Teaser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί κανένας σας δεν θέλει να συγχωνευθεί;
Backpacker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο που βλέπω να "υποβαθμίζεται" στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η ντόλτσε βίτα των φοιτητών...τους ξενερώνουν οι Σέρρες και οι Καβάλα εν σύγκριση με Σαλονίκη... 4
linuslost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moνο εγω ειμαι που ηθελα η σχολη μου να φυγει απο την πολη που ειναι?
Teaser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο που βλέπω να "υποβαθμίζεται" στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η ντόλτσε βίτα των φοιτητών... και το αιώνιο όχι. όχι για το όχι. Είμαι βέβαιος ότι η πλειονότητα όσων αντιδρούν, δεν γνωρίζουν αφενός τις λεπτομέρειες του σχεδίου και αφετέρου δεν έχουν ιδέα αν τους συμφέρει προσωπικά η όποια αλλαγή. (καλά δεν μιλάμε για κοινωνικό συμφέρον, αυτό μένει στην άκρη εξ'αρχής) Είναι η λεγόμενη comfort zone, ο φόβος της αλλαγής εκεί που θα ψάξει ο άλλος να μάθει τι, πως, γιατί, τι θα αν, πετάει ένα ξερό όχι και επιστρέφει στην TV. Η αδράνεια σε όλο της το μεγαλείο.
insomniaK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αυτί είναι το κείμενο που συντάξαμε ως δοιτητές του Ηλεκτρονικών Υπολογιστκών Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά και γιατί δεν πρέπει να απορροφηθούμε απο το τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας όπως προβλέπει το "ΑΘΗΝΑ" Και τι ζητάτε; Να συγχωνευθεί το ΤΕΙ Αθηνών στο ΤΕΙ Πειραιά;
Deschaine Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 να μήν συγχωνευθούμε με το συγκεκριμένο τμήμα του ΤΕΙ Αθήνας, επειδή δεν έχουμε το ίδιο αντικείμενο.
insomniaK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αφού τα μισά σας μαθήματα είναι ίδια; Τι σας πειράζει να διευρυνθεί το πρόγραμμα σπουδών κατά 50%; 1
epir21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αφού τα μισά σας μαθήματα είναι ίδια; Τι σας πειράζει να διευρυνθεί το πρόγραμμα σπουδών κατά 50%; Ειναι προφανές τι θέλει να πει ο φίλος : 36 από τα 44 μαθήματα των ΗΥΣ με το τμήμα Ηλ. Μηχ. & Μηχ. Υπολ. ΕΜΠ αλλα +1 σε αυτό που είπες
Downloadpercent Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) μην λέτε ότι να ναι, σαν τα μούτρα τους είναι το σχέδιο αυτό... πως είναι δυνατόν τμήμα να απορροφάται από ένα άλλο κατώτερο (Λάρισα->Λαμία πχ), δεν καταλαβαίνετε ότι υποβαθμίζουν τα πάντα? κάνουν κάτι ηλίθιες μεταφορές, αλλάζουν ονομασίες τμημάτων που δεν έχουν καμιά σχέση με το τμήμα, συγχωνεύουν ότι να ναι τμήματα... τι μου λέτε τώρα... άντε γιατί γίναμε όλοι ειδικοί εδώ μέσα, για αρχή ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Αθηνά και μετά μιλάτε!!! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από paredwse Αφαίρεση χαρακτηρισμών
Downloadpercent Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 μάλιστα κύριε. Εγώ πάντως όνομα δεν είπα, ρε ρε πως ξεφυτρώνουν οι μορφωμένοι, οι μεγάλοι επιστήμονες, οι σοφοί άνθρωποι, που μιλάνε τια το ΤΕΙ Πειραιάς!
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως όνομα δεν είπα, ρε ρε πως ξεφυτρώνουν οι μορφωμένοι, οι μεγάλοι επιστήμονες, οι σοφοί άνθρωποι, που μιλάνε τια το ΤΕΙ Πειραιάς! over 40...?
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ένα καλό μέτρο που πάει να εφαρμοστεί με τον πλέον λάθος τρόπο...
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 οπως ολα τα πραγματα, σε τουτη εδω την χωρα 1
Downloadpercent Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σταματήστε να το παίζετε υπεράνω και ρίξτε και λίγο τον εγωισμό σας, και σταματήστε να λέτε συνέχεια “πόσο είσαι” “Βάζω στοίχημα ότι είναι τόσο…” , είμαι 24 φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα