firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 εμ, αντε να βγαλεις ακρη τωρα ποιος εχει δικιο. Αν στο σημείο υπάρχει φανάρι μπλέκει το θέμα με το χρώμα την στιγμή του ατυχήματος. Αν δεν υπάρχει φανάρι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ναι βεβαια στο λονδινο με τις καμερες παντου η εγκληματικοτητα ειναι μειωμενη ε Προφανως, χαμηλοτερη αποσο θα ηταν χωρις τις καμερες. Δεν καταλαβαινω παντως το σκεπτικο. Απτη μια δεν σας αρεσει που καποιοι ανευθυνοι 4ποδοι παρανομουν (η μηπως οχι?) απτην αλλη βγαζετε σπυρακια οταν ακουτε οτιδηποτε αφορα τους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ και αμεσους τροπους καταπολεμησης παρομοιων φαινομεων (και νομιζω εντελως ανωδυνους για εναν τυπικο πολιτη). Αν υπηρχαν καμερες στο σημειο του ατυχηματος, θα χρειαζοντουσαν μαρτυρες σημερα (οπως και σε πολλα ακομη τροχαια που γινονται με εγκαταλειψη και δεν εξιχνιαζονται ποτε)? Με ενα ναι ή ενα οχι.
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Προφανως, χαμηλοτερη αποσο θα ηταν χωρις τις καμερες. Δεν καταλαβαινω παντως το σκεπτικο. Απτη μια δεν σας αρεσει να υπαρχει εγκληματικοτητα (η μηπως οχι?) απτην αλλη βγαζετε σπυρακια οταν ακουτε οτιδηποτε αφορα την καταπολεμηση της. Αν υπηρχαν καμερες στο σημειο του ατυχηματος, θα χρειαζοντουσαν μαρτυρες σημερα (οπως και σε πολλα ακομη τροχαια που γινονται με εγκαταλειψη και δεν εξιχνιαζονται ποτε)? Με ενα ναι ή ενα οχι. Κάμερα στο περιπολικό. Όπως κάνουν στο USA. Κάμερα στο φανάρι. Χρήση καμερών που υπάρχουν σε μαγαζιά, τράπεζες, οικίες κτλ μετά από σχετική άδεια. Όχι όμως να γεμίσουμε τον τόπο με κάμερες (που δεν θα δουλέψουν ποτέ εδώ. Π.χ. c4i).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Κάμερα στο περιπολικό. Όπως κάνουν στο USA. Και εκει πρεπει να υπαρχει καμερα. Αλλα πες οτι δεν ηταν περιπολικο αυτο που θα χτυπαγε την 20χρονη και ηταν ΙΧ. (βεβαια τοτε ο νικ δε θα ειχε ανοιξει τοπικ, τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι να ξανανοιξε παρομοιο τοπικ για ενα απο τα 100δες τροχαια με εγκαταλειψη στα οποια αναζητουνται απελπισμενα μαρτυρες). 1
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Και εκει πρεπει να υπαρχει καμερα. Αλλα πες οτι δεν ηταν περιπολικο αυτο που θα χτυπαγε την 20χρονη και ηταν ΙΧ. (βεβαια τοτε ο νικ δε θα ειχε ανοιξει τοπικ, τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι να ξανανοιξε παρομοιο τοπικ για ενα απο τα 100δες τροχαια με εγκαταλειψη στα οποια αναζητουνται απελπισμενα μαρτυρες). Ενημέρωσα το post μου.
Cossutius. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν καταλαβαινω παντως το σκεπτικο. Απτη μια δεν σας αρεσει να υπαρχει εγκληματικοτητα (η μηπως οχι?) απτην αλλη βγαζετε σπυρακια οταν ακουτε οτιδηποτε αφορα την καταπολεμηση της. Ο άνθρωπος απαντάει στον Κιλλικ και του λέει πως ακόμα και στο Λονδίνο που και να κλασεις σε παίρνουν χαμπάρι, υπαρχουν τέτοιες περιπτώσεις και εσύ το γυρνάς στο οτι δε θέλει τη καταπολέμηση του εγκλήματος. Προκατάληψη με τον συγκεκριμένο χρήστη να υποθέσω?? Σαφώς αν υπήρχε κάμερα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Αυτό ειναι δεδομένο. Δε χρειάζεται καν να το συζητάμε. Ακόμα ομως και σε τέτοια περίπτωση, πολλά μπορουν να συμβουν, όπως έχουν συμβεί στο παρελθόν σε άλλες Ευρωπαικές πόλεις. Fire ένα περιπολικό χτυπάει έναν άνθρωπο. Δεν ειναι κάτι καθημερινό. Αντίθετα συχνό είναι να χτυπάει άνθρωπο ένα οποιοδηποτε αυτοκίνητο. Η κάμερα ειναι λύση σε κεντρικούς δρόμους. Βέβαια για να βάλουμε κάμερες παντου, χρειαζόμαστε κεφάλαιο, και σας υπενθυμίζω οτι στη δεδομένη φάση, δε ξέρω αν έχουμε να πληρωσουμε συντάξεις. Κατά την άποψή μου, οι συχνές περιπολίες και το να κυκλοφορουν οι ΔΙΑΣ και το βραδυ, δινει αρκετές λύσεις. (από στόμα αστυνομικου τις προάλλες). Δυστυχώς μετά τις 7 το απογευμα, γίνεται πάρτυ, γενικά στο έγκλημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ο άνθρωπος απαντάει στον Κιλλικ και του λέει πως ακόμα και στο Λονδίνο που και να κλασεις σε παίρνουν χαμπάρι, υπαρχουν τέτοιες περιπτώσεις και εσύ το γυρνάς στο οτι δε θέλει τη καταπολέμηση του εγκλήματος. Προκατάληψη με τον συγκεκριμένο χρήστη να υποθέσω??Καταρχην δεν σου πεφτει λογος/δεν σε αφορα αν εχω προκαταληψεις με αλλους χρηστες. Οι αποψεις του νικ ειναι γνωστες (οπως και οι δικες μου φυσικα), τις εχουμε ξανασυζητησει (και για το θεμα των καμερων) αρα το σχολιο μου γινεται βαση οσων αποψεων εχουμε συζητησει παλαιοτερα. Χωρις καμια προκαταληψη, εκτος αν θεωρεις οτι το μνημονικο χαριν διευκολυνσης της συζητησης ειναι προκαταληψη και ειναι πιο ευγενες να ρωταω τον νικ σε καθε τοπικ ποια ειναι η αποψη του για τα μετρα ασφαλειας και μετα να προχωραω στον αντιλογο. Παρε λοιπον την firestarting τακτικη με την οποια προσπαθεις να αναψεις κοντρα εκ του μη οντος αναμεσα σε 2 ΑΛΛΟΥΣ χρηστες και μεινε οντοπικ. Η ειρωνεια ειναι οτι με το υπολοιπο μερος του ποστ δεν διαφωνεις με οσα υποστηριζω εδω και σε αλλα τοπικ ιδιως περι καμερων, αλλα απλως μου απαντησες με αυτην την παραγραφο για να μου πεις/υπενθυμισεις αν εχω κοντρα με τον νικ κι αυτος μαζι μου ξερωγω.
Cossutius. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ον τοπικ ειμαι αγαπητέ μου. Το θέμα ειναι πως βγάζεις ένα συμπέρασμα που δεν έχει καμία βάση πάνω σε αυτό που έγραψε ο άνθρωπος. Είναι απόλυτα λογικό να αναρωτηθεί ο εκάστοτε χρήστης, που στο καλό συμπεράνεις κάτι τέτοιο. Απαγορεύετε να συμμετάσχουμε στη συζήτηση? Τώρα που εξηγείς οτι απαντάς βάση προηγούμενων ποστ, σε άλλα θρεντ, καταλαβαίνουμε. Και σαφως και συμφωνω στα υπόλοιπα. Αλλα φαντάσου εγω να απαντουσα οπως εσυ σε κάποιον άλλο χρήστη, βγάζοντας ένα συμπέρασμα που δεν προκύπτει απο πουθενά? Τώρα που ειπες οτι προκύπτει απο άλλο θρεντ, τελειώνει το ζήτημα.
skiabox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό είναι το χειρότερο που επετεύχθη από τη 10ετία του 80 και μετά. Ακόμα και τώρα που πεθαίνουμε σιγά σιγά λόγω ανοργανωσιάς, θεωρούμε ότι είμαστε εξυπνότεροι από τους άλλους λαούς και ότι το γεγονός ότι οι άλλοι είναι 1000 χρόνια μπροστά είναι τυχαίο γεγονός. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που συναντάς όταν συνομιλείς με ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα λεφτά φυτρώνουν σε δένδρα και το μόνο που πρέπει να κάνει ένα κράτος είναι να τα μοιράζει.
black_widow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Κάμερες στη Γρηγορίου Λαμπράκη χρειαζόμαστε γιατί είναι γνωστό το θέμα με τους οδηγούς που παραβιάζουν το κόκκινο...
Adon1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 To θέμα είναι άλλο . Πες πως θές να βάλεις κάμερες , αλλά οι γνωστοί μας φίλοι δαγκώνουν/θα δαγκώσουν . Φίλη Τροχαία , φίλε Δήμε .. Βάλε τις κάμερες , αλλά δεν χρειάζεται να φωνάξεις " ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ " .... Βάλε τον Δήμο να κάνει πως αλλάζει τις λάμπες στα φανάρια , και βάλε απο κάτω το κουτάκι , κατάλληλα βαλμένο , χωρις τυμπανοκρουσίες .....
TO_PAIDI Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 πολλοι Κορυδαλλιώτες είμαστε εδώ.. Ντροπή και αίσχος στους "αστυνομικούς" .... 1
filipN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το κορίτσι αυτό, εχθές, σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε. δεν είχε σχεδόν καμία ελπίδα να επιβιώσει. Και την ίδια ώρα γράφατε ένα σωρό άσχετα πράγματα, για εγκληματικότητα, κάμερες, Ουτρέχτη κτλ; Κάνατε αντιπαραθέσεις στο προσκέφαλο ετοιμοθάνατου; «αιδώς Αργείοι!»
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας παραμένει βαριά τραυματισμένη η 20χρονη Πωλίνα Kελεμπεσιώτη. Χτυπήθηκε σοβαρά από περιπολικό στις 3.15 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλλό, ενώ - σύμφωνα με μαρτυρίες - επιχειρούσε να περάσει πεζή στο απέναντι πεζοδρόμιο, πιθανότατα όχι από διάβαση με φανάρι. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν φιλικά πρόσωπα της κοπέλας, ο οδηγός του περιπολικού - ο οποίος παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και κατόπιν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο - φέρεται να παραβίασε το κόκκινο. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τη σχετική προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού. Την ίδια ώρα, τόσο η οικογένεια, όσο και φίλοι της άτυχης κοπέλας - που κατά το προηγούμενο διάστημα έκανε την πρακτική της στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ήταν μέλος θεατρικής ομάδας - αναζητούν με διαρκείς εκκλήσεις τους μέσω Διαδικτύου περισσότερες πληροφορίες από διερχομένους από το σημείο του ατυχήματος οδηγούς ή πεζούς. Καλά απ τη μια λένε οτι η κοπέλα πιθανόν πέρασε απο σημείο χωρις φανάρι και απ την άλλη οτι το περιπολικο παραβιασε σηματοδότη? Ασε που τελικά ο οδηγός έμεινε κανονικά και δεν εγκατέλειψε τη κοπέλα. Πέπλο μυστηρίου οπως λένε και πολλά ΜΜΕ.
kuzko21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καμια σχεση δεν εχει η αντιπαραθεση αποψεων και ο διαλογος με το εαν θα επιβιωσει η κοπελα. Δυο διαφορετικα πραγματα.Εντελως. Σαφως το περιστατικο προκαλει θληψη αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου φανταζομαι οτι δεν θα μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου , μιας και πλεον ενα τροχαιο δυστυχημα ειναι φαινομενο καθημερινο.Οπως ενας βιασμος.Οπως ενας θανατος απο ναρκωτικα. Οποτε η ντροπη που αναφερεις μαλλον πρεπει να ειναι δικια σου που θεωρεις οτι οι υπολοιποι κανουμε παρτυ πανω απο την κοπελα προσπαθωντας να πασαρεις μια πολιτικα σωστη βλακεια που σκεφτηκες μονος σου. Καλως-κακως το περιστατικο ειναι μακρινο για τους περισσοτερους το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει κανεις να κατανοησει τον πονο της οικογενειας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα