω την μορφη του εξωτερικου συνεργατη. θελω να βγαλω επαγγελματικη καρτα, πρεπει να επιλεξω την ιδια μορφη που εχουν οι συναδελφοι στην εταιρεια η πρεπει να μην εχει το logo της εταιρειας? τι ειναι σωστο?
Str Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 για πάρτη σου, βγάλε δικές σου, η εταιρία που σε πληρώνει αν θέλει να σου βγάλει κάρτες, να τις βγάλει εκείνη... όταν πηγαίνεις κάπου για δουλειές της εταιρίας, για να σε βρουν μέσω της εταιρίας, δίνεις τις εταιρικές. Για οτιδήποτε άλλο, τις δικές σου. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν σου προτείνω να τους παίρνεις τους πελάτες, αλλά ως εξωτερικός συνεργάτης (=κανένα προνόμιο του μισθωτού, αλλά όλες τις υποχρεώσεις) πάντα να έχεις και δικές σου-ατομικές κάρτες... been there, done that
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δεν θελω και δεν μπορω και δεν ειναι του αντικειμενου μου να παρω πελατες. απλα μηπως ειναι ασχημο να δινω καρτες χωρις το logo της εταιρειας? απο την αλλη μηπως δεν ειναι σωστο να το χρησιμοποιησω?
DrLo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Όταν είσαι "εξωτερικός συνεργάτης" σου δίνουν κάρτες δε βγάζεις εσύ. Να δώσεις δικές σου σε πελάτη που συναντάς για λογαριασμό της εταιρείας είναι λίγο foul Πες τους να σου δώσουν κάρτες αφήνοντας να καταλάβουν ότι είτε θα σου δώσουν κάρτες είτε δε θα δίνεις εσύ καθόλου κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα