Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να πουλάω κάτι μέσω internet και θέλω να βγάλω μια χρεωστική (από όσο ξέρω τέτοια θέλει) που να είναι VISA. Ποια κάρτα μου προτείνετε  Με ενδιαφέρει επισεις να ενημερώνομαι με κάποιων τρόπο όταν μπαίνουν λεφτά μέσα στην κάρτα μέσω e-mail ή ειδοποίησεις μέσω κάποιας εφαρμογής στο iPod touch. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Εαν καταλαβα καλα ουσιαστικα αυτο που ζητας ειναι τραπεζικο λογαριασμο για να σου στελνω εκει τα χρηματα οι αγοραστες των προιοντων. Απλα μπορεις να πας σε μια τραπεζα με τα απαραιτητιτα δικαιολογητικα και να ανοιξεις ενα νεο λογαριασμο, απο την τραπεζα αυτη η καρτα που θα σου δωσουν θα λεγεται χρεωστικη και θα μπορεις να κινεις-χρεωνεις τον λογαριασμο σου. Αναλογα με την τραπεζα ποικιλει κι ο τυπος της καρτας για παραδειγμα η eurobank δινει mastercard η εθνικη δινει maestro η πειραιως δινει νομιζω visa. Μια βολτα απο την ιστοσελιδα καθε τραπεζας και θα δεις τι καρτα σε βολευει.

Δημοσ.

Έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους? Αυτό για την ενημέρωση ξέρεις τίποτα? Για να την βγάλω πρέπει να πληρώσω τίποτα?

Δημοσ.

Νομιζω πως δεν πληρωνεις κατι τουλαχιστον στην εθνικη και eurobank που εχω λογαριασμους δεν μου ζητησαν χρηματα. Τωρα για τις ενημερωσεις που λες νομιζω πως δεν υπαρχει ακριβως κατι τετοιο απλα μπορεις να ελεγχεις συνεχεια την κατασταση του λογαριασμου σου για να δεις εαν μπηκαν τα χρηματα. Βασικα εξαρταται απο τον τροπο που θα γινει η πληρωμη απο τον εκατοστοτε αγοραστη αν γινει μεσω paypal νομιζω πως πρεπει να παρελθει ενα ευλογο χρονικο διαστημα ωστε να εχεις την δυνατοτητα απο το δικο σου paypal να τα στειλεις στην τραπεζα σου. Εαν η αποπληρωμη γινει μεσω καταθεσης στον λογαριασμο σου τα χρηματα ειναι απευθειας διαθεσιμα. Παραδειγμα σου λεει ο αγοραστης αυριο πρωι πρωι θα παω τραπεζα να καταθεσω ριχνεις μια ματια εσυ μεσω internet banking στις 11 το πρωι και βλεπεις οτι ειναι διαθεσιμα.

Ελπιζω να εγινα καταννοητος.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση να ζητήσεις κωδικούς για internet banikng ετσι ωστε αναπασα στιγμη να βλεπεις το λογαριασμο σου και τις κινησεις του.

Δημοσ.

Το e-banking της Πειραιώς είναι κορυφαίο. Μπορείς να ρυθμίσεις για ποιες συναλλαγές θα δέχεσαι ειδοποίηση μέσω email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...