Προς το περιεχόμενο

Αγορά RAM


Athenian2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να αναβαθμίσω λίγο το σύστημά μου αυξάνοντας τη RAM του υπολογιστή και έχω μερικές ερωτήσεις.

Έχω αυτή τη μητρική μου την είχε δώσει ένας φίλος και δεν έχω όλες τις πληροφορίες. Έχει χώρο για 2 μνήμες μόνο και σκέφτομαι να βάλω 2 DDR3 των 4gb. Το θέμα είναι αν το υποστηρίζει η μητρική μιας και αν καινούριας τεχνολιγίας είναι φτηνιάρικη.

 

Στην σελίδα λέει πως μπορεί να επεκταθεί η μνήμη μέχρι 16gb(2 x DIMM, Max. 16GB, DDR3 1333/1066 Hz Non-ECC, Un-buffered Memory) και αυτό είναι το θέμα. Μου κάνει λίγο φτηνιάρικη η μητρική για 16gb(πληροφοριακά θέλω βοήθεια εδώ μιας και δε θα βάλω 16)..

Τέσπα εδώ είναι που θέλω τη γνώμη σας και επίσης να μου προτείνεται όπως είπα και παραπάνω 2 συμβατές RAM των 4gb.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ASUS λέει ότι υποστηρίζει άρα ισχύει.

 

Θα πρότεινα μια από τις παρακάτω μια και υποστηρίζει και dual channel οπότε θα αποκτήσεις ένα boost στην ταχύτητα. Επίσης θα πρότεινα να έχουν και επένδυση αλουμινίου όπως οι παρακάτω για την θερμοκρασία.

 

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-211=1&filter-203=1&filter-194=1&filter-207=1&filter-5726=1

 

Αν θες λίγο πιο φθηνές βγάλε την επιλογή dual channel απο πάνω. Ψάξε και σε αλλα site και άλλες εταιρίες αν και η corsair είναι όνομα.

 

 

ΥΓ

Η μητρική αυτη είναι micro-ATX που σημαίνει ότι είναι πιο μικρή απο τις normal ATX. Οπότε πρόσεχε το κουτι σου να την υποστηρίζει, συνήθως υποστηρίζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...