Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι καινουργιο μελος και εχω ενα οχι πολυ σημαντικο προβλημα, αλλα θα ηθελα να το λυσω.

Καθε φορα που ανοιγω το PC μου εμφανιζεται το παρακατω μηνυμα (που εχω και στην φοτογραφια).

θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το σταματησω να βγαζει κατα το ανηγμα αυτο το μηνυμα.

ευχαριστω.

επειδη μπορει να μην εμφανίζεται η εικονα το μηνυμα γραφει:

Τα Windows δεν είναι δυνατόν να βρουν το 'svhost.exe'.Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε ξανά. 

αν ειναι χρησιμο να πω οτι εχει και ενα κοκκινο Χ στα αριστερα του παραθηρου 

41583428.JPG

Δημοσ.

η εικονα σου φανταζομαι το βλεπεις οτι δεν φενεται...
εγω δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα για να διευκολυνω τους αλλους βαζω εγω την φωτο  :P

41583428.JPG

Δημοσ.

ευχαριστω.

θα μπορουσες να μου πης για ποιον λογο δεν μπορω να την δω?

αλλη φορα πατας αυτο softwareinsomniagr.png και μετα θα βαζεις το url της εικονας

Δημοσ.

μετα απο ψαξιμο στο google και κατεβασμα πολων προγραμματων δεν καταφερα τιποτα.
Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα σταματησω να μου εμφανιζεται αυτο το παραθυρο κατα το ανοιγμα του υπολογιστη; (για windows 7).

Δημοσ.

Κατέβασε το Autoruns for Windows και εκτέλεσέ το.

Αναζήτησε το svhost.exe και ξετικάρισε ή διάγραψε την αντίστοιχη σειρά που το περιέχει.

Πέρα από την ουσία της απάντησης, έμεινα σ' αυτό ".... διάγραψε ..."

Είναι σπάνιο, στη σημερινή εποχή, να διαβάζεις σωστά ελληνικά.

Δημοσ.

Πέρα από την ουσία της απάντησης, έμεινα σ' αυτό ".... διάγραψε ..."

Είναι σπάνιο, στη σημερινή εποχή, να διαβάζεις σωστά ελληνικά.

αυτο είναι το σωστο ?

δεν το ήξερα !   :huh:

Δημοσ.

αυτο είναι το σωστο ?

δεν το ήξερα !   :huh:

Off topic

Ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί, σ' αυτή τη φράση, το λανθασμένο "διέγραψε", όπως το "επέλεξε" αντί του "επίλεξε", δηλαδή αντί της προστακτικής, που δεν παίρνει αύξηση, χρησιμοποιεί το ρήμα, με αύξηση.

On topic

Δημοσ.

Κατέβασε το Autoruns for Windows και εκτέλεσέ το.

Αναζήτησε το svhost.exe και ξετικάρισε ή διάγραψε την αντίστοιχη σειρά που το περιέχει.

το κατεβασα και το εκτελεσα αλλα δεν βρησκω πουθενα το svhost.exe εκανα και αναζητηση.

μηπως υπαρχει ενας αλλος τροπος για να κανω να μην εμφανιζεται.

Δημοσ.

πολυ περιεργο ολο αυτο, αν στην περιπτωση αυτη δεν υπηρχε τοτε τα windows δεν θα ξεκινηγαν καν, δεν θα μπορουσες να μπεις μεσα, παρεπιμποντως αν θες να το βρεις ελεγξε σε αυτη τη διαδρομη που βρισκεται

74733049.png

μην δινεις βαση που σου δειχνω για τα windows 8 το ιδιο ισχυει και για τα 7, στην ιδια διαδρομη βρισκεται απο ολα τα windows το αρχειο

Δημοσ.

μαλλον οφειλεται σε καποιο false των windows, δοκιμασε να απενεργοποιησεις την αυτοματη λειτουργια που εχουν τα windows αναζητηση και αντιμετωπιση προβληματων μεσα απο το control panel, πηγαινε στο control panel και επελεξε οπως τα βλεπεις

97623773.png

46522066.png

10032748.png

κανε επανεκκινηση και δες αν σου ξαναβγαλει το μηνυμα

Δημοσ.

Επειδή μιλάμε για το αρχείο svhost.exe και όχι για το svchost.exe, το οποίο είναι αρχείο των Windows, θα προτείνω την εγκατάσταση του Everything for Windows και την αναζήτηση του αρχείου svhost.exe σε όλες τις κατατμήσεις που πιθανόν υπάρχουν στους δίσκους του συστήματός σου.

Μάλλον πρόκειται για κάποιον ιό. Αν υπάρχει το αρχείο αυτό, ενημέρωσε το θέμα και θα σου δώσουν οδηγίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Εγώ χρησιμοποιώ το deepfreeze και ως εκ τούτου αδυνατώ να βοηθήσω σε θέματα σχετικά με ιούς και άλλα ζουζούνια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...