nikosjc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα site το οποίο είχα σε windows server και πρόσφατα το άλλαξα σε linux (ίδιο domain). Μετέφερα τα αρχεία μέσω ftp και την database, αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Για κάποιον λόγο δεν βλέπει σωστά τα θέματα. Δηλαδή και μέσα από το admin δεν δείχνουν σωστά: http://imageshack.us/photo/my-images/96/brokenthemes.jpg/ και το site είναι προφανώς χωρίς css! http://imageshack.us/photo/my-images/62/brokenlayout.jpg/ Τα περιεχόμενα υπάρχουν κανονικά όπως φαίνεται, άρα η βάση λειτουργεί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο wordpress ώστε να τα αναγνωρίζει σωστά; Ευχαριστώ!
Crawl_From_Death Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Με chrome ή mozilla χρησιμοποιεισαι το network tab του inspect element. Αυτο θα σου λυσει τις αποριες σου. Με μια πρωτη ματια... δεν εχουν τραβηχτει σωστα τα css αρχεια ή δεν εχουν ανεβει ολα τα αρχεια στον server, αλλα αν κανεις αυτο που σου ειπα θα καταλαβεις τι γινεται. Επιπλεον τσεκαρε αν τα permissions των CSS αρχειων και εικονων ειναι 755 ή 644. Αν δεν, τοτε αλλαξε τα δικαιωματα. Πιθανον να μην εχεις δικαιωματα σαν visitor να διαβασεις τα συγκεκριμενα αρχεια. 1
nikosjc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καταρχήν έχουν ανέβει όλα τα αρχεία σωστά μέσω του ftp. Έδωσα δικαιώματα σε όλους τους φακέλους 777 ώστε να είμαι οκ, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Μπήκα στο inspect element του chrome και μου έβγαλε αρκετά κόκκινα όπου ήταν τα css, τα js και τα multimedia αρχεία! Επειδή δεν τα γνωρίζω πολύ καλά, αν καταλαβαίνεις κάτι πες μου. Στα multimedia μου βγάζει status "403 Forbidden" και στα υπόλοιπα "(canceled)". Αν θέλεις να του ρίξεις μια ματιά και να με βοηθήσεις είναι αυτή η σελίδα. Την αφήνω ανοιχτή να την δεις. http://www.hottowel.gr/ Και πάλι σ'ευχαριστώ, έχω φάει μεγάλο κόλλημα, δεν ξέρω πως να προχωρήσω! Αν εγκαταστήσω και πάλι το wp μέσα από τον hosting server, και προσθέσω χειροκίνητα αρχεία που δεν επιρεάζουν την εγκατάσταση του wp, πχ τα uploads, themes, plugins κλπ, και συνδέσω την βάση, υπάρχει περίπτωση να επανέλθει όπως ήταν ή θα πρέπει να το στήσω από την αρχή;
Crawl_From_Death Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εισαι σιγουρος οτι εχουν αλλαχθει τα δικαιωματα σωστα...? Μπαινοντας στο http://www.hottowel.gr/wp-content/themes/ μου βγαζει access denied ενω κανονικα θα επρεπε να μου εμφανιζει λευκη σελιδα η καποιο μηνυμα απο το Wordpress Theme..
nikosjc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τα δικαιώματα είναι όλα 777. Το έκανα μέσα από το filezilla. Σε όποιον φάκελο ή αρχείο πάω να δω τα δικαιώματα πλέον μου βγάζει 777, ενώ πριν είχα διάφορους συνδυασμούς. Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι μέσα από τον file manager του plesk (και φαίνεται ότι τα διακαιώματα είναι 777), οι φώτος ανοίγουν, αλλά όταν πας να τις ανοίξεις με τον browser βγάζει forbiten! Έχω φάει τρελό σκάλωμα...!!! Έκανα και μια δοκιμή. Έκανα εγκατάσταση μέσα από το plesk έναν νέο wordpress site. Όσο ήταν καθαρό δούλευε μια χαρά. Δοκίμασα να περάσω τον wp-content φάκελο από το backup που έχω (πέρασε μερικά και το σταμάτησα για να δοκιμάσω) και μου κάνει τα ίδια όπως στο κανονικό site. Πάλι βγάζει forbiten και δεν δουλεύει τίποτα σωστά...!
Vintage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει αρχείο .htaccess ? αν ναι μπορείς να κάνεις copy paste τα περιεχόμενα του εδώ? 1
nikosjc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ναι έχει, αν και τώρα το έχω αφαιρέσει μήπως και έφτιαχνε. Το περιεχόμενο του: # BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule># END WordPress
Vintage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις στείλε μου ενα pm με τα στοιχεία ftp να το κοιτάξω
nikosjc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το πρόβλημα λύθηκε, ήταν κάποιο .htaccess αρχείο μέσα σε υποφακέλους που δεν είχα δει και δεν είχα σβήσει. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την βοήθεια σας!
_tasos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε, καλό θα ήταν να μην αφήσεις τα δικαιώματα των αρχείων σε 777.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα