Προς το περιεχόμενο

Glomobi?

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και κατι μηνες μην σας πω χρονο ερχονται μηνυματα στο κινητο μου απτην παραπανω εταιρεια συγκεκριμενα 54034..πραγματικα μου ερχεται να σπασω το κινητο να αλλαξω αριθμο και να παρω τηλ και να τους στειλω στο διαολο...προσωπικα δεν ειχα κανει καμια εγγραφη σε τετοιου ειδους υπηρεσια και ουτε εκανα ποτε μου...και εκτος απο αυτο..μου εχει φαει αρκετες φορες την καρτα...μου λεει στο sms να στειλω STOP στο 54024..ερωτηση νουμερο 1...θα χρεωθω αν το στειλω? και ερωτηση νουμερο 2...να το στειλω στο 54034 η στο 54024 οπως μου λεει? τι ακριβως παιζεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να το ξέρουν όλοι. Η όλη κατασταση εννοείται ότι είναι απάτη στην πραγματικότητα. Αυτά τα μηνυματα μπορούν να αρχίσουν ακομα και σε ένα απλό διαγωνισμό να στείλεις. Εδώ που τα λέμε κανείς δε διαβαζει τους όρους (αν εχετε δει λενε με μικρα γραμματα... για τους ορους μπειτε στο www...ή καλεστε στο ταδε νουμερο). Για το μηνυμα ακυρωσης που λες κανονικά θα πρέπει να λέει για χρέωση ή οχι. Αν είναι να στείλεις θα στείλεις εκεί που σου λέει και όχι εκεί από όπου σου έρχονται τα μηνυματα. Από κει και πέρα επειδή λες ότι σου έφαγε κάρτες... Αν εισαι Vo***** εισαι τυχερός. Πας σε ένα κατάστημα Vo***** με την ταυτοτητα σου και ζητας ανάλυση χρεωπιστωσεων για την περίοδο που συμβαινει αυτό. Οταν σου έρθει θα λέει όλες τις χρεώσεις και αυτές λοιπόν που είναι από αυτά τα μηνυματα. Θα πας λοιπόν και θα ζητήσεις να σου πιστωσουν αυτό το ποσο στην κάρτα σου!αν σου πουν μα μου απλά επέμεινε λίγο παραπάνω. Στην χειρότερη να σου πουν να πάρεις στην εξυπηρέτηση και να γίνει από κει. Για co**** τώρα, μέχρι και πριν ένα χρόνο που ξέρω δε σου έδιναν ιδιαιτερη σημασία και ήταν σε φάση ας προσεχές και αν θές κάνε μήνυση. Ελπίζω να έχει αλλάξει αυτό και ξαναλεω εδω και ενα χρονο δεν εχω επαφη να ξερω αν αλλαξαν αντιμετωπιση. Για wi** παιδιά δε ξέρω αλλά πιστεύω να είναι κάπως διαλλακτική.

**** καταλαβαινετε ποιες λεω πιστευω καθε φορα

Επεξ/σία από helldiver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...