Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/1/2025 στις 2:27 ΜΜ, DimitriosT86 είπε

Σε ευχαριστώ οκ θα το παρακολουθήσω απο περιέργεια πάντωσ είναι συνδεμένη στον νετ η κονσόλα απλά ίσωσ να μην έχει ενημερωθεί ακόμα οτι δεν συνέχισα την συνδρομή.

Ίσως να είχες κάνει claim το ratchet το 2020 όταν το έδινε δώρο για όλους η Σόνυ κατά τον κορονοϊο και να μη θυμάσαι, αλλά για το ghost δεν ξέρω γιατί στο παίζει 

• Like 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kosflix είπε

Ίσως να είχες κάνει claim το ratchet το 2020 όταν το έδινε δώρο για όλους η Σόνυ κατά τον κορονοϊο και να μη θυμάσαι, αλλά για το ghost δεν ξέρω γιατί στο παίζει 

το ratchet and clank rift apart λεει λογικα που οπως  ghost τα εχει στο extra , απλα δεν στα κλειδώνει αμεσως οταν λήξει 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Kosflix είπε

Πάντως όντωσ στον κορονοιο το είχα κάνει στο ps 4 claim αλλά νομίζω στο ps5 έκανα καινούριο account παιδιά και σήμερα που μπήκα να τσεκάρω μπαίνουν ακόμα και τα 2 εγώ δεν ασχολούμαι για΄τι αγόρασα elden ring (βάσανο απίστευτό) και assassins creed mirage για να έχω κάτι να παίζω θα το ξανά τσεκάρω .

Δημοσ.

επειδη εχω μια δωροεπιταγη στα public , ερετε αν αγορασω 2 προπληρωμενες καρτες psn αν μπορω να τις χρισιμοποιησω για να αγορασω συνδρομη ps extra?

Δημοσ.
2 minutes ago, adok13 said:

επειδη εχω μια δωροεπιταγη στα public , ερετε αν αγορασω 2 προπληρωμενες καρτες psn αν μπορω να τις χρισιμοποιησω για να αγορασω συνδρομη ps extra?

Φυσικά και μπορείς 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2025 στις 9:29 ΠΜ, Gerara_ είπε

Περιμένουμε έκπτωση τον Γενάρη σε ετήσια συνδρομή ;

Την ίδια εποχή πέρσι τον Ιανουάριο του 2024 έδωσε την παρακάτω έκπτωση!
(με λίγα λόγια αρκετά πιθανό ή και σίγουρα πιστεύω θα δώσει σε λίγες μέρες)

• 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 71.81 ευρώ (έκπτωση 33%)

12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 101.83 ευρώ (έκπτωση 43%)

Το Ιανουάριο του 2023 πάλι είχε δώσει γενναία προσφορά.

• PS Plus Extra 12 μηνών: 59.99€ (-40%)

• PS Plus Premium 12μηνών: 79.99€ (-40%)

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, hasiotis_john said:

Την ίδια εποχή πέρσι τον Ιανουάριο του 2024 έδωσε την παρακάτω έκπτωση!
(με λίγα λόγια αρκετά πιθανό ή και σίγουρα πιστεύω θα δώσει σε λίγες μέρες)

• 12μηνη PS Plus Extra συνδρομή στα 71.81 ευρώ (έκπτωση 33%)

12μηνη PS Plus Premium συνδρομή στα 101.83 ευρώ (έκπτωση 43%)

Το Ιανουάριο του 2023 πάλι είχε δώσει γενναία προσφορά.

• PS Plus Extra 12 μηνών: 59.99€ (-40%)

• PS Plus Premium 12μηνών: 79.99€ (-40%)

Μονό που τώρα βγήκαν οι καινούργιες προσφορές και δεν έδωσε κάτι. Πιστεύω η επόμενη προσφορά θα είναι στο days of play. 

Δημοσ.
Στις 16/1/2025 στις 4:04 ΜΜ, adok13 είπε

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κανονικά. Θα σου έλεγα να τις εξαργυρώσεις μπροστά τους μέσω της εφαρμογής γιατί έχει τύχει κάποιες φορές να εμφανίζονται χρησιμοποιημένες και δεν θα βγάλεις άκρη μετά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που η Sony δίνει 14 μέρες ps plus για όσους έχουν τηλεόραση sony bravia το ξέρατε; Χθες το ανακάλυψα και πήρα κωδικό από την bravia που έχω από το '17

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kosflix είπε

Αυτό που η Sony δίνει 14 μέρες ps plus για όσους έχουν τηλεόραση sony bravia το ξέρατε; Χθες το ανακάλυψα και πήρα κωδικό από την bravia που έχω από το '17

Και εγώ σήμερα το ανακάλυψα έκανα την αίτηση αλλά ακόμα δεν μου ήρθε το mail με τις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κάνει και 24 ώρες τι να πω περιμένω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Και εγώ σήμερα το ανακάλυψα έκανα την αίτηση αλλά ακόμα δεν μου ήρθε το mail με τις οδηγίες λέει οτι μπορεί να κάνει και 24 ώρες τι να πω περιμένω.

Σε μένα πάντως κατευθείαν ήρθε το μέιλ. Κι εντάξει δεν είναι τίποτα τρομερό οι 2 βδομάδες αλλά τουλάχιστον δίνει το premium plus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωώ καλά που δεν το ενεργοποίησα, κάτι ήξερα 😂 μόλις έσκασε τη βόμβα η Sony  και ανακοίνωσε εκπτώσεις για extra και premium συνδρομές! Από αύριο θα ισχύουν όμως 

Επεξ/σία από Kosflix
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kapws είπε

Αντε να δούμε...

Αν καταλαβαινω σωστα ειναι η γνωστη προσφορα που αμα εχεις την απλη συνδρομη ενεργη μπορεις να αναβαθμίσεις στα extra-premium με έκπτωση  ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...