Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίδεσμοι ελαστικοί (μικροί και μεγάλοι)βαζελινούχες γάζες (για εγκαύματα),θερμαντική αλοιφή,αλοιφή για τσιμπήματα απο έντομα,οφθαλμικά κολλύρια,παυσίποντα-αντιπυρετικά,οινόπνευμα,οξυζενέ,ταινία λευκοπλάστ,θερμόμετρο,πιεσομετρο,γάντια μιας χρήσης,ψαλιδάκι...Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.

και αν έχεις παιδάκι όλα αυτά μακριά και κλειδωμένα.

επίσης θα πρόσθετα: μία θερμοφόρα και μία παγοκύστη στην κατάψυξη, μερικές αμπούλες φυσιολογικό ορό που μπορεί να χρειαστούν σε πολλές περιπτώσεις (πχ μια βουλωμένη μύτη αλλά όχι μόνο εκεί), μια κορτιζονούχα αλοιφή και μία πολυ αλοιφή (που να έχει μέσα αντιβακτηριδιακό/αντιμυκητασικό κλπ). Το οξυζενέ είναι εξαιρετικά χρήσιμο στα κοψίματα γιατί σταματά τις αιμορραγίες και καθαρίζει και την πληγή.

Καλό είναι να έχεις και ένα πιεσόμετρο αν είσαι κάποιας ηλικίας και ένα καλό αξιόπιστο θερμόμετρο.

Δημοσ.

Μια γνωστή μου πέρα από όλα αυτά και πολλά άλλα έχει εφοδιαστεί και με κάτι ενέσεις νομίζω για αλλεργίες ή κάτι τέτοιο... ίσως κάποιος γιατρός ή φαρμακοποιός να ξέρει καλύτερα... Ακραίο μεν και αχρείαστα να ναι όλα αυτά αλλά είπα να ποστάρω και εγώ κάτι...

Δημοσ.

Απο περιεργεια, που εχετε εσεις το φαρμακειο σας;

Σε ποιο μερος του σπιτιου δλδ; Και ειναι ντουλαπι ή καποιο κουτί πχ;

Δημοσ.

Μια γνωστή μου πέρα από όλα αυτά και πολλά άλλα έχει εφοδιαστεί και με κάτι ενέσεις νομίζω για αλλεργίες ή κάτι τέτοιο...

Κορτιζόνη. Λογικά έχει τις αμπούλες solucort που λήγουν και αργά.

Δημοσ.

Απο περιεργεια, που εχετε εσεις το φαρμακειο σας;

Σε ποιο μερος του σπιτιου δλδ; Και ειναι ντουλαπι ή καποιο κουτί πχ;

Στο WC μεσα στο κλασικο μεταλλικο κουτσκι στο τοιχο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάπου είχα διαβασει/ακουσει οτι δεν ενδεικνύεται  το μπάνιο για να βάλεις πράγματα φαρμακείου, γιατί έχει υγρασία και αλλοιώνονται τα φάρμακα...

Μυθος, ουρμπανιά, δεξερω....

Εμεις το έχουμε σε ένα ντουλάπι στη βιβλιοθήκη του δωματιου της αδερφης μου.

Δημοσ.

Και στα δύο μπάνια έχω φαρμακείο αλλά και κάτω στο υπόγειο όπου κάνω διάφορες εργασίες και συχνά έχουμε ατυχήματα.

Δημοσ.

Και στα δύο μπάνια έχω φαρμακείο αλλά και κάτω στο υπόγειο όπου κάνω διάφορες εργασίες και συχνά έχουμε ατυχήματα.

Τι εργασιες bricko? Με τι ασχολεισαι αυτη την περιοδο?Τηλεμεταφορες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...