longiorgis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια εχω αρχισει να φτιαχνω μια playlist στο youtube.Την εχω ονομασει,ειμαι στον λογαριασμο μου ηδη...αλλα οταν παω να την ψαξω σαν ενας ασχετος χρηστης δε τη βρισκω πουθενα.Μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορει Καποιος αλλος να βρει και να δει τη λιστα μου στο Youtube.Επισης υπαρχει τροπος στη playlist να φαινεται μονο το nickname και οχι και το ονομα αυτου που την εχει δημοσιοποιησει?Ευχαριστω πολυ...Ελπιζω να βρω ανταποκριση...
pOLoS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 απο καπου πρεπει να ρυθμιζεις αν μπορουν να τη βλεπουν ολοι ή μονο εσυ
longiorgis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το ρυθμισα στο << δημοσιο>> αλλα δε το βρισκω οταν το αναζητω...;;;
nilosgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς και δεν γίνεται αμέσως η αλλαγή σε δημόσια... Οι servers του YouTube διαχειρίζονται χιλιάδες TB κάθε μέρα (ίσως και κάθε ώρα), οπότε είναι λογικό κάποιες αλλαγές να αργούν να γίνουν ορατές σε όλους
longiorgis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ok Ευχαριστω θα το ξαναελεγξω σε λιγες μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα