Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά στους φίλους του φόρουμ!

Θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω ταυτόχρονα πάνω στο pc μου τα ηχεία μου και ακουστικά. Το κουτί ή τα ηχεία τα ίδια δεν έχουν υποδοχή ακουστικών, επομένως μπορεί με κάποιο τρόπο να συνδεθούν ταυτόχρονα στη μητρική; Μιλάω πάντα για το σύστημα της υπογραφής μου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φυσικά... τα πουλάνε σε τέτοιες** μορφές και μπορείς να τα βρεις σε διάφορα καταστήματα (media markt, plaisio) και σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη (ρίξε μια ματιά και στα jumbo)

K5Q-3-5mm-stereo-Audio-Jack-1to2-SplitteFree-shipping-2pcs-High-Quality-1-8-3-5m

Δημοσ.

αναλογα την καρτα ηχου που εχει η μητρικη. νομιζω οτι μπορεις να χρησιμοποιεις αλλη εξοδο για τα ακουστικα, οριζοντας οτι ειναι εξοδος ακουστικων, απο τον πινακα ελεγχου της καρτας ηχου..!!!

Δημοσ.

CAB δεν ξέρω και ρωτάω (δεν είναι διόρθωση με άλλα λόγια :-) ).

Αυτό που λες σίγουρα γίνεται? Εννοώ να κάνεις διπλό το stream των speakers. Το ότι μπορείς να αλλάξεις το βύσμα που θα δίνει την κάθε έξοδο αυτό το ξέρω ότι μπορούν να το κάνουν τα σύγχρονα ΜΒs πχ να έχει χαλάσει το πράσινο βύσμα και να στέλνεις το speakers-out στο ροζ (που κανονικά είναι το mic). Αλλά να κάνεις dual stream?

Ξέρω ότι πάλι γίνεται να κάνεις dual stream (αν στο επιτρέπει η κάρτα ήχου) και να παίζουν μαζί το πίσω Speakers-out μαζί με το front-headphones-out, αλλά αυτό ενεργοποιείται μόνο όταν κουμπώσεις το front-audio pin. Χωρίς αυτό ξέρεις ότι πάλι γίνεται?

Έγινα κατανοητός γιατί λίγο σαν κινέζικα μοιάζουν τώρα που τα ξαναδιαβάζω... :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα πρωτα, συνδεσε τα ακουστικα και τα ηχεια οπως θα εκανες την συνδεση για 2 ζευγη ηχειων (4 speakers). Μετα ενεργοποιησε το speaker fill ή stereo surround και θα ακους τον στερεοφωνικο ηχο και απο τα ακουστικα και απο τα ηχεια.

Δημοσ.

DuffyDuck αυτό που λες δουλεύει, αλλά έτσι διαχέεται ο ήχος σε 4 πηγες. Εγω θέλω να ακούω πότε από τα ακουστικά και πότε από τα ηχεία, να μην είμαι όμως αναγκασμένος να βάζω-βγάζω καλώδια. Όταν δε χρησιμοποιώ μια από τις 2 πηγές, δε θέλω να χάνω πληροφορία...

Edit: Με ανεστραμμένα τα καλώδια δουλεύει όπως θέλω (στο πράσινο τα ακουστικά και στο μαύρο τα ηχεία)! Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

CAB δεν ξέρω και ρωτάω (δεν είναι διόρθωση με άλλα λόγια :-) ).

Αυτό που λες σίγουρα γίνεται? Εννοώ να κάνεις διπλό το stream των speakers. Το ότι μπορείς να αλλάξεις το βύσμα που θα δίνει την κάθε έξοδο αυτό το ξέρω ότι μπορούν να το κάνουν τα σύγχρονα ΜΒs πχ να έχει χαλάσει το πράσινο βύσμα και να στέλνεις το speakers-out στο ροζ (που κανονικά είναι το mic). Αλλά να κάνεις dual stream?

Ξέρω ότι πάλι γίνεται να κάνεις dual stream (αν στο επιτρέπει η κάρτα ήχου) και να παίζουν μαζί το πίσω Speakers-out μαζί με το front-headphones-out, αλλά αυτό ενεργοποιείται μόνο όταν κουμπώσεις το front-audio pin. Χωρίς αυτό ξέρεις ότι πάλι γίνεται?

Έγινα κατανοητός γιατί λίγο σαν κινέζικα μοιάζουν τώρα που τα ξαναδιαβάζω... :mellow:

δεν εχω πειραματιστει σε αυτα.  απλα 2 στοιχεια εχω που με οδηγουν σε αυτο το συμπερασμα

1 οτι βλεπω στη διαχειριση ηχου της REALTEK πχ, (που εχει η δικη μου μοβο), οτι μου δινει επιλογη να ορισω εγω την καθε εξοδο.

ομως αυτο απο μονο του δεν σημαινει, οπως λες dual stream.  ομως απο οτι καταλαβα, αν καταλαβα σωστα, το παιδι δεν θελει dual stream, αλλα εναλλαγη του ιδιου stream σε 2 εξοδους. απο ηχεια σε ακουστικα χωρις να αλλαζει καλωδια.  αυτο με φερνει στο

2  που οπως βλεπεις, αφου μπορει να εναλλασει τον ηχο απο την πισω εξοδο (πχ ηχεια) στο front audio panel (πχ ακουστικα), γιατι να μην το κανει και μεταξυ των πισω εξοδων?

post-121902-0-92931500-1359483313_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω πειραματιστει σε αυτα.  απλα 2 στοιχεια εχω που με οδηγουν σε αυτο το συμπερασμα

1 οτι βλεπω στη διαχειριση ηχου της REALTEK πχ, (που εχει η δικη μου μοβο), οτι μου δινει επιλογη να ορισω εγω την καθε εξοδο.

ομως αυτο απο μονο του δεν σημαινει, οπως λες dual stream.  ομως απο οτι καταλαβα, αν καταλαβα σωστα, το παιδι δεν θελει dual stream, αλλα εναλλαγη του ιδιου stream σε 2 εξοδους. απο ηχεια σε ακουστικα χωρις να αλλαζει καλωδια.  αυτο με φερνει στο

2  που οπως βλεπεις, αφου μπορει να εναλλασει τον ηχο απο την πισω εξοδο (πχ ηχεια) στο front audio panel (πχ ακουστικα), γιατι να μην το κανει και μεταξυ των πισω εξοδων?

Αυτό φυσικά και γίνεται. Σωστός ;)

Εγώ είχα καταλάβει να δουλεύουν παράλληλα. Κλείνοντας δλδ απλά τον ήχο από τα ηχεία να βάζει τα ακουστικά και να ακούει.

Δημοσ.

Εγώ είχα καταλάβει να δουλεύουν παράλληλα. Κλείνοντας δλδ απλά τον ήχο από τα ηχεία να βάζει τα ακουστικά και να ακούει.

Τελικά αυτό γίνεται. Με ανοιχτά και τα ηχεία και τα ακουστικά ακούγεται και από τα 2. Με κλειστά ηχεία μόνο από ακουστικά. Τα ακουστικά είναι στο πράσινο jack και τα ηχεία στο μαύρο, με ρύθμιση για 4 ηχεία.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αυτό γίνεται. Με ανοιχτά και τα ηχεία και τα ακουστικά ακούγεται και από τα 2. Με κλειστά ηχεία μόνο από ακουστικά. Τα ακουστικά είναι στο πράσινο jack και τα ηχεία στο μαύρο, με ρύθμιση για 4 ηχεία.

Οχι ειναι λαθος δεν παιζουν τα ιδια πραγματα.

Επιτελους βρηκα την λυση δουλευουν και να παιζουν τα ιδια σε διαφορετικα jack στο back plate του PC

ειναι απλο θελει λιγη προσοχη

REGEDIT για οσους ξερουν

win key + R = εκτελεση γραφουμε regedit και enter

στο παράθυρο του regedit παμε στο επεξεργασια>ευρεση, κανουμε

ευρεση του PIN1 ή PIN01 απο οτι καταλαβα διαφερη απο 64bit με 32bit

εαν εχεις υπομονη βρεστο χειροκινητα

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96C-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000\Settings\DevType_0888_SS147b1083 or ending in DevType_0885_SS18490890

λοιπον εχουμε και λεμε

τα μπροστα ηχεια ειναι αυτα που εχουν κλειδι "04 00 00 00"

στο δικο μου PC pin14 (04 00 00 00) τα μπροστα ηχεια και πισω ηχεια pin15 (05 00 00 00)

εννοειται πως εχω κλιση την τετραφονια τον win και απο τον driver

αλλαζουμε οπου ειναι το 05 σε 04 και εχουμε δυο θυρες back panel Front speakers

πρασινη και μαυρη ηχεια και ακουστικα

Τα "PIN" ειπαμε μπορει να ειναι διαφορετικα στον καθενα το key ειναι "04 00 00 00" παντα

"Pin00" = Rear Green-Coded "FR FL" jack

"Pin01" = Rear black-coded "RR RL" jack

"Pin02" = Center/Subwoofer

"Pin04" = Mic-In

"01 00 00 00" = Mic-in

"02 00 00 00" = headphones

"04 00 00 00" = Front speakers

"05 00 00 00" = Rear speakers

"06 00 00 00" = Center/subwoofer

"07 00 00 00" = Side speakers

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ απλα πηγαινεις σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα και αγοραζεις ενα ανταπτορα δηλ ενα βυσμα αρσενικο καρφακι που καταληγει σε 2 θηλυκα καρφακια. Κουμπωνεις επανω του και την εξοδο των ηχειων και τα ακουστικα

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ απλα πηγαινεις σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα και αγοραζεις ενα ανταπτορα δηλ ενα βυσμα αρσενικο καρφακι που καταληγει σε 2 θηλυκα καρφακια. Κουμπωνεις επανω του και την εξοδο των ηχειων και τα ακουστικα

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είναι από το 2014.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...