Goritsas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Για σας, θα ηθελα να σας διηγηθω κι εγω την ιστορια μου που μου συνεβη φετος το καλοκαιρι και να ακουσω τις αποψεις σας. Ημουν γραμμενος σε ενα site κοινωνικης δικτυωσης και γνωριμιων, δεν πολυασχολουμουνα πολυ, αντε μια φορα να ειχα μπει. Ξαφνικα μια μερα βλεπω ενα μηνυμα απο μια ωραια κοπελα που μου ελεγε "για σου". Της απαντησα, μιλαγαμε 2-3 μερες απο το site και μετα ανταλλαξαμε msn. Η κοπελα ηταν μορφωμενη με μεταπτυχιακο, ειχαμε τελειωσει το ιδιο αντικειμενο σπουδων, με δουλεια, γενικα φαινοταν σοβαρη. Μεσα απο το msn μου προτεινε αυτη να βγουμε για καφε, εγω δεχτηκα απλως επειδη θα φευγαμε για διακοπες, το αφησαμε για οταν θα γυρνουσαμε. Ανταλλαξαμε και τηλεφωνα για να μην χαθουμε οσο καιρο θα λειπουμε. Στο διαστημα αυτο μιλουσαμε με μηνυματα και τηλεφωνα, αν και εγω εκανα τις περισσουτερες φορες την πρωτη κινηση να επικοινωνησω. Εν το μεταξυ εγω σε ολο αυτο το διαστημα, ειχα αρχισει και την συμαθουσα και κατα καποιο τροπο δενομουνα μαζι της, εστω και ας μην την ηξερα προσωπικα. Οταν τελικα γυρισαμε κανονισαμε και βγηκαμε αμεσως. Ειχε ερθει ντυμενη ωραια και περιποιημενη, γενικα ηταν οπως την περιμενα. Γενικα πηγαινε καλα το ραντεβου, ετσι το εβλεπα εγω τουλαχιστον, και σε μια στιγμη που της χαμογελουσα, την φιλησα. Αυτη καταλαβα οτι δεν ανταποκριθηκε και σταματησα, ενιωσα οτι ειχα κανει βλακεια. Της ειπα με ωραιο τροπο οτι μου αρεσει, την συμαθω και αν θελει να ειμαστε μαζι κτλ..Αυτη δεν απαντουσε ευθεως, μου ειπε θα δουμε και οτι θα ξαναβγουμε κτλ κτλ. Ε αυτη ηταν η πρωτη και τελευται φορα που την ειδα, στα μηνυματα που ανταλλαξαμε την επομενη μερα μου ειπε οτι δεν εχει κατι με μενα και ειμαι καλο παιδι αλλα δεν μπορει να ξεκινησει σχεση αν δεν αισθανεται κατι. Εγω της ειπα οτι την ειχα συμπαθησει, οτι θα επρεπε να ξαναβγαιναμε να γνωριστουμε περισσοτερο και της ζητησα και συγνωμη για το φιλι. Τελος παντων δεν ξαναβγηκαμε και τελειωσε εκει η ιστορια. Πραγματικα στενοχωρηθηκα πολυ, γιατι απο το πουθενα και χωρις να το περιμενω μου εμφανιστηκε μια κοπελα η οποια συγκεντρωνε ολα τα χαρακτηριστικα που ζητουσα και την εχασα, δεν ηξερα βεβαια τι χαρακτηρας ηταν, θα επρεπε να την γνωρισω καλυτερα για να καταλαβαινα εαν ταιριαζαμε και εκει. Αυτο που εχω μεγαλη απορια και μαλλον ποτε δε θα μαθω, ειναι τι εφταιξε. Λετε να ξενερωσε που της την "επεσα" (με καλο τροπο) απο το πρωτο ραντεβου? Μου ειχε δειξει ομως αρκετα σημαδια (αυτη μου εστειλε πρωτη μηνυμα, αυτη πρωτη μου προτεινε να βγουμε), που εαν δεν εκανα καμμια κινηση, μπορει παλι να αισθανομουνα μ..κας. Θα μου πειτε βεβαια αλλο internet και αλλο η πραγματικοτητα,σωστο και αυτο. Ενα αλλο σεναριο που σκεφτομαι, ειναι μηπως ηθελε απλα μια ξεπετα και οχι σχεσει και δεσμευσεις? Δεν μου ειχε φανει για τετοιο ατομο ομως... Σας ευχαριστω για τον χρονο σας..
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Απλά σε είδε, δεν της άρεσες, συμβαίνει!
simaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Φιλε γω μια φορα σε πρωτο ραντεβου τη χουφτωσα και με βαρεσε. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Και μια αλλη φορα πηγα να φιλησω μια και μου σκασε κουτουλια στο στομα.Ματωσα κυριολεκτικα. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
deesnider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Λετε να ξενερωσε που της την "επεσα" (με καλο τροπο) απο το πρωτο ραντεβου? ...ξενέρωσε που δεν την «πήρες» στεγνά πάνω στο τραπέζι τής καφετέριας, να τής δείξεις τι θα πει βαρβατίλα... 2
Goritsas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ φιλαράκια για τον κόπο σας με τις συμβουλές. Έχω μηδαμινές ελπίδες φαίνεται.Κρίμα. Λετε να δοκιμάσω να την χουφτώσω;Ας φάω και καμιά.Αντέχω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις