Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...εχω ενα pc που οταν το ανοιγω φορτωνει τα windows μεχρι ενα σημειο και μετα μου βγαζει μπλε οθονη με αυτα STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x82FCBD78,0xC0000192,0x00000000)...χρειαζεται format ο δισκος?αν ναι εχω χασει το cd....γινεται χωρις cd???

Υ.Γ:εχω εγκαταστησει τα lubuntu οποια λειτουργουν κανονικα....

Δημοσ.

1.ΠΑΡΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LINUX ΕΝΑ BACK-UP ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ(ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ Η USB STICK)

2.AN Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ WIN7 ΒΑΛΕ ΑΥΤΑ(ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΩΣΕΙ)

3.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ CD ΜΕ ΤΑ WIN7 ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ TORRENT ΣΕ ΜΟΡΦΗ EIKONAΣ(ISO)

4.ΚΑΙΣ ΤΟ CD ME ENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ (ALCOHOL 120%)

5.ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΣΤΟ BIOS ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟ DVD-ROM

6.ΚΑΝΕΙΣ CLEAN INSTALL ΚΑΙ ΟΧΙ UPGRADE(KATA THN ΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ(ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ)

7.ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ RESTART ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ(PRESS ANY KEY TO CONTINUE)ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

8.ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ WIN7 LOADER  ΤΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ MY COMPUTER-PROPERTIES ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΤΑ WINDOWS ΕΙΝΑΙ ACTIVATED.

KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΝΙΚΟΣ 

Δημοσ.

Δυστηχωςδε τα σηκωνει τα 7 μονο xp γτ ειναι λιγο παλιος.....την ιδια διαδικασια δεν πρεπει να κανω και για τα xp?εχω βρει  xp greek se iso μορφη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...