Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E καλά τωρα.Βαλατε τις χαμηλότερες βάσεις για να δείξετε τι? Πως κάποιοι δε γράφουν τιποτε και περνανε?

Οκ στην Αγγλια σε δέχονται χωρις εξετάσεις...Αν κοπείς όμως έχεις μονο μια ευκαιρία.

Καιρός να γίνει και εδω κάτι τέτοιο.

Αν και κατά τη γνωμη μου, η εμπειρία μου έχει δειξει οτι πολλοί τα παρατάνε οταν αντιλαμβάνονται τη δυσκολία της σχολης.

Πχ, η φυτικης παραγωγής έχει χαμηλή βάση. Ομως αρκετός κόσμος παρατάει τη σχολή μην αντέχοντας κάποια μαθήματα.

Πολυ χειρότερα ειναι στη Τεχνολογία τροφίμων. Ελάχιστοι πτυχιουχοι, ρεκόρ παραιτήσεων :-)

• Like 2
  • Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί είμαι μια ψωνάρα που θέλω να είμαι αναγνωρισμένη στο πατρίντα.Να έχω την κάθε κουλή να με θεωρεί απόφοιτο Λυκείου.Όχι φιλενάδα.Ντεν παίζει.

Μα είναι προφανές πως εφόσον έχεις δίπλωμα από πανεπιστήμιο εξωτερικού, μια χαρά σπουδαγμένος θεωρείσαι. Η αναγνώριση έχω την εντύπωση πως γίνεται λίγο-πολύ για το δημόσιο περισσότερο, τουλάχιστον στον κλάδο σου. Δηλαδή μέχρι και απόφοιτος δημοτικού θα σε αναγνώριζε ξέρω 'γω κοτζάμ ψυχολόγο. Δύσκολη ειδικότητα διάλεξες πάντως να πουλήσεις μούρη, οφείλω να το γράψω αυτό.

Δημοσ.

Μα είναι προφανές πως εφόσον έχεις δίπλωμα από πανεπιστήμιο εξωτερικού, μια χαρά σπουδαγμένος θεωρείσαι. Η αναγνώριση έχω την εντύπωση πως γίνεται λίγο-πολύ για το δημόσιο περισσότερο, τουλάχιστον στον κλάδο σου. Δηλαδή μέχρι και απόφοιτος δημοτικού θα σε αναγνώριζε ξέρω 'γω κοτζάμ ψυχολόγο. Δύσκολη ειδικότητα διάλεξες πάντως να πουλήσεις μούρη, οφείλω να το γράψω αυτό.

Μη γίνεσαι σέρλοκ να πούμε.Εδώ δε ξέρω τι θα φάω αύριο θα ξέρω αν κ πότε θα επιστρέψω Ελλάδα ή τι θα γίνει στο μέλλον.Όλα τα options μου θέλω να έχω ανοιχτά.Κυρίως ως προς το επίσημο κράτος και πρωτίστως ως προς το ακαδημαικό κομμάτι.Εξάλλου με εξαίρεση τη παπαριά με τους αλγοριθμούς δε χρειάστηκε ούτε καν η φυσική μου παρουσία στην Ελλάδα για να αρχίσω αλλά κ για να τελειώσω τη διαδικασία αναγνώρισης.

Δημοσ.

E καλά τωρα.Βαλατε τις χαμηλότερες βάσεις για να δείξετε τι? Πως κάποιοι δε γράφουν τιποτε και περνανε?

Οκ στην Αγγλια σε δέχονται χωρις εξετάσεις...Αν κοπείς όμως έχεις μονο μια ευκαιρία.

Καιρός να γίνει και εδω κάτι τέτοιο.

Αν και κατά τη γνωμη μου, η εμπειρία μου έχει δειξει οτι πολλοί τα παρατάνε οταν αντιλαμβάνονται τη δυσκολία της σχολης.

Πχ, η φυτικης παραγωγής έχει χαμηλή βάση. Ομως αρκετός κόσμος παρατάει τη σχολή μην αντέχοντας κάποια μαθήματα.

Πολυ χειρότερα ειναι στη Τεχνολογία τροφίμων. Ελάχιστοι πτυχιουχοι, ρεκόρ παραιτήσεων :-)

Εκει ειναι το κολπο και φυσικα εσκεμμενα για να εχουν δικαιολογιες οι πολιτικοι για την ανεργεια, το οτι δεν σε διωχνει σου δινει φρουδες ελπιδες οτι καποτε θα παρεις το χαρτι.

Εγω προσωπικα πιστευω χιλιες φορες καλυτερα να κοβεσαι το 1-2 χρονο παρω να κανεις τοσα χρονια τσαμπα.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα πιστευω χιλιες φορες καλυτερα να κοβεσαι το 1-2 χρονο παρω να κανεις τοσα χρονια τσαμπα.

γκουχου γκουχου χρειάζεται αξιολόγηση του διδακτικού προσωπικού για κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς ο κάθε βαρεμένος θα κόβει όπως κόβει αβέρτα. Αν και αφού γίνει μαζί σου. 

Δημοσ.

Eμενα με τρεχου απο Μεσολογγι σε Πατρα.. 
Απο εφαρμοσμενη πληροφορικη στη διοικηση και οικονομια γινομαι μηχανικος πληροφορικης..
Που κολαει η οικονομια/διοικηση με το παραπανω?
Ολες μου οι θεωριες ειναι οικονομικου/διοικητικου περιεχομενου.. Τι θα διδαχθω στο τμημα που παω?
Τα μαθηματα που περασα? Τα μαθηματα που χρωσταω?

Δημοσ.

Γενικώς έχει γίνει χαμός στο θέμα Μεσολόγγι-Πάτρα και τούμπαλιν.

Προφανώς η από οικονομία/διοίκηση δεν κολλάς σε μηχανικούς πληροφορική.

Από εφαρμοσμένη πληροφορική στη διοίκηση/οικονομία όμως μου φαίνεται πιο λογικό.

Από κει και πέρα, πρέπει να καταλάβουν οι "κύριοι" τις κυβέρνησης ότι το να ονομάζεις κάτι "σχέδιο" δεν το κάνει αυτόματα σωστό και αποτέλεσμα σωστών υπολογισμών και σκέψης.

Αν το δεις και ανάποδα, το 2010 έπαιρνες μετεγγραφή με τις ποιο άκυρες δικαιολογίες και τώρα, παιδιά που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, θαλασσοδέρνονται να έρθουν στη Σάμο, για παράδειγμα, επειδή δεν τους δίνεται η δυνατότητα να πάνε κοντά στο σπίτι τους.

Για να καταλάβω δηλαδή, τι πρόβλημα υγείας πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να μπορέσει να μετεγγραφεί κοντά στην πόλη του; Να είναι ο Darth Vader;

Δημοσ.

γκουχου γκουχου χρειάζεται αξιολόγηση του διδακτικού προσωπικού για κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς ο κάθε βαρεμένος θα κόβει όπως κόβει αβέρτα. Αν και αφού γίνει μαζί σου. 

Ναι δεν διαφωνω μαζι σου και στην σχολη μου και σε ολες νομιζω υπαρχουν κατι καθηγητες "διαμαντακια".

Επισης νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει κινητρο σε αυτος που πανε στην θεωρεια ή στην χειροτερη να γυνει υποχρεωτικη οπως τα εργαστηρια. 

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνω μαζι σου και στην σχολη μου και σε ολες νομιζω υπαρχουν κατι καθηγητες "διαμαντακια".

Επισης νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει κινητρο σε αυτος που πανε στην θεωρεια ή στην χειροτερη να γυνει υποχρεωτικη οπως τα εργαστηρια.

Και κάπου εκεί χάνεται το νόημα του πανεπιστημίου/τει και επιστρέφουμε στο λύκειο...

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολη ειδικότητα διάλεξες πάντως να πουλήσεις μούρη, οφείλω να το γράψω αυτό.

Αριστοτεχνική stealth λεπιδιά που πέρασε απαρατήρητη. Ποιος Assassin's Creed, Splinter Slipknot ο Metal Gear.
  • Like 1
Δημοσ.

Και κάπου εκεί χάνεται το νόημα του πανεπιστημίου/τει και επιστρέφουμε στο λύκειο...

Γιατι πιο ειναι το νοημα του ΑΕΙ/ΤΕΙ να παταω στην θεωρεια οποτε θελω ?

Δημοσ.

+1.. Μπαινεις στο λουκι 1 χρονο να κλεινεσαι μεσα διαβαζοντας (λεμε τωρα) 1 χρονο για να πας τριτοβαθμια , να παρεις ενα πτυχιο και να βρεις αργοτερα δουλεια (λεμε τωρα).. Κανεις δεν σε αναγκαζει να το κανεις.. Θες να παρεις το χαρτι , παρτο τον κωλο σου και ελα παρακολουθα..
Δες το και αλλιως.. Εμας στα εργαστηρια , απαξ τα δωσεις και δεν τα περασεις τη πρωτη φορα , μετα δεν τα ξαναπαρακολουθεις.. Επειδη το ταμειον ειναι μειον , δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν καθηγητες με αποτελσμα να υπαρχει ελειψη και το εργαστηριο να το παρακολουθουν μονο πρωτοεισαχθεντες..
Αυτο γινεται σε πολλα ΤΕΙ/ΑΕΙ.. Για φαντασου να καναν τις θεωριες υποχρεωτικες.. Τοτε ειναι που δεν θα παταγες ποτε , ακομα και αν ηθελες.. 

Δημοσ.

Αν κάναν τις θεωρίες υποχρεωτικές θα έπρεπε τα κτήρια των ελληνικών πανεπιστημίων/τει να διπλασιαστούν για να χωράει όλος αυτός ο κόσμος.

Εδώ όταν είσαι 1ο εξάμηνο στα πρώτα μαθήματα δεν χωράνε οι αίθουσες ούτε καν τους πρωτοετείς. 

Δημοσ.

Αριστοτεχνική stealth λεπιδιά που πέρασε απαρατήρητη. Ποιος Assassin's Creed, Splinter Slipknot ο Metal Gear.

"Δεν θεωρείται ιατρός, οδοντίατρος είναι!"

Μμμ, δε το θεωρώ stealthy για να πω την αλήθεια. Δηλώνω δύσκολος χαρακτήρας, όμηρος των συναισθημάτων μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...