Προς το περιεχόμενο

**WaterCooling Project By Thanoucos**

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλησα με το Coldzero τελικα μπαινει ενα κομματι ακομα απο πανω το οποιο μου το εστειλε χωρις τρυπες.

Θα στειλει αλλο μου ειπε.

Btw, αν δε το θες, στειλε μου ενα πμ να το παρω. Αν παλι το κρατησεις, το αφηνουμε.:) Στη φωτο πανω φαινεται να το εχεις προσαρμοσεις παντως.:P

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

7 μήνες για να βάλει υδροψυξη;;;; ΜΟΝΟ;;;;

Θέλω κι εγώωωωω.... Και άλλους 12 για φωτισμένα φουρφουρια.

Δεν μιλάμε μόνο για νερά... Αλλά για ολόκληρη μετατροπή κουτιου... Για ξεκινά εσυ να μοντάρισμα κάτι σωστά και μελετημένα και έλα να μου πεις πόσο καιρό θα σου πάρει.
Πλάκα έκανα τι τσαντιζεσαι; Το ξέρω ότι παίρνει πολύ καιρό επειδή είναι custom. Πιστεύω ότι και ο Θάνος θέλει να τελειώσει γρήγορα να το απολαύσει.
Δημοσ.

Btw, αν δε το θες, στειλε μου ενα πμ να το παρω. Αν παλι το κρατησεις, το αφηνουμε. :) Στη φωτο πανω φαινεται να το εχεις προσαρμοσεις παντως. :P

Δεν μου έστειλε όλο το lightbox αλλά μόνο το πάνω κομμάτι.

Το παλιό το κομμάτι που ήταν χωρίς τρύπες το κράτησα στην άκρη γιατί μου ήρθε ιδέα πως να το χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

Ήρθαν και τα τελευταία πράγματα και ήρθε η στιγμή να τελειώσω το project που τόσο καιρό περίμενα.

5l8c.jpg
gi6f.jpg
wpxg.jpg
6an6.jpg
hfz2.jpg
eazt.jpg

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που παρακολουθούσαν το project  τον Doc1355 και την Karmen1983 για την βοήθεια τους και τις συμβουλές τους και το Γιάννη από το Eworld για την άψογη συνεργασία.
Σορρυ για τις χάλια φωτογραφίες,  μόλις η κάμερα μπαίνει σε εσωτερικό χώρο δεν βγάζει καλές.

• Like 21
Δημοσ.

Μπραβο Θανο πολυ ομορφο αποτελεσμα φιλε.

Να το χαρεις και καλα καψιματα,καλοριζικο φιλε!!!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μαγικο !! Φιλε μια ερωτηση αν δεν ειναι κοπος μπορεις να μου πεις πως περασες εκανες την συνδεσμολογια των ρακορ στο πατωμα ? Δεν μπορουσε να περασει απλα απο εκει ο σωληνας? ( Συγνωμη που χαλαω το ποστ με χαζες ερωτησεις )

Δημοσ.

Μπράβο και πάλι μπράβο σου Θάνο πολύ καλό αποτέλεσμα φίλε μου καλορίζικο και να το χαρείς

Sent from my iPhone 5

• Like 1
Δημοσ.

Μαγικο !! Φιλε μια ερωτηση αν δεν ειναι κοπος μπορεις να μου πεις πως περασες εκανες την συνδεσμολογια των ρακορ στο πατωμα ? Δεν μπορουσε να περασει απλα απο εκει ο σωληνας? ( Συγνωμη που χαλαω το ποστ με χαζες ερωτησεις )

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :) 

Μπορούσε να περάσει απλά δεν θα φαινόταν ωραίο κατά την γνώμη μου.

Έβαλα fillport.

Δημοσ.

Καλορίζικο Θάνο και καλοδουλευτο!!! Άμα βρεις τους 7 μήνες που λέγαμε ελεύθερο χρόνο φτιάξε ένα και για μένα :Ρ

Ευχαριστώ.

Αλλά δεν είναι μόνο 7μηνες είναι πολύ παραπάνω που πρέπει να ψάχνεσαι και να διαβάζεις.

Δημοσ.

Απίστευτο άξιζε την αναμονή το αποτέλεσμα συγχαρητήρια για την καλή δουλειά! Μια ερώτηση η ταινία με τα led πάνω από που την πήρες? Είναι uv η όχι? Πάντως κρίμα που δεν μπορείς να βγάλεις καλύτερες φώτο γιατί αυτές σίγουρα αδικούν το αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...