Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τα μισά σας μαθήματα είναι ίδια; Τι σας πειράζει να διευρυνθεί το πρόγραμμα σπουδών κατά 50%;

Το πρόβλημα είναι οτι θα αφαιρεθούν τα μισά δικά μας μαθήματα. Και επειδή προφανώς δεν έχεις ιδέα για το πρόγραμμα σπουδών των 2 τμημάτων, το αντικείμενο της δικιάς μας σχολής είναι κυρίως το hardware, και έχουμε και 6-7 μαθήματα software που έχουν και τα παιδιά στο Πληροφορικής. Τα υπολοιπα μαθήματα που μοιάζουν είναι γενικής υπ[οδομής τύπου Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Φυσική, συν 2-3 τα οποία εμείς τα κάνουμε μόνο αν πάρουμε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

@Εpir 21 προσπερνω την ειρωνία, γιατι προφανώς δεν διάβασες παρα μόνο τους πίνακες ομοιότητας μαθημάτων.

ΔΕΝ ζητούμε να ενωθούμε με τους ΗΜΜΥ (ή οποιοδήποτε άλλο ΑΕΙ, αυτό θα ήταν άδικο γι'αυτούς). Εφόσον ως σχολή είμαστε μοναδικοί με το συγκεκριμένο αντικείμενο σε επίπεδο ΤΕΙ (και τόσα χρόνια γι'αυτό το λόγο δεν μπορούσες να πάρεις μεταγραφή απο και πρός το τμήμα μας), να μήν ενωθούμε με κανένα άλλο.

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μοναδική σχολή μου, τα μαθήματά μου, ο (βυσματικός) μισθός μου, η (βυσματική) θέση μου, η σύνταξη μου κ.ο.κ.

Ωραία χώρα η Ελλάς.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η μοναδική σχολή μου, τα μαθήματά μου, ο (βυσματικός) μισθός μου, η (βυσματική) θέση μου, η σύνταξη μου κ.ο.κ.

Ωραία χώρα η Ελλάς.

Η Ελλάς μου.

Γιατί υπάρχει αυτή και υπάρχει και η πραγματική Ελλάδα. :)

• Like 4
Δημοσ.

αφού αυτά μπόρεσες και κατάλαβες εσύ, ποιός είμαι εγώ να διαφωνήσω? ;)

@paredwse ελπίζω να μήν με αποκαλείς ΧΑυγουλο.

Δημοσ.

μην λέτε ότι να ναι, σαν τα μούτρα τους είναι το σχέδιο αυτό...

πως είναι δυνατόν τμήμα να απορροφάται από ένα άλλο κατώτερο (Λάρισα->Λαμία πχ), δεν καταλαβαίνετε ότι υποβαθμίζουν τα πάντα? κάνουν κάτι ηλίθιες μεταφορές, αλλάζουν ονομασίες τμημάτων που δεν έχουν καμιά σχέση με το τμήμα, συγχωνεύουν ότι να ναι τμήματα... τι μου λέτε τώρα...

άντε γιατί γίναμε όλοι ειδικοί εδώ μέσα, για αρχή ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Αθηνά και μετά μιλάτε!!!

Ήσουν σαφέστατος. Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις εσύ που καταλαβαίνεις. Φαίνεται άλλωστε από την ακρίβεια των επιχειρημάτων.

Δημοσ.

Σταματήστε να το παίζετε υπεράνω και ρίξτε και λίγο τον εγωισμό σας, και σταματήστε να λέτε συνέχεια “πόσο είσαι” “Βάζω στοίχημα ότι είναι τόσο…” , είμαι 24 φίλε μου.

δεν σου φαινεται, ποσο μαλλον για τριτοβαθμιος...

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι θα αφαιρεθούν τα μισά δικά μας μαθήματα. Και επειδή προφανώς δεν έχεις ιδέα για το πρόγραμμα σπουδών των 2 τμημάτων, το αντικείμενο της δικιάς μας σχολής είναι κυρίως το hardware, και έχουμε και 6-7 μαθήματα software που έχουν και τα παιδιά στο Πληροφορικής. Τα υπολοιπα μαθήματα που μοιάζουν είναι γενικής υπ[οδομής τύπου Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Φυσική, συν 2-3 τα οποία εμείς τα κάνουμε μόνο αν πάρουμε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

...

Από που προκύπτει ότι θα μειωθούν τα μαθήματα του τμήματος; Αν διάβασα καλά, αναφέρεται ξεκάθαρα πως ούτε απολύσεις διδασκόντων θα γίνουν ούτε τίποτα άλλο συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αν ήμουν στη θέση σας, αυτό που θα προσπαθούσα να πετύχω είναι η διεύρυνση του προγράμματος σπουδών και των δυο τμημάτων δημιουργώντας ροές. Η πληθώρα επιλογών βοηθάει σημαντικά τόσο τους φοιτητές όσο και την έρευνα. Η άρνηση της αλλαγής/εξέλιξης και μάλιστα χωρίς κάποια εναλλακτική πρόταση συνήθως έχει αρνητικό αντίκτυπο μακροπρόθεσμα.

• Like 5
Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι θα μειωθούν τα μαθήματα του τμήματος; Αν διάβασα καλά, αναφέρεται ξεκάθαρα πως ούτε απολύσεις διδασκόντων θα γίνουν ούτε τίποτα άλλο συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αν ήμουν στη θέση σας, αυτό που θα προσπαθούσα να πετύχω είναι η διεύρυνση του προγράμματος σπουδών και των δυο τμημάτων δημιουργώντας ροές. Η πληθώρα επιλογών βοηθάει σημαντικά τόσο τους φοιτητές όσο και την έρευνα. Η άρνηση της αλλαγής/εξέλιξης και μάλιστα χωρίς κάποια εναλλακτική πρόταση συνήθως έχει αρνητικό αντίκτυπο μακροπρόθεσμα.

"δεν εισαι ελληνας ρε"

"φυγε ρε προδοτη"

"ποιος εισαι εσυ που μιλας ρε"

λοιπα στολισματα...

Δημοσ.

- Χαλκίδα (που ήταν μπουρδέλο), πάνε Αθήνα...

επειδη αυτη ειναι μια γενικοτερη αποψη που υπαρχει για το ΤΕΙ θελω να πω κατι

ειμαι στο 1ο εξαμηνο λογιστικη, αν βγαλουμε τα θεματα που εχει το κτιριο τα οποια δεν ειναι τοσο σοβαρα ωστε να παρεμποδιζετε το μαθημα ολα λειτουργουν καλα. Εχουμε πολυ καλους καθηγητες, και αυτο εχ ω να το λεω. Τα θεματα που μπορει να εχει νομιζω οτι ειναι μονο διοικητικα. 

Και τελος, δεν παμε αθηνα, το τελευταιο που ακουγεται ειναι οτι ηλεκτρολογια και διοικηση πανε θηβα. 

Δημοσ.

2)Το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει ως έχει, αλλά εμείς έχουμε μόνο 11 μόνιμους καθηγητές και τα εργαστήρια γίνονται απο

συνεργάτες και παιδιά που κάνουν την πρακτική ή το μεταπτυχιακό τους

2)Για τα μαθήματα το μόνο σχετικό που αναφέρεται είναι αυτό:

Οι φοιτητές των οποίων τα τμήματα θα απορροφηθούν από άλλα ιδρύματα, θα παρακολουθούν από τον Σεπτέμβριο το πρόγραμμα σπουδών στο νέο τους Ίδρυμα και θα λάβουν από εκεί το πτυχίο τους.

Ξεκάθαρα δεν λέει τίποτα (προγράμματα σπουδών δεν έχουν ανακοινώσει), όμως αν επικρατήσει η λογική του "παίρνεις και το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος που σε απορροφά" χάνουμε το κομμάτι του hardware που -στους περισσότερους- μας έκανε να τη δηλώσουμε αντί κάποιας απο τις σχολές Πληροφορικής (εννοείται οτι υπάρχουν και αυτοί που μπήκαν επειδή δεν πέρασαν εκεί που ήθελαν).

Μακάρι να μας βάλουν κατευθύνσεις και σε αυτές να ενσωματωθούν τα μαθήματα που σε αντίθετη περίπτωση θα χαθούν καί απο τις 2 σχολές, διοτι (τουλάχιστον στους δικούς μας αποφοίτους που έχω άποψη) η ζήτηση είναι σαφώς μεγαλύτερη για άτομα με μεγαλύτερη εξειδίκευση σε σχέση με κάποιον "generic" πληροφορικάριο/ηλεκτρολόγο/οποιοδήποτε ανειδίκευτο πτυχιούχο.

@Viper2005 ελπίζω να τρολλάρεις, γιατι αλλιώς ντρέπομαι για την πάρτη σου.

Δημοσ.

Το μόνο που βλέπω να "υποβαθμίζεται" στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η ντόλτσε βίτα των φοιτητών...τους ξενερώνουν οι Σέρρες και οι Καβάλα εν σύγκριση με Σαλονίκη...

Αυτο.

Yπερθεματιζω.

Δημοσ.

επειδη αυτη ειναι μια γενικοτερη αποψη που υπαρχει για το ΤΕΙ θελω να πω κατι

ειμαι στο 1ο εξαμηνο λογιστικη, αν βγαλουμε τα θεματα που εχει το κτιριο τα οποια δεν ειναι τοσο σοβαρα ωστε να παρεμποδιζετε το μαθημα ολα λειτουργουν καλα. Εχουμε πολυ καλους καθηγητες, και αυτο εχ ω να το λεω. Τα θεματα που μπορει να εχει νομιζω οτι ειναι μονο διοικητικα. 

Και τελος, δεν παμε αθηνα, το τελευταιο που ακουγεται ειναι οτι ηλεκτρολογια και διοικηση πανε θηβα. 

Sorry, ήταν χοντράδα εκ μέρος μου και μεγάλη υπερβολή.

Απλά θέλω να πω ότι Κουτί σας ήρθε που θα πάτε Αθήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...