Προς το περιεχόμενο

Από wind σε Hol


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Τον Νοέμβρη ήρθε ένα σπίτι μου και με εψησε να βάλω hol (κυρίως για την έκπτωση που θα είχα και στο κινητό αλλά και επειδή είχα προβλήματα με την τεχνική υποστήριξη στη wind). Επειδή δεν ήμουν σίγουρος αν έχει τελειώσει ή όχι το συμβόλαιο μου με τη wind, πήρα και το επιβεβαίωσα και μου είπαν ότι έχει λήξει το συμβόλαιο μου και μπορώ να φύγω.

Έστειλαν το αίτημα απ τη hol αλλά απ τη wind δεν μου έδιναν τον αριθμό βρόγχου ώστε να μπορέσω να πάω στη hol. Έκανα ένα "αίτημα" και με πήραν τηλέφωνο κάπου στα μέρα Δεκεμβρίου και μου τον είπαν.

Τον Δεκέμβριο μου ήρθε ένας λογαριασμός wind κάπου στα 150€ επειδή είχε και το κόστος διακοπής. Πήγα και ρώτησα και είπαν ότι έτσι πρόβλεπε το συμβόλαιο κι ότι αυτός είναι εκαθαριστικός λογαριασμός και ότι ο επόμενος, που θα είναι και ο τελευταίος θα είναι -100€ και στην ουσία θα μου επιστρέψουν τα λεφτά...

Πήγα, τον πλήρωσα. Και σήμερα μου ήρθε και απ τη hol ο λογαριασμός του Ιανουαρίου και ήρθε και ένας απ τη wind που έχει πάλι κόστος διακοπής 103€ και έχει ημερομηνία από 17/12 ως 18/12 (δηλαδή τότε που μου δώσαν τον αριθμό βρόγχου)

Εγώ τι να κάνω τώρα; Πήρα τηλεφωνώ και λέει ότι είχαν κάνει διακοπή τότε το Νοέμβρη αλλά πέρασε ένας μήνας και ξαναενεργοποιήθηκε η γραμμή και ότι ξανακάναν διακοπή το Δεκέμβρη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλά εκεί στη wind δεν ξέρουν τι τους γίνεται. αφου πλήρωσες ήδη λογαριασμό αποσύνδεσης μπορείς να πας σε ένα κατάστηα να τους το δείξεις. σιγ΄μην πληρώσεις και άλλον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το 2ο κοστος διακοπης ειναι λιγο παραλογο. εγω στη θεση σου θα το αγνοουσα αλλα θα εβλεπα αν ειχα και αποδειξη με το τελευταιο κοστος αποδειξης :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok, πηγα σημερα σε υποκαταστημα και γαμ*σταυρισα και διευθετηθηκε το θεμα. Θα μου επιστρεψουν και  την προηγουμενη χρεωση διακοπης, λογω του οτι ειχε τελειωσει του συμβολαιο!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...