Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή για να καταλάβω... Ο λογαριασμός μου θα είναι κύριος στην κονσόλα της κόρης και κύριος στη δικιά μου εκείνης;

Κατεβάζει παιχνίδια οποίος θέλει μετά;

Ταυτόχρονα μπορούμε να παίξουμε;

Επίσης να πω πως τον λογαριασμό που είχε στο δικό μου(ps4) τον έχει βάλει στο δικό της (ps5)

Επεξ/σία από lorddeimos
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lorddeimos είπε

Δηλαδή για να καταλάβω... Ο λογαριασμός μου θα είναι κύριος στην κονσόλα της κόρης και κύριος στη δικιά μου εκείνης;

Κατεβάζει παιχνίδια οποίος θέλει μετά;

Ταυτόχρονα μπορούμε να παίξουμε;

Ναι θα ειναι κύριος και στις 2 κονσόλες.

Κατεβάζει όποιο game θέλει.

Ταυτόχρονα μπορείται αν το PS4 παίζει PS4 game και το PS5 παίζει PS5 game.

Αν έχει δικό της account και το βάλει στο 5 μαζι με το δικό σου, τοτε στο PS5 παίζει οτι θέλει και εσυ στο PS4 το ίδιο, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μην παραπληροφορεις τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα deactivate. Σε PS4 & 5 μπορεις να εχεις online συχρονως τον ίδιο λογαριασμό. Απλα στο 5 δεν μπορεις να παίζεις PS4 game αν το 4 παιζει καποιο game εκεινη την στιγμή.

Το κανω εγω στα δικά μου 4 και 5

Χαλάρωσε αδερφέ έτσι θυμόμουν όταν βγήκε το ps5 θα μας πάρεις και το κεφάλι δηλαδή?

Άκου "παραπληροφόρηση"....ρε δεν πάτε καλά μερικοί.

• Haha 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ναι θα ειναι κύριος και στις 2 κονσόλες.

Κατεβάζει όποιο game θέλει.

Ταυτόχρονα μπορείται αν το PS4 παίζει PS4 game και το PS5 παίζει PS5 game.

Αν έχει δικό της account και το βάλει στο 5 μαζι με το δικό σου, τοτε στο PS5 παίζει οτι θέλει και εσυ στο PS4 το ίδιο, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Φίλε μου το gameshare ή όπως το λένε πρέπει να το ενεργοποιήσω εγώ; Και οι δύο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lorddeimos είπε

Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι το gameshare 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Χαλάρωσε αδερφέ έτσι θυμόμουν όταν βγήκε το ps5 θα μας πάρεις και το κεφάλι δηλαδή?

Άκου "παραπληροφόρηση"....ρε δεν πάτε καλά μερικοί.

Εχω το PS5 day 1 και παντα ήταν οπως σου ειπα

Εγραψες ενα κατεβατό που ειναι όλο λάθος απο την στιγμη που υπάρχει ενα PS4 και ενα PS5

8 λεπτά πριν, lorddeimos είπε

Τιποτα δεν χρειάζεται να κάνεις απο την στιγμή που υπάρχει ενα PS4 και ενα PS5

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ελπίζω να τα καταφέρω!

Στο μέλλον ίσως χρειαστώ οδηγό για ps5 με ps5 γιατί με τις τιμές που έχουν πάει στο θεό δε με βλέπω για ps6😂

Επεξ/σία από lorddeimos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ελπίζω να τα καταφέρω!

Στο μέλλον ίσως χρειαστώ οδηγό για ps5 με ps5 γιατί με τις τιμές που έχουν πάει στο θεό δε με βλέπω για ps6😂

Aν η κορη σου παιζει με το δικο σου λογαριασμο στο ps5 τοτε κανε εσυ ενα δεύτερο προφιλ στο ps4 χωρις να σβήσεις το δικο σου προφιλ και με το δευτερο προφιλ παλι θα εχεις πρόσβαση στο plus 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Votritis είπε

Aν η κορη σου παιζει με το δικο σου λογαριασμο στο ps5 τοτε κανε εσυ ενα δεύτερο προφιλ στο ps4 χωρις να σβήσεις το δικο σου προφιλ και με το δευτερο προφιλ παλι θα εχεις πρόσβαση στο plus 

Όλα καλά! Χθες το έκανα. Όλα καλά. Ο δικός μου κύριος και στις δύο κονσόλες και παίζει από το δικό της προφίλ κανονικά.

Πολύ απλό τελικά! Μέχρι και το 27 είμαστε κομπλέ και οι δύο με plus. Είχα αγοράσει από τους γείτονες παλιά.

Μετά να δούμε 👀😜

• Like 1
Δημοσ.

Δυνατός μήνας.

Εκτός από το Alan Wake II που δεν χρειάζεται συστάσεις, το Cocoon είναι φοβερό puzzle game. Διαμαντάκι.

Το Goat Simulator 3 δεν το έχω παίξει και δεν σκοπεύω κιόλας. 😛

Δημοσ.

Κλασικά αγόρασα το Alan Wake 2 σε πρόσφορα τον προηγούμενο μήνα. Τόσο τυχερός. 😛 

Αλλά δεν με πειράζει. Δεν το μετανιώνω γιατί μιλάμε για μία εταιρεία που αξίζει επιβράβευση για τις παιχνιδάρες που μας έχει χαρίσει τόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Charismo said:

Δυνατός μήνας.

Εκτός από το Alan Wake II που δεν χρειάζεται συστάσεις, το Cocoon είναι φοβερό puzzle game. Διαμαντάκι.

Το Goat Simulator 3 δεν το έχω παίξει και δεν σκοπεύω κιόλας. 😛

Goat simulator είναι φοβερό. Αν σου αρέσει ο χαβαλές στα παιχνίδια μην το προσπεράσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Προσφορές για PS Plus βγάζουν το καλοκαίρι στο Days of Play και στη Black Friday το Νοέμβριο. Για τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν θυμάμαι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...