leonidas_fs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Απο μέσα εχει ενα φωτάκι το οποίο ανάβει πράσινο οταν λειτουργεί. Τα τελευταία 100 κλειδώματα-ξεκλειδώματα, το φωτάκι αυτό είναι κόκκινο. Σε περίπτωση που το παραλείψεις και κλειδωθείς απ'εξω, φωνάζεις τον κλειδαρά που στην έβαλε και ερχεται αυτός με το τροφοδοτικό. Απο την έξω πλευρα της πόρτας, στο κάτω μέρος της κλειδαριάς ( πρέπει να σκύψεις για να το δεις) εχει μια τρυπούλα που μπαίνει το τροφοδοτικό και δίνει ρεύμα στην κλειδαρια.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εγω οταν την ειχα βαλει εκανε 450 ευρω. Εγώ δε θα έμπαινα καν στο σπίτι, θα έκλεβα αυτήν. 9
axaxouxas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αν και οφφ τοπικ.... Εννημερωτικα στον θεματοθετη.... Οχι πραγματα αξιας στο σπιτι (ολα στην θυριδα που ειναι φθηνη αλλα και σιγουρη λυση) Λιγα μετρητα για να κανεις τις κινησεις σου ανετα, αλλα χωρις φοβο, λογω περιεργων εποχων.... Συναγερμο οπωσδηποτε ο οποιος θα ειναι συνδεδεμενος με κεντρο φυλαξης επι 24ωρου βασεως και με τηλεφωνα φιλων που ειναι κοντα. Αυτα τα ολιγα και η κλειδαρια ας ειναι οπως ειναι .... Τωρα αυτες τις κλειδαριες με μαγνητικη καρτα δεν τις εμπιστευομαι......
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τωρα αυτες τις κλειδαριες με μαγνητικη καρτα δεν τις εμπιστευομαι...... Να σου πω την αλήθεια φίλε και εγω είχα κάποιες αμφοβολίες στην αρχή, αλλα μετά σκέφτηκα οταν ο "απλος" ο κλέφτης με το που δει μια τέτοια κλειδαριά απλα θα φύγει. Ουτε καν θα το παιδέψει. Τώρα αν μου έρθει κανένας κλέφτης με διδακτορικό, που έχει κάνει διατριβή πως να ανοίγεις μαγνητικές κλειδαριές, ε τι να πω...χαλάλι του!
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τελικα την αγορασα σημερα, στα 169 ευρω. Ειναι ευκολη η τοποθετηση της; Το βιντεακι που δειχνει να την παραβιαζει μεσα σε λιγοτερο απο 2 λεπτα, ειναι αληθινο; https://www.youtube.com/watch?v=KxlwdjDv-rQ
sofo988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!!! Αν και βλέπω ότι η τελευταία απάντηση είναι πριν 1,5 χρόνο θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στο διαμέρισμα υπάρχει πόρτα ασφαλείας Atra με τα αρχικά κλειδιά τις. Ρώτησα για αλλαγή με νέα κλειδαριά και μου πρότειναν την mul-t-lock LOS με μικρά κλειδιά στα 180€. Βέβαια αυτό το ποσό δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Μπορώ να βγάλω νέα κλειδιά διαφορετικά απο αυτά που υπάρχουν και αν ναι τι πρέπει να κάνω;;;
akistdm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!!! Αν και βλέπω ότι η τελευταία απάντηση είναι πριν 1,5 χρόνο θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στο διαμέρισμα υπάρχει πόρτα ασφαλείας Atra με τα αρχικά κλειδιά τις. Ρώτησα για αλλαγή με νέα κλειδαριά και μου πρότειναν την mul-t-lock LOS με μικρά κλειδιά στα 180€. Βέβαια αυτό το ποσό δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Μπορώ να βγάλω νέα κλειδιά διαφορετικά απο αυτά που υπάρχουν και αν ναι τι πρέπει να κάνω;;; Φιλε μου καλησπέρα μπορείς να τα αλλάξεις με νέα κλειδιά. Αυτο που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα κιτ αλλαγής συνδυασμού για ATRA. Αυτό εδώ για παράδειγμα: http://www.lockitnow.gr/atra-set-replacement-keys-3110.html Ειναι εύκολο να το αλλάξεις. Εγώ πάντος θα σου πρότεινα να κάνεις μια αναβάθμιση σε κλειδαριά κυλίνδρου (μικρό κλειδι). 1
villasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπερα .Εχω μια πορτα εισοδου "θωρακισμενη" τοποθετημενη πριν αρκετα χρονια .Στην κλειδαρια μου εσπασε το εσωτερικο ελατηριο με αποτελεσμα να μην "μαζευει" το χερουλι και με το βαρος του σχεδον να ανοιγει η πορτα .Λογω παλαιοτητας , ειναι απο αυτες τις παλαιού τύπου με μεγάλο κλειδί χρηματοκιβωτίου την γλώσσα του ανοίγματος από κάτω , δεν θα την επισκευασω αλλα θελω να κανω αναβαθμιση κλειδαριας .Απλα δεν ξερω τι "πακετο αναβαθμισης" , κλειδαρια - αφαλο , να επιλεξω .Γενικα τι να προσεξω αποφυγω κλπΠχ βλεπω αφαλους με κλειδια κοντα πλακε με βαθουλωματα , αλλα πολυγωνικα αλλα στρογγυλα κλπΚαποιος γνωστης ?
Anorymous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Να σου πω την αλήθεια φίλε και εγω είχα κάποιες αμφοβολίες στην αρχή, αλλα μετά σκέφτηκα οταν ο "απλος" ο κλέφτης με το που δει μια τέτοια κλειδαριά απλα θα φύγει. Ουτε καν θα το παιδέψει. Τώρα αν μου έρθει κανένας κλέφτης με διδακτορικό, που έχει κάνει διατριβή πως να ανοίγεις μαγνητικές κλειδαριές, ε τι να πω...χαλάλι του! Μετα πας σε πορτα που εχουν οι τραπεζες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα