Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο που βλέπω να "υποβαθμίζεται" στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η ντόλτσε βίτα των φοιτητών...τους ξενερώνουν οι Σέρρες και οι Καβάλα εν σύγκριση με Σαλονίκη...

• Like 4
Δημοσ.

Το μόνο που βλέπω να "υποβαθμίζεται" στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η ντόλτσε βίτα των φοιτητών...

και το αιώνιο όχι. όχι για το όχι.

Είμαι βέβαιος ότι η πλειονότητα όσων αντιδρούν, δεν γνωρίζουν αφενός τις λεπτομέρειες του σχεδίου και αφετέρου δεν έχουν ιδέα αν τους συμφέρει προσωπικά η όποια αλλαγή. (καλά δεν μιλάμε για κοινωνικό συμφέρον, αυτό μένει στην άκρη εξ'αρχής)

Είναι η λεγόμενη comfort zone, ο φόβος της αλλαγής εκεί που θα ψάξει ο άλλος να μάθει τι, πως, γιατί, τι θα αν, πετάει ένα ξερό όχι και επιστρέφει στην TV. Η αδράνεια σε όλο της το μεγαλείο.

Δημοσ.

Αυτί είναι το κείμενο που συντάξαμε ως δοιτητές του Ηλεκτρονικών Υπολογιστκών Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά και γιατί δεν πρέπει να απορροφηθούμε απο το τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας όπως προβλέπει το "ΑΘΗΝΑ"

Και τι ζητάτε; Να συγχωνευθεί το ΤΕΙ Αθηνών στο ΤΕΙ Πειραιά;

Δημοσ.

Αφού τα μισά σας μαθήματα είναι ίδια; Τι σας πειράζει να διευρυνθεί το πρόγραμμα σπουδών κατά 50%;

Ειναι προφανές τι θέλει να πει ο φίλος : 36 από τα 44 μαθήματα των ΗΥΣ με το τμήμα Ηλ. Μηχ. & Μηχ. Υπολ. ΕΜΠ

:) 

αλλα +1 σε αυτό που είπες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην λέτε ότι να ναι, σαν τα μούτρα τους είναι το σχέδιο αυτό...

πως είναι δυνατόν τμήμα να απορροφάται από ένα άλλο κατώτερο (Λάρισα->Λαμία πχ), δεν καταλαβαίνετε ότι υποβαθμίζουν τα πάντα? κάνουν κάτι ηλίθιες μεταφορές, αλλάζουν ονομασίες τμημάτων που δεν έχουν καμιά σχέση με το τμήμα, συγχωνεύουν ότι να ναι τμήματα... τι μου λέτε τώρα...

άντε γιατί γίναμε όλοι ειδικοί εδώ μέσα, για αρχή ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Αθηνά και μετά μιλάτε!!!

Επεξ/σία από paredwse
Αφαίρεση χαρακτηρισμών
Δημοσ.

μάλιστα κύριε.

Εγώ πάντως όνομα δεν είπα, ρε ρε πως ξεφυτρώνουν οι μορφωμένοι, οι μεγάλοι επιστήμονες, οι σοφοί άνθρωποι, που μιλάνε τια το ΤΕΙ Πειραιάς!

Δημοσ.

Εγώ πάντως όνομα δεν είπα, ρε ρε πως ξεφυτρώνουν οι μορφωμένοι, οι μεγάλοι επιστήμονες, οι σοφοί άνθρωποι, που μιλάνε τια το ΤΕΙ Πειραιάς!

over 40...?

Δημοσ.

Σταματήστε να το παίζετε υπεράνω και ρίξτε και λίγο τον εγωισμό σας, και σταματήστε να λέτε συνέχεια “πόσο είσαι” “Βάζω στοίχημα ότι είναι τόσο…” , είμαι 24 φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...