vierinia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Για να συνεχίζει να υπάρχει τόσο μεγάλο growth στις πωλήσεις των smartphones βασική προυπόθεση είναι η εξέλιξη και η καινοτομία. Επειδή βλέπω σε 2 χρονάκια να έρχεται στασιμότητα αμα το μόνο που βλετιώνουν είναι την ταχύτητα του επεξεργαστή και τα mp της φωτογραφικής, θα ήθελα να συζητήσουμε τι θα θέλατε από την επόμενη συσκευή σας έτσι ώστε να σκεφτείτε σοβαρά να εγκαταλείψετε την προηγούμενη high-end συσκευή που διαθέτετε. Εγώ προσωπικά από αυτά που έχω διαβάσει και σε συνδυασμό με το τι θα ήθελα να γίνει παραθέτω τα παρακάτω: 1. Health Monitor - ήδη νομίζω υπάρχουν αξεσουάρ σε συνδυασμό με κάποια apps που μπορούν να σου δώσουν αποτελέσματα από εξέταση μιας σταγόνας αίματος. Άμα στο μέλλον είναι τόσο εύκολο ένα τυπικό check up να γίνει μέσω smartphone και σε χαμηλό κόστος νομίζω θα ήταν πολύ χρήσιμο ιδίως για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. 2. Τηλεόραση όχι μέσω internet αλλά ψηφιακό σήμα μέσω κεραίας. http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-iii-sc-06d-hands-on-japan-52623/ Θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο, δεν ξέρω αν έχετε ακούσει κάτι τέτοιο να είναι υπό μελέτη για την Ευρώπη. 3. Μεγάλες δυνατότητες μπαταρίας. Καλή η βελτίωση του hardware αλλά όταν η μέση διάρκεια μπαταρίας κινητών που αξίζουν 500 ευρώ είναι 24 ώρες όπως και να το κάνεις είναι μια απογοήτευση.
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 1. Health Monitor - ήδη νομίζω υπάρχουν αξεσουάρ σε συνδυασμό με κάποια apps που μπορούν να σου δώσουν αποτελέσματα από εξέταση μιας σταγόνας αίματος. Άμα στο μέλλον είναι τόσο εύκολο ένα τυπικό check up να γίνει μέσω smartphone και σε χαμηλό κόστος νομίζω θα ήταν πολύ χρήσιμο ιδίως για τους μεγαλύτερους σε ηλικία.
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Όλα αυτά γίνονται..Θέλω το κλασικό να φτιάχνει καφέ.με ένα μνμ να λειτουργούν κουζίνα, πλυντήριο..
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Όλα αυτά γίνονται..Θέλω το κλασικό να φτιάχνει καφέ.με ένα μνμ να λειτουργούν κουζίνα, πλυντήριο.. Η κουζίνα θέλει χέρι και μεράκι.
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Η κουζίνα θέλει χέρι και μεράκι. Για την κουζινα ειπε, οχι για τη γυναικα 2
brickoman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Για την κουζινα ειπε, οχι για τη γυναικα Και για τα δύο ισχύει αυτό που είπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα