music_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Όσοι έχετε θέματα, γράψτε με ποιον τρόπο,κάρτα, τράπεζα κτλ προσπαθείτε να αγοράσετε την συνδρομή για να βοηθήσετε και τους άλλους και τον εαυτό σας. 1
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, music_lover είπε Όσοι έχετε θέματα, γράψτε με ποιον τρόπο,κάρτα, τράπεζα κτλ προσπαθείτε να αγοράσετε την συνδρομή για να βοηθήσετε και τους άλλους και τον εαυτό σας. Φίλε από το πρωί προσπαθώ.... Και στα 2 ps 5 τα ίδια μας κάνει. Με κάρτα προσπαθώ paysafe mastercard.
music_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Φίλε από το πρωί προσπαθώ.... Και στα 2 ps 5 τα ίδια μας κάνει. Με κάρτα προσπαθώ paysafe mastercard. Μήπως να προσπαθούσες με χρεωστική ή πιστωτική? Ίσως έχει θέμα το paysafe. 1
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Μήπως να προσπαθούσες με χρεωστική ή πιστωτική? Ίσως έχει θέμα το paysafe. Παντού την έχω προσθέσει χωρίς θέμα... Δεν θέλω να βάλω κάρτα τραπέζης θα μου Φάει τα πάντα ο μικρός. Ρε τους περίεργους τι τραβάω. Θα πάρω κάρτες από περίπτερο δεν πειράζει.
music_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Παντού την έχω προσθέσει χωρίς θέμα... Δεν θέλω να βάλω κάρτα τραπέζης θα μου Φάει τα πάντα ο μικρός. Ρε τους περίεργους τι τραβάω. Θα πάρω κάρτες από περίπτερο δεν πειράζει. Ενεργοποίησε αυτό και δεν θα έχεις θέμα με πληρωμές χωρίς την έγκριση σου: https://www.playstation.com/el-gr/playstation-network/two-step-verification/ 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Paysafe; Δέχεται το PSN κάρτες paysafe; Βάλε την κάρτα και απλά μην την αποθηκεύσεις. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Grim Ripper
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Paysafe; Δέχεται το PSN κάρτες paysafe; Βάλε την κάρτα και απλά μην την αποθηκεύσεις. Εχει μια επιλογή για paysafe ναι. Θα δοκιμάσω ναι με κάρτα που δεν έχω πολλά μεσα.
nickol-us Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εχει μια επιλογή για paysafe ναι. Θα δοκιμάσω ναι με κάρτα που δεν έχω πολλά μεσα. Τι τράπεζα έχεις; Σε ρωτάω καθώς πλέον βγάζουν οι περισσότερες αύλες προπληρωμένες μέσω web banking στο λεπτό.. Με σιγουριά θα σου πω ότι ισχύει για Πειραιώς.
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τι τράπεζα έχεις; Σε ρωτάω καθώς πλέον βγάζουν οι περισσότερες αύλες προπληρωμένες μέσω web banking στο λεπτό.. Με σιγουριά θα σου πω ότι ισχύει για Πειραιώς. Ούτε με κάρτα ... Πειραιώς δεν το κανει. Paysafe κάρτα κανονική mastercard δεν το κανει. Καλά πάμε... Έχουν support; Πάλι το ίδιο μήνυμα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Boubis1411 1
Cloudac88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Παντού την έχω προσθέσει χωρίς θέμα... Δεν θέλω να βάλω κάρτα τραπέζης θα μου Φάει τα πάντα ο μικρός. Ρε τους περίεργους τι τραβάω. Θα πάρω κάρτες από περίπτερο δεν πειράζει. Πάντως να ξέρεις για μελλοντικές αγορές η αν δεν βγάλεις άκρη με την paysafe ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική σου και μετά να πας στο account settings και να την σβήσεις είναι πολύ εύκολο! Μόλις είδα την απάντηση σου τι να πω ρε γαμωτο ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα.. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Cloudac88
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, Cloudac88 είπε Πάντως να ξέρεις για μελλοντικές αγορές η αν δεν βγάλεις άκρη με την paysafe ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική σου και μετά να πας στο account settings και να την σβήσεις είναι πολύ εύκολο! Μόλις είδα την απάντηση σου τι να πω ρε γαμωτο ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα.. Δοκίμασα πολλές κάρτες και τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;;;;
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Ούτε με κάρτα ... Πειραιώς δεν το κανει. Paysafe κάρτα κανονική mastercard δεν το κανει. Καλά πάμε... Έχουν support; Πάλι το ίδιο μήνυμα [email protected] 1
aret1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Nektarlegend7 είπε Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, μου βγάζει ότι η περιοχή σας δεν υποστηρίζεται. Θέλω να βάλω premium για να streamarw παιχνιδια. Τί γίνεται θα το φτιάξουν; Τηλέφωνο πού παίρνουμε; Στην αρχή νόμιζα ότι εννοούσαν το streaming από το Playstation. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι ήταν εντελώς διαφορετική εφαρμογή από το Remote Play και μπορούσες να παίξεις από το PC. Σε αυτή τη περίπτωση θα είχα και απαλλαγή, από το ενοχλητικό Lag όταν παίζω remote απο το PS5. Οπότε τουλάχιστον για τώρα δε βλέπει να λειτουργεί. Τέλος πιστεύω ότι λανθασμένα διαφημίζεται αυτή η υπηρεσία, δε θα πω πονηρά, αλλά τουλάχιστον δεν ανταποκρίνεται στο Premium το οποίο το θεωρεί και feature και αντικαταστάτη του PSnow.
vorlon68 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Ούτε με κάρτα ... Πειραιώς δεν το κανει. Paysafe κάρτα κανονική mastercard δεν το κανει. Καλά πάμε... Έχουν support; Πάλι το ίδιο μήνυμα 2111988791 Δευ-Παρ 09:00-17:00 1
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, vorlon68 είπε 2111988791 Δευ-Παρ 09:00-17:00 Να σαι καλά φίλε... Λέγαμε να παίξουμε σκ αλλά την φάγαμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα