Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Gigabyte Z77


Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτιαξα ένα καινούριο σύστημα με μια Gigabyte Z77 έναν 3570 σε ένα παλιό κουτί HAF που είχα με ένα Corsair 750 τροφοδοτικό.

Έχω το εξής θέμα: Μόλις ανοίξω το ρεύμα στο τροφοδοτικό, από το κουμπί που έχει πάνω του, αυτόματα ξεκινούν στο φουλ όλοι οι ανεμιστήρες, και αυτοί που είναι πάνω στην ΜΒ. Πατώντας το κουμπί του κουτιού, οι ανεμιστήρες ρίχνουν της ταχύτητα τους στα φυσιολογικα.

ΜΕτά από αυτό συνήθως ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Κάποιες φορές κολλά στο Bios και θέλει restart για να στρώσει. Αν μπει στα Windows κανένα πρόβλημα, είναι σταθερότατος και μέχρι και bios update έκανα χωρίς πρόβλημα.

Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο πρόβλημα. Συνήθως σε βραχυκύκλωμα, ανάφουν μόνο οι ανεμιστήρες. Πιστεύω όρι φταίει η ΜΒ, αλλά πριν την πετάξω από το παράθυρο θα ήθελα και την άποψη σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά το button του Start ? βγαλτα όλα ( led reset on/off speaker) και δες αν θα ξεκινήσει η μητρική ανάβοντας μόνο το τροφοδοτικό. επίσης κοίτα αν έχεις βάλει σωστά τους αποστάτες μεταξύ μητρικής κ κουτιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ σωστα!Κανε οτι σ ειπε ο moviemakergr και αν δεν εχεις αποτελεσμα τοτε φταιει η mobo κατα πασα πιθανοτητα.Αν εχεις εγγυηση θα στην αλλαξουν. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...