evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα... Θέλω να πουλάω κάτι μέσω internet και θέλω να βγάλω μια χρεωστική (από όσο ξέρω τέτοια θέλει) που να είναι VISA. Ποια κάρτα μου προτείνετε Με ενδιαφέρει επισεις να ενημερώνομαι με κάποιων τρόπο όταν μπαίνουν λεφτά μέσα στην κάρτα μέσω e-mail ή ειδοποίησεις μέσω κάποιας εφαρμογής στο iPod touch. Ευχαριστώ...
lambroszekis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Εαν καταλαβα καλα ουσιαστικα αυτο που ζητας ειναι τραπεζικο λογαριασμο για να σου στελνω εκει τα χρηματα οι αγοραστες των προιοντων. Απλα μπορεις να πας σε μια τραπεζα με τα απαραιτητιτα δικαιολογητικα και να ανοιξεις ενα νεο λογαριασμο, απο την τραπεζα αυτη η καρτα που θα σου δωσουν θα λεγεται χρεωστικη και θα μπορεις να κινεις-χρεωνεις τον λογαριασμο σου. Αναλογα με την τραπεζα ποικιλει κι ο τυπος της καρτας για παραδειγμα η eurobank δινει mastercard η εθνικη δινει maestro η πειραιως δινει νομιζω visa. Μια βολτα απο την ιστοσελιδα καθε τραπεζας και θα δεις τι καρτα σε βολευει.
evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους? Αυτό για την ενημέρωση ξέρεις τίποτα? Για να την βγάλω πρέπει να πληρώσω τίποτα?
lambroszekis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Νομιζω πως δεν πληρωνεις κατι τουλαχιστον στην εθνικη και eurobank που εχω λογαριασμους δεν μου ζητησαν χρηματα. Τωρα για τις ενημερωσεις που λες νομιζω πως δεν υπαρχει ακριβως κατι τετοιο απλα μπορεις να ελεγχεις συνεχεια την κατασταση του λογαριασμου σου για να δεις εαν μπηκαν τα χρηματα. Βασικα εξαρταται απο τον τροπο που θα γινει η πληρωμη απο τον εκατοστοτε αγοραστη αν γινει μεσω paypal νομιζω πως πρεπει να παρελθει ενα ευλογο χρονικο διαστημα ωστε να εχεις την δυνατοτητα απο το δικο σου paypal να τα στειλεις στην τραπεζα σου. Εαν η αποπληρωμη γινει μεσω καταθεσης στον λογαριασμο σου τα χρηματα ειναι απευθειας διαθεσιμα. Παραδειγμα σου λεει ο αγοραστης αυριο πρωι πρωι θα παω τραπεζα να καταθεσω ριχνεις μια ματια εσυ μεσω internet banking στις 11 το πρωι και βλεπεις οτι ειναι διαθεσιμα.Ελπιζω να εγινα καταννοητος.
z4rx07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Σε κάθε περίπτωση να ζητήσεις κωδικούς για internet banikng ετσι ωστε αναπασα στιγμη να βλεπεις το λογαριασμο σου και τις κινησεις του.
The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το e-banking της Πειραιώς είναι κορυφαίο. Μπορείς να ρυθμίσεις για ποιες συναλλαγές θα δέχεσαι ειδοποίηση μέσω email.
mphxths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ..και της πειραιως ειναι οντως visa...η χρεωστικη της...και δουλευει παντου οπου δεχονται visa...
{RooF} Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Και τις eurobank το ebanking είναι τρομερό άλλα η debit τους MasterCard. Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα