Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα το παρακατω αρθρο

Ἐχετε μαγνητάκια στο ψυγείο σας; Κι εγώ είχα…
Τα είχα διαλέξει ένα ένα…
Μικρά και όμορφα κι όλα αυθεντικά με φιγούρες του Disney,για να κοσμούν το inox ψυγείο μου..
Και λέω ”είχα” γιατί πια δεν είναι εκεί..
Ούτε και τα δικά σας θα είναι,μόλις τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου…

ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και την άλλη με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλούς διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένους στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.
Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα  ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τρόφιμα από τους μαγνήτες είχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ότι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλεκτρική οικιακή συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λόγω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε υποψία ότι είναι επιβλαβής.

Αλλά είναι θανατηφόρoς.

Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμέσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Καθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA – ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημίου.
Camino del Pozuelo s / n, 16071 – Cuenca – Ισπανία

ισχυει ?

Δημοσ.

ε για να το λενε τοσα ονοματα και ατομα του χωρου της επιστημηες μαλλον ναι.

Η πλακα ειναι οτι ποτε δεν εβαλα μαγνητακι εγω και τσαντιζομουν οταν μπορουσα να χα απο deliverαdika  αντι να ψαχνω φυλλαδια!

Δημοσ.

Το μοτερ του ψυγειου να το πάμε "παραπέρα" η Μπα; τι λέει η έρευνα; ;ρ

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

• Like 4
Δημοσ.

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο μαγνητισμος απο αυτα τα μαγνητακια δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον ηλεκτρομαγνητισμο...

Δε συζητω βεβαια, οτι και να ειχε σχεση, η ενταση των μαγνητων αυτων ειναι απειροελαχιστη μπροστα σε ενα ηλεκτρομαγνητη.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο ισχυ εχει ενα μαγνητακι...ας ειμαστε ρεαλιστες δηλ.

Και μιλαμε για την πορτα του ψυγειου..που συνηθως δεν ειναι ο κυριος ογκος των τροφιμων.

Καποτε οι ερευνες ελεγαν οτι τα τσιγαρα και το καπνισμα εχουν και θετικες επιδρασεις στον οργανισμο.....go figure...

Εγω εδω και χιλιαδες χρονια στο ψυγειο του σπιτιου ολο και καποιο μαγνητακι επαιζε...δεν εχω ουτε τρια χερια , ουτε 7 κωλομερια...μια χαρα υγιης ειμαι...

• Like 1
Δημοσ.

<p>Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο μαγνητισμος απο αυτα τα μαγνητακια δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον ηλεκτρομαγνητισμο...</p>

Magnets, how do they fucking work?

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Α, ξεχασα και το βασικο, ολη η πορτα γυρω γυρω εχει ενα πολυ μεγαλυτερο σε ενταση μαγνητη για να κραταει κλειστη την πορτα.

• Like 3
Δημοσ.

Α, ξεχασα και το βασικο, ολη η πορτα γυρω γυρω εχει ενα πολυ μεγαλυτερο σε ενταση μαγνητη για να κραταει κλειστη την πορτα.

Αυτό ακριβως .

Δημοσ.

Κι επειδή το θέμα μάλλον έκλεισε, να πω απορία.

Γιατί στον τίτλο χρησιμοποιείς πολυτονικό και στο post ατονικό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...