Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά θέλω να δω κάποιον που ισχυρίζεται ότι τα κόκκαλα είναι για μάσημα μόνο πώς έχει καταφέρει να μάθει το σκύλο του να τα μασάει και να τα φτύνει πριν τα καταπιεί.
Γενικός κανόνας δεν υπάρχει, καλό είναι ν'αποφεύγονται κόκκαλα από πουλερικά, αρνιά και φυσικά ψάρια που είναι μικρά και μυτερά και μπορούν να κάνουν ζημιά στο σκυλί και αν ο σκύλος είναι μικρόσωμης ράτσας μπορεί να έχει πρόβλημα και με τα χοιρινά ή τα μοσχαρίσια, με τη δοκιμή θα το καταλάβει ο καθένας, τώρα επειδή κόλλησε έν κομμάτι στο δόντι δεν έγινε και τίποτα ή αν το σκυλί είναι λαίμαργο και δε μασάει καλά το κόκκαλο και κάνει και κανένα εμετό, δε χάλασε κι ο κόσμος, τα σκυλιά λατρεύουν τα κόκκαλα και αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, δεν είναι κακό να τους δίνουμε.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα σκυλιά λατρεύουν τα κόκκαλα και αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, δεν είναι κακό να τους δίνουμε.

τα σκυλια λατρευουν τα παντα...οτιδηποτε φαγωσιμο και να τους δωσεις θα το φανε...αυτο δεν παει να πει οτι κανει να τρωνε τα παντα.

Αυτα ειναι ....ζωα...δεν καταλαβαινουν τι κανει και τι οχι...το καταλαβαινουν κατοπιν εορτης... Εμεις σαν ιδιοκτητες σκυλων πρεπει να ξερουμε τι να τα ταιζουμε.

Με τα κοκκαλα δεν τρεχει και τιποτα αν ειναι ΜΕΓΑΛΑ , και δεν κοβονται σε κομματια (οπως απο μικροσωμα ζωα π.χ. κοτοπουλα κλπ).

Αν του δωσεις ενα κοκκαλο απο κανα μοσχαρι που λεει ο λογος , κανα τεραστιο δηλ , ενταξει δεν μπορει να παθει και κατι τραγικο...οχι ομως οτι θα το γλειψει και θα το αφησει...ο,τι μπορεσει να μασουλησει θα το μασουλησει....

Οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ μου , στο κανις που ειχαμε καποτε , του διναμε μεγαλο κοκκαλο...το πιανε και σε κανα 10λεπτο-20λεπτο το ειχε αφησει κοκκαλακι.........ειμαι σιγουρος οτι δεν ΤΟ ΕΓΛΕΙΦΕ απλα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...