vagosthegod Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 γεια σας εχω ενα προβλημα με το skype οταν παω να μπω ανοιγη αλλα δεν μου βγαζει το log in σας στελνω και εικονα το εχω αφησει εκει μεχρι και 10 ωρες και τιποτα παρακαλω βοηθεια Έγγραφο1.xml
evoracing Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε την τελευταία έκδοση (ή μια προηγούμενη άμα έχεις την τελευταία) ή unistall (με revo) και ξανά install Για να ανεβάσεις εικόνα εδώ πατάς Print Screen και επικόλληση στην ζωγραφική και ανεβάσεις απλά το αρχείο εδώ...
vagosthegod Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 την τελευταια εκδοση εχω και το εχω κανει και reinstall αλλα τιποτα κατι αλλο??? δεν πειραζει το εγραψα σε word
zvarthangalos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μου ήρθε στο e-mail μου εχθές 2 φεβ απο το skype το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το παρακάτω μήνυμα (μου είχε έρθει και τα Χριστούγεννα όμως το αγνόησα) Try the best of Skype – free for a month¹! from Skype xo xo! Είπα κι εγώ να το δοκιμάσω λοιπόν, μόλις φτάνω στο τελευταίο βήμα μου ζητάει paypal και μου λέει πως για να ενεργοποιηθεί πρέπει να δώσω 1ευρώ (πρώτη παγίδα), εντάξει λέω τι αξία έχει 1ευρώ ολοκληρώνω την εγγραφή μιας και ο λογαριασμός της προπληρωμένης μου κάρτας paypal δεν ξεπερνάει τα 20 ευρώ. Το πρόβλημα είναι πως προσπάθησα να κάνω κάποια τηλεφωνήματα (όπως υπόσχεται το skype) και μου ζητάει να πληρώσω κανονικά την κλήση όσο την χρεώνουν σε premium χρείστες 7.99 ευρώ το μήνα (δεύτερη παγίδα). Μήπως κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα; κάτι δεν κάνω καλά στην ενεργοποίηση μετα το e-mail που μου στέλνουν; πρόκειται για ακόμη ένα σκάνδαλο της microsoft που εξαγόρασε το skype και θέλει να μαζέψει χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες;
kyriakh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-702182.html
CodeTech Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 γεια σας εχω ενα προβλημα με το skype οταν παω να μπω ανοιγη αλλα δεν μου βγαζει το log in σας στελνω και εικονα το εχω αφησει εκει μεχρι και 10 ωρες και τιποτα παρακαλω βοηθεια Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που σου παρουσιάζει το επιδιορθώσαμε με το να κάνουμε Update στον Internet Expolorer.!!! Δυστυχώς το skype εξαρτάται άμεσα από τον Internet Explorer!!! Κατεβάζοντας την έκδοση Internet Expolorer 9 το πρόβλημα διορθώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα