troupdim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα , έχω παρατηρήσει πως όταν παω να κανω τερματισμό των windows του laptop ,μου εμφανίζεται κάθε φορά μια οθόνη που λέει το εξής: "Μην διέκοψετε την λειτουργία η αποσυνδεσεται τον υπολογιστή σας. Γίνεται εγκατάσταση της ενημέρωσης".. Μέχρι να ολοκληρωθεί όλο αυτό περνάει αρκετή ώρα για να κλείσει κ να τερματίσει την λειτουργία του ο υπολογιστής . Θέλω να ρωτήσω γιατι γίνεται αυτό , ποιος ο σκοπός κ αν μπορώ να το ρύθμισω να κλείνει κατευθείαν. Sent from my iPhone using Insomnia
cris67 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να το ρυθμισεις απο:Πινακας ελεγχου->Windows Update->Αλλαγη ρυθμισεων->Σημαντικες ενημερωσεις->κλικ στο βελακη, ανοιγει το μενου->και επιλογη το 3ο απο πανω. Ετσι θα σε ενημερωνει οτι εχεις updates αλλα δεν θα γινεται ληψη και εγκατασταση αυτοματα.Αυτο θα γινεται οποτε θελησεις εσυ και θα επιλεγεις ποιες ενημερωσεις θα κατεβουν και ποιες θα κανεις εγκατασταση.
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αυτο γινεται γιατι οσα αρχεια χρησιμοποιουνται απο τα windows δεν γινετια να ενημερωθουν οσο τρεχουν τα windows. Γιαυτο το λογο η διαδικασια του update γινεται πολλες φορες στον τερματισμο και καποιες αλλες στην εκκινηση των windows.
makfil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που λέει, μάλλον, ο TS, αν κατάλαβα καλά, είναι ότι κάθε φορά που θέλει να κλείσει το laptop, ξεκινάει η διαδικασία ενημέρωσης των windows με συγκεκριμένο αριθμό updates και ενώ, σε κάθε άλλο υπολογιστή, αυτό γίνεται μια φορά και ολοκληρώνεται η διαδικασία, στον συγκεκριμένο laptop, όπως και σ' εκείνο του ξαδέλφου μου, επαναλαμάνεται η ίδια διαδικασία, με τον ίδιο ακριβώς αριθμό updates (27 στην περίπτωση του ξαδέλφου μου) χωρίς να έχει κατεβάσει updates. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο είναι εκνευριστική αλλά καθυστερεί υπερβολικά το κλείσιμο του υπολογιστή.
troupdim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας , να στε καλα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα