Προς το περιεχόμενο

Αγορα M-Audio Studiophile AV40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να αγορασω καινουρια ηχεια. Δε ξερω σχεδον τιποτα απο επιλογη καλων ηχειων , απλα θελω καποια για να ακουω μονο μουσικη. Το μπατζετ ειναι περιπου 120 ευρω.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το ηχεία απλά δεν αρκεί.Υπάρχουν ηχεία για surround 5.1 πχ,ηχεία για αρκετά μεγάλη ισχύ,ηχεία τύπου στούντιο (με καλή ευκρίνεια) τα οποία όμως προυποθέτουν και μία κάρτα ήχου σοβαρή,και όχι onboard!Oπότε πές μας περίπου τι χρειάζεσαι.Για να ακούς πάντως απλά μουσική έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις τόσα χρήματα!

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα. Τα συγκεκριμένα ηχεία τα έχω εδώ και 3 χρόνια και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Συγκεκριμένα τα χρησιμοποιώ με μια εξωτερική usb κάρτα ήχου behringer (http://www.behringer.com/EN/Products/UCA202.aspx)

Εφόσον θέλεις να ακούς μουσική τα ηχειάκα αυτά είναι εξαιρετική επιλογή στα χρήματα τους και σίγουρα καλύτερα από οποιοδήποτε ηχεία τύπου 5.1 της πλάκας (logitech κτλ.), τα οποία είναι κυρίως για να λες ότι έχεις πολυκάναλα ήχο και να κάνεις θόρυβο...

Έχε υπόψιν ότι τα ηχεία αυτά είναι τύπου monitor. Δηλαδή σκοπεύουν να αποδίδουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκρίνεια τη μουσική και χρσησιμοποιούνται και για ερασιτεχνικό studio recording. Δηλαδή δεν έχουν τονισμένα μπάσα και πρίμα για να εντυπωσιάζουν όπως αρκετά άλλα "ηχεία" για pc...

Βέβαια να θυμάσαι ότι τα συγκεκριμένα είναι από τα εισαγωγικά μοντέλα της maudio και υπάρχουν και πολύ (έως και πάρα πολύ...) πιο ακριβές επιλογές στην κατηγορία των monitor ηχείων!

Τέλος, γενικά πιστεύω ότι εφόσον θέλεις να ακούς πραγματικά μουσική και δεν μπορείς να ανέβεις πολύ οικονομικά με ξεχωριστό ενισχυτή+ ηχεία τότε τα ηχειά τύπου monitor για pc είναι μονόδρομος. Και αυτά μέχρι τα 120€ είναι από τα καλύτερα.

p.s. Σχετικά με την καλύτερη κάρτα ήχουν αν και εγώ δε χρησιμοποιώ την onboard θα σου έλεγα ότι δεν είναι και εντελώς απαραίτητη μιας και δε θα ακούσεις καμία τρομακτική διαφορά (κυρίως αν χρησιμοποιείς mp3 και όχι flac κτλ.)

Δημοσ.

Μαλιστα. Οποτε θα παρω αυτα. Για το γερμανικο amazon δε ξερω τι παιζει. Εχει δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα?

Ισως αργοτερα να παρω και μια καρτα ηχου αν βεβαια αξιζει . Με τα flac αρχεια θα υπαρχει αισθητη διαφορα?

Δημοσ.

p.s. Σχετικά με την καλύτερη κάρτα ήχουν αν και εγώ δε χρησιμοποιώ την onboard θα σου έλεγα ότι δεν είναι και εντελώς απαραίτητη μιας και δε θα ακούσεις καμία τρομακτική διαφορά (κυρίως αν χρησιμοποιείς mp3 και όχι flac κτλ.)

Αυτό θα θελα να πω κι εγώ. Έχω κι εγώ τα ηχεία αυτά και αρχικά τα είχα με μια onboard. Μετά αποφάσισα να πάρω και την m-audio audiophile 24/96. Φοβερή διαφορά δεν είδα ούτε εγώ. Τα ηχεία καλά είναι, αλλά είναι τόσα πολλά που πρέπει να συντρέχουν για να ακούς καλό ήχο που για pc δεν ξερω αν αξίζει και τόσο (ηχογράφηση, ποιο΄τητα αρχείου, καλώδια, τοποθέτηση στο χώρο κτλ)

Δημοσ.

Εγω παλι θα σου προτεινω πριν βιαστεις να παρεις οτιδηποτε να πας να ακουσεις καποια.Οπως σωστα προανεφεραν οι αλλοι φιλοι τα ηχεια τυπου monitor ειναι σχετικα flat διοτι προοριζονται για συγκεκριμενη χρηση και ισως να μην σου αρεσει ο ηχος που βγαζουν.

Αν εισαι αυτο που λεμε μεσος ακροατης με consumer ηχειακια θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και πολυ πιο οικονομικα - αληθεια για το φιλο που λεει οτι τα Logitech ειναι "της πλακας" ποιο 2.1 σετακι βγαζει ηχο οπως το Ζ523 και κοστιζει 60€?

Ουτε καρτα ηχου θα χρειαστεις αν η χρηση που κανεις ειναι απλη ακροαση, gaming, ταινιες, κτλπ Ακομη και η on-board της μητρικης σου σε καλυπτει απολυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορω να  ακουω,τα ηχεια που εχω. τα z523 τα εχω ακουσει , τριζουν. Θελω αξιοπρεπη ηχο.

Εχω αυτα τα ηχεια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500717

και αυτα : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501676    Δε μπορω να τα ακουω, θελω αξιοπρεπη ηχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...