Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πλάκα κάνω...Εντάξει ρε παιδιά ας μην δουλευόμαστε. Τα 8 τα έχουν όσοι θέλουν κάτι καινούριο από design στον υπολογιστή τους και για να έχουν "το πιο καινούριο" software που υπάρχει. Όλα τ'άλλα είναι για κουβέντα να γίνεται. Δεν θα πορωθούμε ούτε θα τσακωθούμε κιόλας για τα 7 ή τα 8! Δεν σημαίνει όμως ότι οι υπόλοιποι αρέσκονται στις αρχαιολογίες όπως λέτε τα 7. Πιστεύω πως θέλεις να το ακούσεις, και για αυτό στο λέω: BULLSHI*. Φαίνεται πως δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα και λες αυτά που νομίζεις και δεν ξέρεις σαν πραγματικότητα. Ήμουν πολύ κατά τον Win8 με την νέα εμφάνιση τους. Έκανα όμως εγκατάσταση σε 2/3 PC από γνωστούς που τα ζητήσατε. Και είδα μεγάλη διαφορά σε σχέσει με Win7 και τεράστια διαφορά σε σχέσει με WinXP & (S)Vista. Η μεταφορά αρχείων 35GB από Win7 στον Εξωτερικό μέσου Network: 1 ώρα και 20 λεπτά. Επαναφορά των δεδομένων από τον Δίσκο μέσου Network στον ίδιο υπολογιστή αλλά με Win8: 50 Λεπτά. Τα έβαλα στον δικό μου υπολογιστή (Win7), βλέπω βελτίωση στην απόδοση τον Games (π.χ. FPS από 55 στα 65 με τα ίδια Settings) Στην ταχύτητα άνοιγμα Photoshop / QuarkXpress κλπ. Επίσης βλέπω και διαφορά στο Internet. Έχω Win8 account. Κάθομαι σε έναν ΞΕΝΟ υπολογιστή με Win 8. Κάνω login, και έχω της ρυθμίσεις μου, τα αρχεία μου (Skydrive / Dropbox) και κάνω την δουλεία μου. Συνεργασία με το ΧΒΟΧ360. Για Gamers - ΘΕΪΚΟ! Άσχετα από της επιπλέον δυνατότητες που μας δίνουν κάποιο νέα tools και apps. Δεν πρέπει ούτε υποχρεώνεται κανένας να τα βάλει. Αν θέλει να δουλεύει και Windows 95 ή 3.11 ας το κάνει. Αλλά να μη λέμε και ότι νάνε, επειδή δεν ξέρουμε. Και εγώ συνιστούσα σε όλους να τα βάλουν μέχρι τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ με 30 ευρούμπες... Και όλοι είναι υπέρ ευχαριστημένοι.
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δίνουν 10 fps στα παιχνίδια τα 8; ή μάλλον στη περίπτωση που ανέφερες +18% ??? Αυτό δε γίνεται
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δίνουν 10 fps στα παιχνίδια τα 8; ή μάλλον στη περίπτωση που ανέφερες +18% ??? Αυτό δε γίνεται Check it out. Resource Management does it right.
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Για ποιο παιχνίδι λες; όσα benchmark έχω δει που συγκρίνουν τα 2 λειτουργικά στα παιχνίδια δίνουν περίπου τα ίδια
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Για ποιο παιχνίδι λες; όσα benchmark έχω δει που συγκρίνουν τα 2 λειτουργικά στα παιχνίδια δίνουν περίπου τα ίδια Mass Effect 3, LoL, SWTOR απο 5 μέχρι 10 fps διαφορά είχα. Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να ήταν καμία εσωτερική ρύθμιση τον Windows 7 μου λίγο αλλιώς, αλλά δεν άλλαξα τίποτα εγώ εκτός Driver & Win 8 εννοείτε.
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 http://www.tomshardware.com/reviews/windows-8-gaming-performance,3331.html
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρω τα έχω δει και εγώ. Γιατί να πω ψέματα; ΒΤW είναι από τον Οκτώβριο το test αυτό που δείχνεις.
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δε σου λέω ότι λες ψέματα, αλλά δε κερδίζονται έτσι τα frames , εδώ με drivers ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δε βλέπουμε τέτοιες αυξήσεις ενδεχομένως είχες και παλιότερους drivers και με τα 8 έβαλες νέους
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δε σου λέω ότι λες ψέματα, αλλά δε κερδίζονται έτσι τα frames , εδώ με drivers ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δε βλέπουμε τέτοιες αυξήσεις<br><br> ενδεχομένως είχες και παλιότερους drivers και με τα 8 έβαλες νέους Θα σου στείλω μια σελίδα μετα που το αναφέρει για κάρτες ATI. Sent from my iPhone using Insomnia http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2762776
sdfun Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω πως θέλεις να το ακούσεις, και για αυτό στο λέω: BULLSHI*. Φαίνεται πως δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα και λες αυτά που νομίζεις και δεν ξέρεις σαν πραγματικότητα. Ήμουν πολύ κατά τον Win8 με την νέα εμφάνιση τους. Έκανα όμως εγκατάσταση σε 2/3 PC από γνωστούς που τα ζητήσατε. Και είδα μεγάλη διαφορά σε σχέσει με Win7 και τεράστια διαφορά σε σχέσει με WinXP & (S)Vista. Η μεταφορά αρχείων 35GB από Win7 στον Εξωτερικό μέσου Network: 1 ώρα και 20 λεπτά. Επαναφορά των δεδομένων από τον Δίσκο μέσου Network στον ίδιο υπολογιστή αλλά με Win8: 50 Λεπτά. Τα έβαλα στον δικό μου υπολογιστή (Win7), βλέπω βελτίωση στην απόδοση τον Games (π.χ. FPS από 55 στα 65 με τα ίδια Settings) Στην ταχύτητα άνοιγμα Photoshop / QuarkXpress κλπ. Επίσης βλέπω και διαφορά στο Internet. Έχω Win8 account. Κάθομαι σε έναν ΞΕΝΟ υπολογιστή με Win 8. Κάνω login, και έχω της ρυθμίσεις μου, τα αρχεία μου (Skydrive / Dropbox) και κάνω την δουλεία μου. Συνεργασία με το ΧΒΟΧ360. Για Gamers - ΘΕΪΚΟ! Άσχετα από της επιπλέον δυνατότητες που μας δίνουν κάποιο νέα tools και apps. Δεν πρέπει ούτε υποχρεώνεται κανένας να τα βάλει. Αν θέλει να δουλεύει και Windows 95 ή 3.11 ας το κάνει. Αλλά να μη λέμε και ότι νάνε, επειδή δεν ξέρουμε. Και εγώ συνιστούσα σε όλους να τα βάλουν μέχρι τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ με 30 ευρούμπες... Και όλοι είναι υπέρ ευχαριστημένοι.
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το "bullsh..." δεν το σχολιάζω. Εύχομαι όμως μέσα στα νέα tools και apps, να υπάρχει και κάτι για εκμάθηση Ορθογραφίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα Γερμανία, δεν πείγα ελληνικό σχόλιο και ότι ξέρω το έχω μάθει μόνος ;)Sent from my iPhone using Insomnia
sdfun Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ανακαλώ.Τέλος.Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε θίξω και μπράβο σου τότε για τα Ελληνικά σου. Απλά δεν μου άρεσε το "bullshit".Τελοσπάντων.Δεν θα φαγωθούμε για τα windows.Ο καθένας έχει ό,τι τον βολεύει. Καλό βράδυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θες σε παρακαλώ να μου πεις 2-3 χρήσιμα features? Ευχαριστώ για μένα? το feature που ανέφερα πιο πάνω για τις multiple οθόνες, το ότι μπορείς πλέον να κάνεις pause το copy/cut-paste, το ότι μπορείς να κάνεις mount image file (πχ iso), το synchronize των win8 σε όλα τα PC που έχεις, το ακόμα καλύτερο search, ο καινούριος task manager... άλλα χρήσιμα είναι το refresh ή reinstall windows, το hybrid boot/shutdown, το storage spaces, windows to go κι μερικά άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό... μέχρι και τα καινούρια windows keyboard shortcuts είναι χρησιμότατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα