Προς το περιεχόμενο
Cpkdemian

Θορυβος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ρε μαγγες εχω ενα θεμα εδω και καιρο με το ιντερνετ. Ενω στον υπολογιστη μου δειχνει οτι 

εχει κανονικα τα λαμπακια DSL-INTERNET δεν αναβουνε και δεν εχω, πεφτει συνεχεια. Πηρα στην τεχνικη υποστηρηξη τηλεφωνο και μου ειπανε οτι δεν εχω προβλημα στην γραμμη το μονο που μπορει να φταιει ειναι το splitter που εχω με το τηλεφωνο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω θα αλλαξω φιλτρο. Κατι που θελω να ρωτησω ειναι αν αυτος ο αρι8μος ειναι ενταξει  Noise Margin ( up/down) 21./10.4 DB που βρηκα στο μενου του ρουτερ

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

δομισασες να βαλεις ωτοασπιδες?

 

καποια αλλη λυση δεν μου ερχετε

 

αναβαθμιση δες αν δεχετε

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στη wind ειμαι επειδη εχει προσφορα για φοιτητες. οταν λες αναβαθμιση τι πραγμα ρε ψηλε?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την hol,ειχα φιλτρο στο τηλ απο την forthnet και μολις το αλλαξα και εβαλα της hol εφτιαξε

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον σου ειπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα απο τον provider παμε στα του router.

 

Για αρχή πες λίγο πιο μοντέλο εχεις (router) και πες μας αν έχεις για λίγο internet και πέφτει η δεν έχεις καθόλου, και πια λαμπάκια ανάβουν

 

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά ενοο ειχες πριν internet ?

 

Επίσης δοκίμασες να συνδέσεις το router στην μπρίζα χωρίς splitter αλλα και με splitter

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ενα της wind που δεινει οταν κανεις την συνδεση. Πολλες φορες ενω μου δειχνει οτι εχω ιντερνετ το skype με πεταει. Και μετα απο 10 δευτερολεπτα ξαναμπαινει. Αλλες φορες σβηνουν τα λαμπακια του dsl- internet και στο  pc  δειχνει οτι εχω κανονικα. Το προβλημα αυτο το εμφανισε τωρα πριν λιγες μερες.το εβαλα το ρουτερ χωρις σπλιτερ αλλα δεν δουλεψε επεσε παλι. με σπλιτερ το εχω παντα συνδεδεμενο

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις αλλες μπρίζες που έχεις συσκευή εχεις φιλτράκια (αν εχεις αλλες) ?

Επίσης θα ηταν καλο αν μπορούσες να βρεις ενα αλλο router να δοκιμάσεις αν εχεις και με αυτο πρόβλημα

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι αλλες πριζες δεν δουλευουν αδερφε αλλα και να δουλευανε ειναι αδυνατον να μετακινησω το ρουτερ :/

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα τοτε να βρεις αν μπορείς ενα αλλο routerακι να δοκιμάσεις αν παίζει γιατι πολυ απλα μπορει να τα έχει παίξει το router

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα δεν ανεβασεις κανα στατιστικο γραμμης, μονο θεωριες μπορουμε να λεμε.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.