Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μια ερωτηση που εχω,ποσο μπορει να ζησει ενας υπολογιστης?Εχω το παλιο μου pc εδω κι 7 χρονια κι με ζορι ανοιγει ή κι καμια φορα ποτε δεν ανοιγει αυτο ειναι νορμαλ για 7 χρονια?
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εγώ φίλε μου έχω ένα Pc 13 χρονών.πηγαίνει σφαίρα.παίζει μέχρι και Call of duty 2 σε high settings. θέλει προσοχή όπως τα μωρά.χαχαχαχ.να το καθαρίσεις καλά.να του περάσεις πάστες καινούριες.να του αλλάξεις την μπαταρία από τα bios και να του κάνεις ένα format.και θα είσαι πρώτος.θα δεις
Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι 14 χρονων κι δεν ξερω πολλα απο pc ποσο κανει μια παστα για pc κι η μπαταρια bios?
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 το 14 δεν μου λέει κάτι. εσείς οι 14χρονοι και όλα τα σημερινά παιδιά είστε σαίνια.μπες σε κάποιο site.πχ πλαισιο,eshop,msystems.κάπου τέλοσπαντων και ψάξε για θερμοαγώγιμη πάστα.να επιλέγεις πάντα arctic silver ή arctic mx2.είναι από τις καλύτερες πάστες.όσο για μπαταρίες έχουν όλοι.περίπτερα,μαγαζιά με ηλεκτρολογικά,σούπερ μάρκετ.βγάλε την μπαταρία να την έχεις μαζί σου.είναι τον 3.5V.τώρα όσο αφορά την τοποθέτηση της πάστας στον επεξεργαστή θα βάλεις 2-3 φορές μικρές δόσεις(όχι υπερβολές) και θα το απλώσεις ομοιόμορφα σε όλο τον επεξεργαστή με μία κάρτα.με κάτι τελοσπάντων που σε βολεύει.θα πρέπει πρώτα όμως να έχεις καθαρίσει καλά τον cpu και την ψήκτρα από την παλιά την πάστα 1
skfn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Διάφοροι τρόποι για να απλώσεις τη πάστα . Διάλεξε .... http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4
gamer hd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ενας απλος τροπος ειναι να βαλεις μια σταλιτσα 3 ρυζια περιπου και θα εισαι οκ , οχι σαν ενα φιλο μου που εβαλε ολο το σωληναριο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ,θα δω αλλα καθε ποσο πρεπει να αλαζω παστα στην καρτα γραφικων κι στον Επεξεργαστη???
gamer hd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Στον επεξεργαστη μιας και δεν κανεις απαιτιτικη χρηση 2 χρονια στην καρτα 4 αλλα το κανεις οποτε δεις οτι το θελει ο υπολογιστης σου βασικα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Την παστα αυτη πρεπει να την βαζω μονο στον επεξεργαστη κι την καρτα γραφικων δεν χριαζεται καπου αλλου?
gamer hd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Οχι , αντε σε καμια πολυ σπανιαααα περιπτωση σε north bridge Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
AiWaaa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Τι του λέτε μωρέ του παιδιού. Καλύτερα να βρεις ενα φιλαράκι σου που ξέρει γιατι αν το πειράξεις μόνο σου ίσως κανεις καμια ζημιά. Πρώτα απο όλα αφου δεν ξέρεις πολλά απο υπολογιστές ένας υπολογιστής για να είναι σε φόρμα θέλει τακτικα να "καθαρίζεις" το λειτουργικο του απο άχρηστα αρχεία ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα να έχει τους τελευταίους οδηγους σε όλα τα υποσυστήματα του και έπειτα να καθαρίζεις συχνά το κουτάκι απο σκόνη και όποτε χρειάζεται να γίνεται αλλαγή θερμοαγώγιμης οπου θα κρατάει κρύο τον υπολογιστή σου. Ακόμα να ξέρεις οτι ναι μεν μπορεί να στέκεται και να εργάζεται πλάι σου για χρόνια αυτο δεν σημαίνει όμως οτι μπορεί να ανταποκρίνεται σε ότι του πεις πχ νεα παιχνίδια βαριά προγράμματα πολλές εργασίες απαιτητικές ταυτόχρονα κτλ. Το θέμα είναι τι κάνεις εσυ προσωπικά με τον υπολογιστή σου πχ για ιντερνετ και σερφαρισμα ακόμα και ένας υπολογιστής 10 χρονων θα ανταποκρίνεται καλά αν όμως του βάλεις ένα νεο παιχνίδι η ενα βαρυ πρόγραμμα εκει θα "κολλώσει" Και για να τελειώνω εσυ απο τον υπολογιστή σου τι θες ? 1
gamer hd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 +1 aiwa. Κοιτα μπορει να βαλεις αρχικα μια σκουπα να βγαλεις τα χοντρα μετα παρε μια μπατονετα σιγα σιγα . Στα windows κατεβασε το ccleaner θα δεις διαφορα παντως Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εγώ θέλω να πω μόνο αυτό στο φίλο μας τον Greece12.είσαι πιτσιρικάς και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθεις κάποια πράγματα.να κάνεις τα πάντα μόνο σου ώστε να μάθεις κιόλας.κι αν κολλάς σε κάτι μας στέλνεις εδώ και σε συμβουλεύουμε.όπως για παράδειγμα σου έστειλε ο φίλος παραπάνω το βιντεάκι με το πως να βάζεις την πάστα.δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις.το ίντερνετ για αυτό είναι.με σωστή χρήση του μαθαίνεις πολλά.πίστεψε με 1
Zergoulini Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ενας απλος τροπος ειναι να βαλεις μια σταλιτσα 3 ρυζια περιπου και θα εισαι οκ , οχι σαν ενα φιλο μου που εβαλε ολο το σωληναριο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Εβαλε ολο το σωληναριο? LOL Και μετα τι εγινε? Τα πασαλιψε ολα μεσα?
gamer hd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ενας απλος τροπος ειναι να βαλεις μια σταλιτσα 3 ρυζια περιπου και θα εισαι οκ , οχι σαν ενα φιλο μου που εβαλε ολο το σωληναριο Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Εβαλε ολο το σωληναριο? LOL Και μετα τι εγινε? Τα πασαλιψε ολα μεσα? Καηκε ο υπολογιστης , τωρα αν ηταν μητρικη η επεξεργαστης θα σε γελασωΑποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα