Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα παρακαλώ κάποιος να μου προτείνει κάποιο τρόπο να ξεκλειδωσω ένα iphone3gs το οποίο μου  έφεραν από Ελβετία και δεν λειτουργεί στην Ελλάδα  (δεν ανοίγει το μενού ).

ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Χρειάζομαι να μου πεις το iOS και την baseband (ρυθμίσεις-γενικά-about-modem firmware).

Και θα σου πώ τι επιλογές έχεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά iphone και δεν γνωρίζω καλά την ωρολογία...τι είναι iOS kai firmware?

μήπως κάνει το model number του τηλεφώνου? ή το serial number??

Δημοσ.

<p>Συγνώμη αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά iphone και δεν γνωρίζω καλά την ωρολογία...τι είναι iOS kai firmware?</p>

<p> μήπως κάνει το model number του τηλεφώνου? ή το serial number??</p>

Σου ειπα ακριβώς πού να πας να μου πεις το modem firmware.

Ios ειναι το λογισμικό. Την έκδοση τη βλέπεις στο ίδιο μέρος που βλέπεις και το modem firmware

Δημοσ.

<p>ευχαριστώ<span><a href="http://www.insomnia.gr/user/70152-madlef86/" title=""><span> Madlef86</span></a></span> :)</p>

<p>firmware : 05.16.02</p>

<p>version : 4.3.5</p>

<p>modelo : MC637FD ...ελπίζω να βοήθησα Marilina </p>

Λοιπον υπάρχει τρόπος αλλα ειναι μια διαδικασία, δε θα στην εξηγήσω απο δω γιατι δε θα καταλάβεις πολλά. Στείλε μου ενα πμ με το τηλέφωνό σου και θα σε πάρω αύριο το πρωί μα στα πω αναλυτικά (γιατί ειμαι ταξιδι εκτός Αθηνων αυτή τη στιγμη και γυρνάω το βραδυ):

Γινεται πάντως.

<p>www.mrmobi.gr</p>

<p>Τηλέφωνο σέρβις 210-3234070 και ζητάς τον Σπύρο... ;-)</p>

Για πες μας και ποσο κοστίζει.

Δημοσ.

Καλημέρα

Λοιπόν πρόσεξε τί θα κάνεις. Επειδή στην 6.1 το κινητό ΔΕΝ μπορεί να ξεκλειδώσει, γιατί δεν υποστηρίζεται το εργαλείο που περνάει την ipad baseband που λέγαμε, θα μείνεις προς το παρόν στην 4.3.5 που είσαι. 

Εδώ είναι ο οδηγός το πώς θα κάνεις jailbreak και ξεκλείδωμα

http://jaxov.com/2011/03/how-to-upgrade-iphone-3gs-05-16-01-05-16-02-to-ipad-baseband-06-15-00/

Δεν είναι δύσκολος.

Το μόνο που θα κάνεις ΠΡΙΝ κάνεις αυτή τη διαδικασία είναι να δεις αν είναι old bootrom ή new bootrom το κινητό γιατί στο σημείο που θα σε ρωτήσει (όπως δείχνουν οι φωτογραφίες στον οδηγό "Is the 3gs NEWER Model"  και θέλει yes/no, θα κατεβάσεις ΠΡΩΤΑ πριν το jailbreak το idetector από εδώ http://www.iphoneheat.com/2010/06/idetector-check-iphone-3gs-new-old-bootrom/ και θα συνδέσεις το κινητό, θα πατήσεις το κουμπί και θα σου πει αν είναι old ή new bootrom για να ξέρεις τί θα απαντήσεις στο άλλο όταν έρθει η ώρα. 

Οτι θες πάρε με τηλέφωνο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...