apostolisR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μπουζούκι Ωραία! Παίζω και εγώ μπουζούκι και κιθάρα.. συγκεκριμένα αυτά ήθελα να αναφέρω με τον όρο "μουσική" στο πρώτο ποστ αλλά παρέλειψα..
Sadamiraq Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ μου αρέσουν όσοι έχουν το σεξ για χόμπυ. Εγώ μικρός για χόμπυ έπινα νερό, τώρα μερικές φορές κοιμάμαι, αλλά αυτό που με πορώνει πιο πολύ είναι το χέσιμο. το χεσιμο δεν πιανεται,ειναι αγαπημενο χομπυ ολων τον αντρων 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία! Παίζω και εγώ μπουζούκι και κιθάρα.. συγκεκριμένα αυτά ήθελα να αναφέρω με τον όρο "μουσική" στο πρώτο ποστ αλλά παρέλειψα..Αν και έχω παρατήσει το "άθλημα",που θα βρίσκαμε κανά ταμπουρά(σαζ ή ούτι ή τζουρά);Ρητορική φυσικά η ερώτηση. Πολύ μου αρέσουν όσοι έχουν το σεξ για χόμπυ. Εγώ μικρός για χόμπυ έπινα νερό, τώρα μερικές φορές κοιμάμαι, αλλά αυτό που με πορώνει πιο πολύ είναι το χέσιμο. https://www.youtube.com/watch?v=HxsE_ccdDXY
sphinxgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αν αλλάζουμε χόμπυ καθε 3 μήνες πιάνεται?! Διαχρονικό η φωτογραφία. Τα υπόλοιπα είναι του 3μήνου - όπως και οι σχέσεις...!
lambroszekis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ιδιομορφο χομπι αυτο.... Αναλογα τα γουστα του καθενος...Παντως προσωπικα μου αρεσει διοτι σε βοηθαει να μαθαινεις νεες περιοχες και πως μπορεις να κινηθεις σε αυτες.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 video gaming ,μουσική, ταξίδια στην γιαγια στο Μόναχο,ταινίες,NOVA -OTE TV και γυμναστηριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα