Προς το περιεχόμενο

Πως να της αλλαξω γνωμη;;


ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην παρεα , ονομαζομαι Χαρης ειμαι 32 χρονων και είμαι παντρεμένος εδώ και 7 χρονια με την Τατιάνα(25 χρονων) και εχουμε ενα αγγελουδι 3 χρονων.

Ολα πηγαιναν καλα στη σχέση μας μεχρι πέρσι που με απελυσαν απο την εταιρια που δουλευα τα τελευταια 8 χρονια. Η Τατιανα δεν είχε τελειώσει κάποια σχολή και γενικά δεν είχε εργαστεί ποτέ εκτός απο εποχιακές δουλειές οταν ακομα πηγαινε σχολειο οποτε δεν είχαμε καποιο εξτρα εισοδημα.Ευτυχως μεσα σε δυο μηνες βρισκω μια προσωρινη δουλεια χαρη  σε ενα φιλο και μπορουμε τουλαχιστον να βολεψουμε τα παγια εξοδα μας. Το εισοδημα μου ομως δεν ηταν αρκετο για να κανουμε τη ζωη που ειχαμε συνηθισει, γεγονος που ειχε αντικτυπο και στη σχεση μου με τη Τατιανα, με συχνους καυγαδες γκρινια κλπ. Μου ανακοινωνει λοιπον μια μερα η Τατιανα πως βρηκε δουλειά σε μία καφετέρια κοντα στο σπιτι μας για να βοηθησει και αυτη οικονομικα στο σπίτι. Εγω ημουν αντιθετος απο την αρχη με αυτην την αποφαση γιατι δε μου αρεσε ποτε η ιδεα η γυναικα μου να δουλευει ως σερβιτορα και να της την πεφτει ο καθε λιγουρης. Προσπαθησα να της αλλαξω γνωμη θυμιζοντας της οτι καποιος πρεπει να προσεχει τη μπέμπα και οτι θα μπορουσε να ξαναβρει μια πιο σοβαρη δουλεια σε λιγα χρονια που θα πηγαινε σχολειο και η μικρη. Η Τατιανα επεμενε και τελικα επιασε δουλεια στη καφετερια. Αν και μου κακοφανηκε στην αρχη συμβιβαστηκα με το να δουλευει 4 απογευματα την εβδομαδα. Πριν μια βδομαδα μου ειπε οτι το αφεντικο της θελει να την βαλει να δουλευει περισσοτερες φορες την εβδομαδα και τουλαχιστον 3 βραδινα.Εγω ανεχτηκα τοσο καιρο να δουλευει η γυναικα μου ως σερβιτορα αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να την αφησω να δουλευει και βραδυ.Εκει αρχισαν οι καυγαδες και μου ανακοινωσε πως αν δεν την αφησω να δουλεψει θα παει με τη μικρη να μεινει στη μανα της μέχρι να αλλαξω γνωμη.(καπου εκει μου πεταξε και το οτι δεν της δειχνω εμπιστοσυνη κλπ) Τι να κανω για να την μεταπείσω ρε παιδια? Τρελενομαι στην ιδεα και μονο η γυναικα μου να δουλευει βραδυ σε ενα καφε γεματο αντρες που μπορει να της την πεφτει ο καθενας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ , 32 χρονών

 

''Ειναι δυσαρεστημενος με τη δουλεια της γυναίκας του''

 

ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ , 25 χρονών

 

''Αισθανεται καταπιεσμένη απο το Χαριλαο''

  • Like 26
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εγω δε μπηκα να κανω πλακα, εγραψα το προβλημα μου μηπως τυχον εχει καποιος ιδεα τι μπορω να της πω για να την πεισω. Εχει βρεθει καποιος αλλος στη θεση μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν καθεσε να τις πεις για ποιο λογο εχεις προβλημα ? και πρεπει να βρεις μια σταθερη καλη δουλεια για να μην εχεις θεματα αλλα η γνωμη μου ειναι μια νεα μητερα καλα θα κανει να ασχολειτε με το μωρο και οχι με την δουλεια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη, να την μεταπείσεις για ποιον ακριβώς λόγο; Να μη δουλεύει για να φάτε ψωμάκι; Είσαι βλάκας; Όχι, πες μου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...