Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου θύμισε ένα φιλαράκι που πλήρωσε 100 ευρώ με paysafe για την γνωστή απάτη με την αστυνομία.Πριν κανα 2 βδομάδες

Παν τα λεφτά υπερ πίστεως.Να προσέχετε.

Δημοσ.

Μου θύμισε ένα φιλαράκι που πλήρωσε 100 ευρώ με paysafe για την γνωστή απάτη με την αστυνομία.Πριν κανα 2 βδομάδες

Παν τα λεφτά υπερ πίστεως.Να προσέχετε.

Ποια είναι η γνωστή απάτη με την αστυνομία;

Δημοσ.

Μην παιζετε παιχνιδια του αερα....

Προτιμηστε ενα πρακτοριο η ενα υπαρκτο προσωπο (λαχειοπωλη) να τζογαρετε με ρεγουλα και μετρο

Δημοσ.

Οτι το paypal καλυπτει αγορες απο ebay. Οχι τα λεφτα που εστειλες σε καποιον μονος σου. Και αυτος καλα σας δουλευει ακομα, αν ηθελε να επιστρεψει λεφτα εχει επιλογη refund αν θυμαμαι καλα ή τα στελνει απο μονος του.

Υπάρχει resolve center στο paypal. Μπορείς να πάρεις λεφτά πίσω αν σε εξαπατήσουν ακόμα και εκτός ebay. Μην μιλάτε χωρίς να ξέρετε.

Δημοσ.

Υπάρχει resolve center στο paypal. Μπορείς να πάρεις λεφτά πίσω αν σε εξαπατήσουν ακόμα και εκτός ebay. Μην μιλάτε χωρίς να ξέρετε.

πριν απο 2 χρονια παντως ειχα την ιδια απαντηση. Κινεζος δεν μου lvlare τον χαρακτηρα οπως ειχαμε πει και ζητησα τα λεφτα μου πισω. Πηρα τα @@ μου

Δημοσ.

Χρήματα απο το παυπαλ παίρνεις πισω μονο για αγορές αντικείμενων εκτος και εντος εβαυ, αλλά σχεδον ΠΟΤΕ δεν παίρνεις πισω χρηματα για υπηρεσίες.

Ενα Dispute πάντως δεν ειναι κακό να κανει ο φίλος, μια  στις τόσες ποτέ δεν ξέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...