Malliotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα....μολις συνδεσα στον υπολογιστη μου τη παλια μου οθονη παραλληλα με τη καινουρια γιατι ηθελα στην μια να δουλευω κ στην αλλη να εχω πχ τον internet broswer μου η την μουσικη μου....ετσι τραβαω απο τη κυρια οθονη μου τον ιντερνετ broswer μου στην δευτερη οθονη.ομως οταν ανοιγω μια εφαρμογη στη κυρια οθονη ας πουμε ενα game αν δε βγω στη κυρια οθονη στην επιφανεια εργασιας το ποντικι δεν παει στην δευτερη οθονη...υπαρχει καποιος τροπος γα αυτο????δηλαδη ενω παιζω παιχνιδι να κατευθυνω το ποντικι κ να κανω οτι χρειαζομαι στη δευερη οθόνη?Σας ευχαριστω.....
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Όχι πρέπει να κατεβεί το παιχνίδι (με Alt+Tab πχ)
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχουν παιχνιδια που σου δινουν την επιλογη για Windowed mode. Μπορεις να τα παιζεις σε ενα μεγαλο παραθυρο, ισο με την 1η οθονη σου και παραλληλα να κανεις οτι αλλο θελεις στη 2η.
ninos30 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Gi0 διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά δεν μπορείς να kάνεις και force το Windowed Mode (ακόμα και αν δεν το υποστηρίζει το game) με Alt+Enter ενώ είσαι μέσα στο game? 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Gi0 διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά δεν μπορείς να kάνεις και force το Windowed Mode (ακόμα και αν δεν το υποστηρίζει το game) με Alt+Enter ενώ είσαι μέσα στο game? Agreed. Αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν ειναι καθολικο σε ολα τα παιχνιδια και αν καποιοι developers εχουν κλειδωσει το shortcut. Μπορω να επιβεβαιωσω για τα 3-4 2 απο τα λιγα που εχω στο steam. Gamers, feedback. Εdit Τελικα Skyrim και Metro 2033 δεν ακουνε στο Alt+Enter. Deus Ex 2 και Crysis 2 σου κανουν την χαρη.
TheBlackSheep Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Window mode + Shiftwindow και θα είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα