crowgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εχω μια γάτα και πρόσφατα κόλλησε ψηλούς (προφανώς από τα γενετικά όργανα έγινε γιατί έχει μια φούντα που δεν λέει να πέσει)<br><br> Προσπαθώ να της βάλω το κολάρο για τα παρατσιτα και δεν κάθετε. Στον γατο μου δεν είχα πρόβλημα. Λέτε να πάρω σε μορφή υγρού σπρέι καλύτερα, η θα το συνηθίσει;; Γιατί φοβάμαι μην προσπαθεί να το βγάλει και μπλεχτεί:-#
brickoman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι ο μόνος που κατάλαβε άλλο από τον τίτλο; 26
g_alkis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Βρε βάλτην κάτω και εξήγησέ της το όνειρο 3
gatokoritso Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 οχι ρε φιλε δεν βαζουμε τετοιους τιτλους στο ινσομνια.. 1
fylatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 gatokoritso, πρόσεχε μην σε βάλει και σένα στο μάτι μόνο. http://www.youtube.com/watch?v=EPOMtAwnmbA 3
sabotaz1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πιεσε την λιγο.Να της το βαλεις μαλακα και θα συνηθισει.Η αρχη ειναι δυσκολη
panos_90 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπάρχουν πονηρές προτάσεις αλλά πονηρά μυαλά 4
kalogeros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εχω μια γάτα και πρόσφατα κόλλησε ψηλούς (προφανώς από τα γενετικά όργανα έγινε γιατί έχει μια φούντα που δεν λέει να πέσει)<br><br> Προσπαθώ να της βάλω το κολάρο για τα παρατσιτα και δεν κάθετε. Στον γατο μου δεν είχα πρόβλημα. Λέτε να πάρω σε μορφή υγρού σπρέι καλύτερα, η θα το συνηθίσει;; Γιατί φοβάμαι μην προσπαθεί να το βγάλει και μπλεχτεί:-# Πάλι καλά που δεν κόλλησε κοντούς, γιατί κρύβονται ανάμεσα στις τρίχες και δεν φαίνονται με τίποτα. 25
santana99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο τίτλος μπήκε επίτηδες παιδιά...είναι too much για καταλάθος
noob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Crowgr θα σε ρωτήσω ευθέως.. Μιλάς με γρίφους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις