Προς το περιεχόμενο
  • 0
jordaninio

περιεργο προβλημα C#

Ερώτηση

γεια σας.κανω μια εφαρμογη στην c# για win8.θελω να παιρνω εναν αριθμο απο ενα textbox.αφου τον παρω με το

 n = Convert.ToInt32(poso.Text);

τον προσθετω σε μια μεταβλητη στο storage.και εδω βρισκεται το προβλημα.αν ο αριθμος ειναι απο 0-9 ολα οκ.αν ειναι 10-19 προσθετεται ο αριθμος +1.για 20-29 +2..πως γινεται αυτο?εχω φαει το κεφαλι μου!ευχαριστω

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Αν διαιρέσεις τον αριθμό με το 10 θα πάρεις τον αριθμό που θες.

 

Πχ 125 / 10 = 12 αρα +12. 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

μαλλον δν το διατυπωσα σωστα.εννοω οτι αν βαλω το 10 θα προστεθει το 11,αν το 26 θα προστεθει το 28..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

με εχει παρει ο υπνος ή στ'αληθεια δεν υπαρχει κωδικας με το ολο context

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

private void poso_TextChanged(object sender, TextChangedEventArgs e)
{

if (int.TryParse(poso.Text, out n))
{
n = Convert.ToInt32(poso.Text);

ApplicationData.Current.LocalSettings.Values["esoda"] = (int)ApplicationData.Current.LocalSettings.Values["esoda"]+n;

}



}

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

5 λεπτα χαζευω στο σκελος.... με αποτελεσμα να μην δω το προφανης

poso_TextChanged

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Τον τροπο του input. Για να καταλαβεις, το προβλημα ειναι οτι εχεις λαθος event. Αυτο το event πυροδοτειται οταν αλλαξει το κειμενο, δηλαδη βαζεις εσυ 123 και αυτο πυροδοτειται 3 φορες

1) το κειμενο απο τιποτα αλλαξε σε 1

2) το κειμενο απο 1 αλλαξε σε 12

3) το κειμενο απο 12 αλλαξε σε 123

 

αρα ενα αποτελεσμα 1 + 1 +   2 + 12  + 14 + 123 (τεσπα οποιο ειναι)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

μαλλον δν το διατυπωσα σωστα.εννοω οτι αν βαλω το 10 θα προστεθει το 11,αν το 26 θα προστεθει το 28..

 

Αρα n = n + (n + n div 10) ?

 

Πχ 125 = 125 + 125 + 12 = 125 + 137 ;

 

Η καταλαβα λαθος;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

παιδια  ειμαι φοιτηττης και κανω θεωρια προγραμματισμου c .θα ηθελα να ανεβάσει κανεις αν εχεις καλες σημειωσεις

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

παιδια  ειμαι φοιτηττης και κανω θεωρια προγραμματισμου c .θα ηθελα να ανεβάσει κανεις αν εχεις καλες σημειωσεις

Και αυτο εχει σχεση με το thread επειδη...?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.