Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω δάπεδο για να βελτιώσω την προπόνησή μου στο σπίτι. Έχω ένα δωμάτιο κάνοντας βάρη, έντονη αεροβική, πολεμικές τέχνες.

Αυτό που θα ήθελα θα ήταν ένα πάτωμα αντικραδασμικό, να μειώνει τον θόρυβο (για τον καημένο γείτονά μου) και φυσικά να μην γλιστράει.Μετά απο πολύ ψάξιμο ξέρω πως πρέπει να προμηθευτώ 8-9mm πάχος ενιαίο κομμάτι και όχι τύπου παζλ. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο σπίτι του ή έστω να γνωρίζει απο τέτοια θέματα & να προτείνει ανάλογα?

Δημοσ.

Σε ανάλογο φόρουμ διάβαζα ότι είναι πολύ ακριβό...ειδικά αν θες να καλύψεις μεγάλο χώρο και όχι απλά μερικά σημεία (τα μέρη που αφήνεις τα βάρη).

Επειδή κι εγώ κάνω σπίτι έχω βολευτεί με ένα σάπιο χαλί για να αφήνω τα βάρη και να μην κάνει ζημιά στο πλακάκι.

Δημοσ.

φίλε μου για τα βάρη το χαλί με υπερκαλύπτει, αλλά όταν αφορά πολεμικές τέχνες με χρήση grappling dummy είναι θορυβώδες σε τεχνικές ρήψης. Το χειρότερο είναι σε αεροβικά προγράμματα τύπου plyo, tabata, HIIT, κλπ το χαλί πηγαίνει περίπατο μαζί με εμένα να γλιστράω.

Πάντως έχεις δίκιο, πήρα μια προσφορά για 9mm πάχος, πάτωμα 3x3m, συνολικά 360€ και έπαθα εγκεφαλικό, αλλά κοιτάζω αν υπάρχει κάτι φθηνότερο. Αν όχι, το πιθανότερο είναι να το αγοράσω.

• Like 1
Δημοσ.

κατι τετοιο δεν σου κανει? http://www.apothema.gr/power-force-gymnastikhs-180x60x1-65425p

εχει 1cm παχος.

αμα βαλεις 2-4 στη σειρα και βαλεις και μια ταινια διπλής οψης απο κατω θα εισαι οκ

χαχαχαχα.. λατρεύω τις ελληνικές πατεντιές :)

Πολύ καλή πρόταση αν αφορούσε απλό αεροβικό με κάθετα άλματα (vertical plyo), αλλά δυστυχώς δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Αν κοιτάξεις βιντεάκια τύπου asylum 2 θα δεις πως είναι πιο πολύπλοκες ασκήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...