Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω ραμ σε ενα παλιο acer aspire 1360 για απλη χρηση ιντερνετ και skype. Η ραμ που εχει επανω το λαπτοπ ειναι μονο 256ΜΒ. Η αναβαθμιση που δεχεται ειναι εως 2GB.

Η μνημη που παιρνει ειναι DDR-333Mhz-CL2.5 PC2700.

Εψαξα για μνημες και βρηκα μερικες αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατες και στο PC1.gr που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου εγγυηθουν οτι θα τις αναγνωριζει το λαπτοπ.

Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο το CL2.5 που γραφει επανω η ραμ που φοραει τωρα το λαπτοπ?

Γιατι αυτες που βρηκα εγω γραφουν CL3 και οχι 2.5. Παιζει ρολο αυτο στο αν θα ειναι συμβατες?

Σε ενα site βρηκα μνημες που μαλλον θα ταιριαζουν γιατι γραφει και τα μοντελα των λαπτοπ που αντιστοιχουν αλλα ειναι "ανακατασκευασμενες" και εχουν μονο ενα ετος εγγυηση http://www.laptop-parts.gr/Laptop-Memory/1GB-LAPTOP-RAM-MEMORY-MNHMH-333MHZ-PC2700-DDR1-SODIMM.htm.

Τι θα πει ανακατασκευασμενες μνημες :unsure: ?

Τι να αγορασω για να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει η δουλεια ?

Δημοσ.

Δες το παρακάτω για τι είναι ακατασκευασμενο.

Το προϊόν είναι ανακατασκευασμένο (Refurbish)

Συχνές Ερωτήσεις :

Τι Είναι τα Προϊόντα Refurbish ?

Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί το Λιγότερο για 6Μήνες και το Περισσότερο για 4 Χρόνια.

Έχουν Εγγύηση τα Refurbish ?

Μείνετε Ήσυχοι διότι η εταιρία μας δεσμεύεται προσωπικά να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα ή ακόμη και το προϊόν χωρίς καθυστερήσεις και χρονοβόρες διαδικασίες. Απλά Ενημερωτικά τα Refurbish που εμπορευόμαστε έχουν ποσοστό βλαβών 5 τοις Χιλίοις ( Προσπαθούμε να το εξαλείψουμε ) . Για την Cosmodata εδώ και 21 Χρόνια η εγγύηση και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι 1η μας προτεραιότητα.

Τα Refurbish είναι προϊόντα που έχουν χαλάσει και επεστράφησαν στην Αντιπροσωπεία ?

Τα Refurbish είναι προϊόντα που ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει πρόβλημα ΠΟΤΕ. Συνεπώς ΔΕΝ είναι επισκευασμένα, είναι απλά προκατεχόμενα. Η αρχή της εταιρίας μας είναι να εμπορεύεται ΜΟΝΟΝ εγγυημένο εξοπλισμό που θα σας κάνει χαρούμενους και ΔΕΝ θα σας βάλει σε δυσάρεστες περιπέτειες.

Γίνεται κάποιος έλεγχος στα Refurbish ?

Η Εταιρία μας Φροντίζει να προβεί σε όλους τους απαραίτητους Τεχνικούς Ελέγχους όπως επίσης και να περιποιηθεί τα προϊόντα έτσι ώστε να φτάσουν στα Χέρια σας 100% Εγγυημένα και Αξιόπιστα από Λειτουργικής Άποψης και στην καλύτερη Δυνατή εξωτερική Κατάσταση.

Σε τι κατάσταση θα είναι το προϊόν μου ? Θα έχει χτυπήματα η φθορές ?

Η Εταιρία μας θέτει υψηλά Standard πριν προβεί σε κάποια αγορά. Συνεπώς προμηθευόμαστε προϊόντα που είναι σε καλή κατάσταση και ΔΕΝ φέρουν έντονες φθορές ή σημαντικά χτυπήματα. Γενικός το κριτήριο είναι το πώς θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να είναι ένα προϊόν που θα αγοράζαμε προσωπικά συνεπώς Δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Όσο αναφορά για τη μνήμη που ποσταρες κάνει. Η διαφορετική CL δε θα σου δημιουργήσει προβλήματα, είναι ένα χαρακτηριστικό της μνήμης που όσο πιο χαμηλό είναι τοσο καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...